INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

kako sad to?? pred 10 dana si pisao da Ingra ima target na 15 kn, a sad kad si se nakrcao da neće ispod 19 kn?? ti si priličan mućak, lažeš na sve strane [bye]

Kolega Dormio, strah me da u odbijancu ne ostanem kratkih rukava, danas sam malo mezio… sutra nastavljam. Ne znam koliko Vam je bitno da li ćete kupiti po 21 ili 22kn ako se zna da je gornji target 40kn. Jer tu ipak kolega Loris misli ući,a svi znamo da on kupuje na vrhu.

26.11.2010 - Dan D

@split009junior

tvoj vrh od 40 za mene je početak i neznam zašto je problem ako ne mislimo isto ?
A evo i da ne govoriš istinu, tvojih 84:12 ima smisla, ali samo obrnuto ;

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

Ako je suditi prema ovom službenom TA iz priloga povijest se ponavlja .
Ingra na 10,xx kuna pa nazad na 400 ?

Ovo na 400 češ jako brzo vidjeti..
P.s. pa velika večina dionica je na povijesnom minimumu ili razbija donje granice iz dana u dan…

Neče to tako brzonazad, jer to netko treba kupovati, …dal ti misliš sam dignuti od 10 -400 ?????

Jednom je slučajnost, drugi put podudarnost, treći put neprijateljsko djelovanje....

Do danas se odigravala demonstracija "moći" na ovoj dionici, a danas je bila očita demonstracija "nemoći"! [yawn]

Sutra…..?
[/quote]

odbijanac

bit će bolje................

Neče to tako brzonazad, jer to netko treba kupovati, …dal ti misliš sam dignuti od 10 -400 ?????

Ma nek on digne do 40kn, meni dovoljno.

26.11.2010 - Dan D

@loris

ti si, stari moj, puko ko kokica..

ko petarda [thumbsup]

Do danas se odigravala demonstracija "moći" na ovoj dionici, a danas je bila očita demonstracija "nemoći"! [yawn]

Sutra…..?
[/quote]

odbijanac

[/quote]
nadaj se

Ovu usporedbu sam tek jučer otkrio i sada mi je jasniji pad INgre, kao da je treba svesti na pad Crobexa ili IGH-a.

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

Ovu usporedbu sam tek jučer otkrio i sada mi je jasniji pad INgre, kao da je treba svesti na pad Crobexa ili IGH-a.

Drukaš ti pomalo? Računaš ako dobrano tresne pa uletiš, da ćeš već na povratku na 25-35 kn vratiti popušeno?

Parche mihi, Domine, quia Dalmata sum!

Drukaš ti pomalo? Računaš ako dobrano tresne pa uletiš, da ćeš već na povratku na 25-35 kn vratiti popušeno?
[/quote]

Evo drukanje, ali i istine, pa izaberi, a moj račun pusti meni, ok ?

@loris,
tvoj račun nisam dirao, samo tvoje prosvjetiteljske namjere.

Parche mihi, Domine, quia Dalmata sum!

niko neće niti ispod 22 po asku…..

New Report

Close