Ima li itko da vjeruje da će Ingra moći naplatiti najam arene od Zagreba…
Nasanjkani su. Da nije Arene, svim problemima usprkos ne bi Ingra na 5-6% ( doduše napuhanog) ATH…
Pozdrav svima, ko vjeruje i ne vjeruje
Ima li itko da vjeruje da će Ingra moći naplatiti najam arene od Zagreba…
Nasanjkani su. Da nije Arene, svim problemima usprkos ne bi Ingra na 5-6% ( doduše napuhanog) ATH…
Pozdrav svima, ko vjeruje i ne vjeruje
e, ako im još kihne najam od Arene onda će stvarno u stečaj jer je to jako velika lova i za stabilne firme , a kamo li za Ingru koja je već prezadužena!
vrlo loše je što su im dužnici također prezadužena RH i još prezaduženiji grad Zagreb koji je valjda hrvatski rekorder među gradovima po dugu
crni dani dolaze, ingru odnose? [bye]
"Dioničari Ingre najveće naivčine na ZSE"…Srušimo ih sa 2000 kom a oni nam daju još 20 000 kom. Neobjavljeni članak uglednog novinara člana "Konzorcija". Hakiralo ga i sad je na mukama oko otkupnine? Hmm, tko to još vjeruje?
na ingri očekujem velike zarade, samo se treba strpiti još koji mjesec jer dolazi jesen OPORAVKA [thumbsup]
Dali smo na povijesnom dnu ili ide do 16 kn ubrzo neznam ,ali bar vam Josipović neče moči ništa uzet. [lol]
Vidim da su i neki bivši pro-Ingraši okrenuli ploču i započeli sukob sa perma-Ingrašima.
Zanimljivo (socijološki), ali još uvijek "Ništa nova, ništa nova…"
Nego, što je s onim prijavama Hanfi i članovima Upravnog odbora Hanfe? Je li bilo kakve reakcije?
vrlo loše je što su im dužnici također prezadužena RH i još prezaduženiji grad Zagreb koji je valjda hrvatski rekorder među gradovima po dugu
crni dani dolaze, ingru odnose? [bye]
A tko bi im to u ovoj državi trebao dugovati da im ne bude tako loše?
Izgleda, po tebi, da se crno piše svima onima koji su kupovali u svijetu obveznice od ove prezadužene (iako donekle točno, jer ima još prostora za postati prezadužen) države.
Zanimljivo,europa i ameri u crvenom,a hrvati u plusu
nešto se čudno dešava
nego jel se vama čini da ingru stvarno kupuju samo mali naivci
[sad]
Zanimljivo,europa i ameri u crvenom,a hrvati u plusu
nešto se čudno dešava
nego jel se vama čini da ingru stvarno kupuju samo mali naivci
[sad]
nadoknadit ćemo mi to u ponedeljak…… 🙁
Vidim da su i neki bivši pro-Ingraši okrenuli ploču i započeli sukob sa perma-Ingrašima.
Nego, što je s onim prijavama Hanfi i članovima Upravnog odbora Hanfe? Je li bilo kakve reakcije?
Kad me pitaš, tempo Hanfe nemogu ja odrediti, ali izgleda da je i Hanfa digla ruke od Ingre.
Crobex je 5 dana bio u plusu, Ingra na mjestu, a Ameri 4 dana u minusu.
Kad me pitaš, tempo Hanfe nemogu ja odrediti, ali izgleda da je i Hanfa digla ruke od Ingre.
[/quote]
U prijevodu znači da je INGRA najstabilnija…!
[/quote]
DA i meni se čini da nisu čista posla. Grobi je umjetno održavan to je jasno, ali Ingra ima Velik promet da bi bila samo igra malih ulagača. To je urota/dogovor/pakt mirovinaca, fondova i Uprave. Živi bili pa vidjeli…