Ingra lijepo tone. Zanimljivo je vidjeti do koje će je razine pustiti mirovinci. Na ovim razunama se na rok od godine dana može izgubiti samo ako ode u stečaj. A to mirovinci neće dozvolit. Ako se dobro sjećam, mislim da su krenuli u restrukturiranje i zato fin. razultat ne može biti puno gore nego što je sada. Bit će zanimljivo…
Ponavljam , nemojte da vas hvata panika, režija je ista već 2-3 mjeseca.
Maknite se s bida u prve 4 pozicije i s aska u kupnji .
Nemojte slučajno ove "jeftine dionice" kupovati, sutra će biti jeftinije, ali ni prodavati jer će opet biti jeftinije.
Samo inferiornost pomaže !!!!!!!!!!!
Ova situacija sada je povoljna za nas ostale. Broker je ulupao odnosno prodao oko 12000 dionica po 22 i više, sada ostatak svoj portfelja polako niže po asku kako bi vas uvjerio da vi njemu prodate po cijeni ispod 22. Da je ista osoba ( broker ) u pitanju uvijek ćete lako prepoznati po nalozima koje izlaže u kumulativu. Posebno je interesantan vjerski nalog na asku od 619 dionica u prodaji bez tog naloga nikada nije prisutan.Svi nalozi ispod 23 kuna na saku su njegovi, a i svi na bidu iznad 21,40 , ali najgore od svega što istu igru ponavlja već jako dugo sa istim nalozima i istom dinamikom.
Ako imate mogućnost možda mali dokup dionica bi preporučio, ali na vrlo vrlo sitno i to po bidu za lipu iznad njega.
Broker sada nije u dobroj poziciji i tako će ostati ako uspijete izdržati sa se ne miješate.
ti si, stari moj, puko ko kokica..
Jesu li to opet kolegu lorisa nakrcali na bidu s 5000 komada? Sad kad mu uvale još toliko će brzo bježat van i tući po kupnji [lol]
Kolega Loris ne kupuje !!!!
Znam da imate puno strpljenja i da sada morate opravdati ovu glupost koju ste napravili s 22 kune.
Iako sam prošli tjedan napominjao da se svi maknu s bida netko je bio ohol u jeftinoj kupnji i sada ima skupih 5000 dionica po 22.
Pozivam sve ostale dioničare da ih strpljenjem pobijede . Najbolje je samo promatrati i smijati se !
Jel zna ko oće ingra dilit dividendu ove godine
uvjet za isplatu dividende je cijena dionice ispod 10 kn, znači morate se strpiti do 02. 11-stog
Po 22 moš prodat kolko hoćeš, kupac čeka da se netko postavi na ask po toj cijeni! Neda mu se izlagati naloge na kupnju po toj cijeni, ali zato rado čisti na toj cijeni[cool]
Nemoš prodat kolko on može kupiti 100%!
Vatreni citat
Molim da mi pojasnite navod da nakon sto NARASTE DO 40 Kn MOŽE SAMO UP?????
Vjerovatno će do 49 kn stići brutalnim padom pa onda slijedi rast??? Zbunjen sam ne znam kaj da delam, pomozite…
Ako nisi u ovoj dionici, zaobiđi je u širokom luku
GOTOVINA citat:
ako si unutra čekaj ako ne uleti sa parama koje netrebaš bar pola godine
Mislim da je ovo najgluplja definicija ulaganja!!!!
Pa kad uvečaš ono što ti netreba, imaš samo viška nepotrebnih novaca
2 A koji su to novci koji netrebaju, onda je suludo trošiti vrijeme što s njima… [angry]
ti očito nisi nikad imao višak para pa neznaš šta to znaći
Eto ode i ova tisućica po 22! [proud] Je li ovo neka robno-novčana razmjena, ask i bid u rasponu od samo 2 lipe?