Prodavač je netko tko čita komentare i ne misli se više vraćati u Ingru, barem ne po 22. Sretan put mu želim!
gdje je dno ovog bisera? zna li itko?
Sinko, si konačno shvatio da na 22 ima više kupaca nego što ih možeš podmiriti. Najbolje da staviš cijeli portfelj u komadu na prodaju po 22. Ovo "isprobavanje" kupnje teško da će ti se isplatiti, jer kupovao si skuplje, a jeftinije da li će biti? [bye]
… da na 22 ima više kupaca nego što ih možeš podmiriti. …
to isto pisalo se na 24 kn…pa na 23 kn….sad na 22 kn…a uskoro bi moglo na……kn?
…. ovoliko dionica koliko ingre imam nikada nisam imao i sve margin free!
vaše dionice kolega možda i jesu margin free, a što je ostalima kojima na ovim (ili još nižim) razinama nastupa margin call? [rolleyes]
vaše dionice kolega možda i jesu margin free, a što je ostalima kojima na ovim (ili još nižim) razinama nastupa margin call? [rolleyes]
Eto vidiš to nije moja briga a tvoja je briga su tvoje pare i tvoje dionice……
Sinko, si konačno shvatio da na 22 ima više kupaca nego što ih možeš podmiriti. Najbolje da staviš cijeli portfelj u komadu na prodaju po 22. Ovo "isprobavanje" kupnje teško da će ti se isplatiti, jer kupovao si skuplje, a jeftinije da li će biti? [bye]
Kolega, lako je tuđim k……. gloginje mlatiti pa tako i onom koji prodaje. Kupac i prodavatelj su povezane osobe, radi se o pretovaru iz portfelja fonda na privatne DF-ove.
to isto pisalo se na 24 kn…pa na 23 kn….sad na 22 kn…a uskoro bi moglo na……kn?
[/quote]
Donekle se slažem sa Vama kolega, ali svemu jednom dođe kraj. To će uskoro shvatiti i dotični, ili njih više. Tržište jest trenutno plitko i jako pogodno za ovakve manevarske "igrice". Ali ne zaboravite da tržište ako je plitko nije istovremeno i"ludo". Ipak ga se prati "krajičkom oka"!
Eto vidiš to nije moja briga a tvoja je briga su tvoje pare i tvoje dionice……
[/quote]
smirite se kolega, čemu neurotični ispad?
ako ste javno komentirali svoj portfelj i vaš margin free na ovom topicu, onda valjda i mi ostali možemo slobodno to komentirati…..
ne sjecam se da je ikada bilo ovoliko dionica na prodaji…katastrofa
upravo sam to mislio prvi pitati, ŠTO SE DOGAĐA?
LUDILO