INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

– Pročitajte ‘Novosti’ na http://www.zse.hr !?
– Nije dobro!

Nije li to nešto što bi svaki investitor u Ingri trebao već ranije znati? Nije li to samo objava nečeg što se ionako objavilo ranije i preslik je stanja tržišta u Hrvatskoj i nije nikakva specifičnost Ingre? Nije li to već ugrađeno u cijenu dionice?
Ako već pokušavate spuštati cijenu dionice, radite to na pravi, argumentirani način.

nerazumijem ljude koji sad prodaju cijena pada bez ikakvog razloga za 50% i tehniččki gledano kad tad mora doć odbijanac pogađam na 20kn

Da bi došlo do odbijanca, gledano tehnički ili ne, netko mora biti spreman platiti barem 10% veću cijenu. Ima li takvih?
[/quote]

je, možeš misliti da ima [lol] … svi se mole da cijena mrvicu poraste pa da zbrišu odavde, ali svaki dan je sve gore i cijena je sve niža [embarass]

Čuvajte hlače da ne odu i gaće!

Haha, čuj legu koji govori o drukovima?

Što je to druk?

Tko još ima volje za drukanje?

Ta hajte molim Vas!

[bye]

“A man's got to do what a man's got to do”

Da li je ovo posljedica Ovršne nagodbe, a koju službeno Ingra nije spomenula ?
Zašto Trgovački sud ?

http://zse.hr/userdocsimages/novosti/n6zpM6526bbMf5MmvvfWhQ==.pdf

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

Izostanak bilo kakve potpore većih ulagača na kupnji Ingri alarmantno je zabrinjavajuć jer ako im je cijena od 21 kn preskupa za dokup/ulaz, kolki onda pad Ingre oni očekuju da počnu ulaziti??? ili uopće više ne misle ulazit u Ingru?? [shocked]

dugoročni dioničari (držioničari) su na burzi pušioničari - trejdanje je zakon.

pukla je i brana na 21 kn….zadnja cijena 20,76 kn [bye]
hoće li već danas biti testiranje potpore na 20 kn? [shocked]

moje pisanje je moje osobno mišljenje, nije savjet ili poziv za kupnju ili prodaju dionica!

muk i tišina…
tužan kraj nekad slavne firme i dionice? prodaja bubri, a kupnja se povlači na rezervne položaje [embarass]

moji postovi na forumu su moje mišljenje, nisu financijski savjeti niti poziv na kupnju/prodaju dionica ili ulaganje u iste

muk i tišina…
tužan kraj nekad slavne firme i dionice? prodaja bubri, a kupnja se povlači na rezervne položaje [embarass]

Da loše, nije mi drago vidjeti nikoga u problemina. Duboko se nadam da nije prva u nizu.

PEYO vizionar slijepac, kolekcionar minusa

Pozdrav svim Ingrašima i držite se ! Što reći drugo…

...nikad ne budi siguran što nisi spreman učiniti....

pukla je i brana na 21 kn….zadnja cijena 20,76 kn [bye]
hoće li već danas biti testiranje potpore na 20 kn? [shocked]

Izgleda da će danas završiti na 19 kuna 20 bi bilo još i dobro.

Netko je postavio nalog na bidu s jednom ( 1 ) dionicom na 16 Kuna ?
Na što nas želi navesti ?

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

INGRA dostigla svoj target!

26.11.2010 - Dan D

New Report

Close