INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

nego bas sam jucer gledal, mislim da je verdi stavil link, o margin kreditima kod hypo banke. i dodem do popisa na koje sve dionice odobravaju margine, i naravno među njima i ingra. sve kvote su bile ispunjene,znači sve margine za ingru kaj su mislili dat je ekipa uzela. bas me zanima kak je u ostalim bankama

ne sjecam se da je ikada bilo ovoliko dionica na prodaji…katastrofa

upravo sam to mislio prvi pitati, ŠTO SE DOGAĐA?

LUDILO
[/quote]

želi se isprovocirati prodaja, zašto se stavlja toliko dionica na ask,umjesto da se odmah ne lupi po bidu ako se stvarno želi prodat, tu netko barata sa ogromnim količinama, dionica bi trebala biti promatrana od strane hanfe, tu nisu čista posla…

Sada će to netko pobrati sve do 23 kune ?

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

gdje je dno ovog bisera? zna li itko?

Biseri su obično u školjki. Samo da netko ne povuče vodu.

Parche mihi, Domine, quia Dalmata sum!

LUDILO
[/quote]

da nije stečaj??? [shocked]

dugoročni dioničari (držioničari) su na burzi pušioničari - trejdanje je zakon.

LUDILO
[/quote]

da nije stečaj??? [shocked]
[/quote]

Dolazi posao pa treba izbaciti šta više labilnih.

bit će bolje................

Do danas se odigravala demonstracija "moći" na ovoj dionici, a danas je bila očita demonstracija "nemoći"! [yawn]

Do danas se odigravala demonstracija "moći" na ovoj dionici, a danas je bila očita demonstracija "nemoći"! [yawn]

Sutra…..?

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

Sutra…..?
[/quote]
je novi dan!

Ako je suditi prema ovom službenom TA iz priloga povijest se ponavlja .
Ingra na 10,xx kuna pa nazad na 400 ?

Ako je suditi prema ovom službenom TA iz priloga povijest se ponavlja .
Ingra na 10,xx kuna pa nazad na 400 ?

Samo se nadaj!
Potpuno krivo kolega LORIS… Pa zar ste nasjeli danas i prodali s pozamašnim gubitkom???
A jooooj, tih 10kn zaboravi jer se neće dogoditi.
INGRA je postigla svoj target, ako će netko ići pretjerivati onda je može zabiti na 19-20kn iako je mala šansa i za to. Potencijal pada 12%, a potencijal rasta 84%.
Ne zaboravite treba se ipak odlučiti na taj potez dok nije prekasno.
Jer ne zaboravite, kolega LORIS će gurati od 40kn naviše, iako je meni i 40kn sasvim dovoljno.

26.11.2010 - Dan D

INGRA je postigla svoj target, ako će netko ići pretjerivati onda je može zabiti na 19-20kn iako je mala šansa i za to.

kako sad to?? pred 10 dana si pisao da Ingra ima target na 15 kn, a sad kad si se nakrcao da neće ispod 19 kn?? ti si priličan mućak, lažeš na sve strane [bye]

moji postovi su odraz osobnog mišljenjaa bez sugestija i odgovornosti te nisu financijski savjeti niti nagovor za kupoprodaju

New Report

Close