INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Naravno da neće kolega ZOKI kad udružena braća iznad 22kn i ne misli prodavati, već dapače vas sve olakšati za vaše dionice.

26.11.2010 - Dan D

Ako je suditi prema ovom službenom TA iz priloga povijest se ponavlja .
Ingra na 10,xx kuna pa nazad na 400 ?

nacrtaj i H&S da analiza bude potpuna…i druk savrseniji…

Ivo Sanader je otišao jer mu je tako naredio Chuck Norris.

Ovu usporedbu sam tek jučer otkrio i sada mi je jasniji pad INgre, kao da je treba svesti na pad Crobexa ili IGH-a.

Drukaš ti pomalo? Računaš ako dobrano tresne pa uletiš, da ćeš već na povratku na 25-35 kn vratiti popušeno?
[/quote]

Evo drukanje, ali i istine, pa izaberi, a moj račun pusti meni, ok ?
[/quote]
LORIS???

Ako tsu ti oni pokazatelji s investe.hr sve…??? [lol]
Pa nije ulaganje tako jednostavno i šablonski…to ti je kao TA analiza ..funkcionira na SUPERLIKVIDNIM DIONICAMA I ISTO TAKVIM TRŽIŠTIMA..šta naše zasigurno nije..puno sreče trebat će ti!!!

Jednom je slučajnost, drugi put podudarnost, treći put neprijateljsko djelovanje....

Ovu usporedbu sam tek jučer otkrio i sada mi je jasniji pad INgre, kao da je treba svesti na pad Crobexa ili IGH-a.

Drukaš ti pomalo? Računaš ako dobrano tresne pa uletiš, da ćeš već na povratku na 25-35 kn vratiti popušeno?
[/quote]

Evo drukanje, ali i istine, pa izaberi, a moj račun pusti meni, ok ?
[/quote]
LORIS???

Ako tsu ti oni pokazatelji s investe.hr sve…??? [lol]
Pa nije ulaganje tako jednostavno i šablonski…to ti je kao TA analiza ..funkcionira na SUPERLIKVIDNIM DIONICAMA I ISTO TAKVIM TRŽIŠTIMA..šta naše zasigurno nije..puno sreče trebat će ti!!!
[/quote]

Što kažeš ? Pa ni ja u horoskop puno ne vjerujem, ali ovaj horoskop za Ingru je takav od 37 Kuna, a predviđa 11 Kuna. Do sada nisu pogriješili, pa mislim da će trebati svima sreče ?

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

Još neto;
neznam kako očekivati drugi horoskop kad je Ingra u 2Q, a u odnosu na 1Q potonula za ;
1. Knjiga imovine manja za 16 milijuna
2. Zalihe manje 10 milijuna
3. Kapital manje 10 milijuna
4. Prihodi od prodaje manji 133 milijuna
5. Rashodi povećani za 72 milijuna
6. nema potrebe dalje

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

@loris

ako joj je takva sudbina još od 37 kuna što si onda trabunjao o branjenju cijene? Što naprosto nisi rasprodao već onda, skinuo se s foruma, podesio alarm na teletraderu na 15 kn da baciš oko na graf i pripremiš lovu i pričekaš pa uletiš?

Parche mihi, Domine, quia Dalmata sum!

ne znam ide li ingra na 10 kn, ali ide u k….
nikakve potpore više nema, a svatko tko misli da je kupio na dnu za par dana dobije žestoki šamar u vidu dalnjeg pada cijene za još 1-2 kn. dokle će to tako, samo nebo zna. nedavno mi je bilo jeftino po 25 kn, sad mi i po 22 kn počinje izgledati skupo [angry]

Ja razmišljao uletit na 37 kada se ono lomila, veli žena nemoj, ajmo radije kupit kožnu garnituru [cry]
Reko em tebe i garnituru…al evo sad ju ljubim (i na garnituri) što je bila dalekovidna.
Slušajte žene i ulažite u njih [thumbsup] [thumbsup]

PEYO vizionar slijepac, kolekcionar minusa

Ja razmišljao uletit na 37 kada se ono lomila, veli žena nemoj, ajmo radije kupit kožnu garnituru [cry]
Reko em tebe i garnituru…al evo sad ju ljubim (i na garnituri) što je bila dalekovidna.
Slušajte žene i ulažite u njih [thumbsup] [thumbsup]

[lol] [thumbsup] [lol]

U kolovozu 2010. godine INGRA će završiti s izgradnjom stambeno-poslovnog kompleksa u Uvali Lapad. Lokacija koja omogućava nesmetano uživanje na suncu, kupanje na plaži koja se nalazi tik do kompleksa ili večernje šetnje Stradunom omogućit će i najzahtjevnijim osobama da pronađu dovoljno interesantnih aktivnosti kojima će ih privući Dvori Lapad Rezidencije. Vrijednost kompleksa je 55 mil. eura.

dioničar-i,

kad se samo sjetim kad su krenuli s tim projektom, koliko problema, koliko izmjena, koliko izmjena izvođača – podizvođača,………………………………………………, pitam se hoće li taj projekt u konačnici uopće bit blizu pozitivne nule!!!

NOVAC JE SAMO SREDSTVO POMOĆU KOJEG SE ZADOVOLJAVAJU POTREBE

……….i nadovezujem se, ove godine uvala Lapad je imala dosta problema sa zagađenjem fekalija te je bila zatvorena za kupanje, a do Steraduna imate hoda cca 48 minuta govorim za one u formi!!!

Sve u svemu nije loše imat jednu od jedinica u tom objektiću+

[proud]

NOVAC JE SAMO SREDSTVO POMOĆU KOJEG SE ZADOVOLJAVAJU POTREBE

New Report

Close