INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Čim objavimo posao vanka idemo preko 40. Kod nas ionako ne računamo na neke poslove do kraja godine.

pa objavljeni su neki poslići u Alžiru i makedoniji pa je INGR dodatno pala na 23 kn. ne znam ima li ikakve šanse da ovo dođe na zelene grane bez jednog jakog pada da se istresu van stotine malih ulagača koje su ovdje zaglavile i sad Boga mole da skoči 2-3 kune gore pa da pobjegnu van glavom bez obzira….
još kad vidim da je split009 počeo crtati grafove za rast – "lasciate ogni speranza voi che entrate"
[/quote]
stotine malih ulagača koje stotine ???? TISUĆE

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Vaš link

bit će bolje................

http://www.tportal.hr/biznis/novaciulaganje/81046/HNB-Stanovi-ce-jos-pojeftiniti.html

Izgleda da dionica ide u RANGE, a poslje toga zna se, kad se ulagaći iscrpe nakon part mijeseci s profitom 0!

Školski primjer…

Jednom je slučajnost, drugi put podudarnost, treći put neprijateljsko djelovanje....

Pa dobro kakva je ovo prodaja, što se ne prodaje????
Pa ja želim još kupovati…. a nisam sklon lupanju po ASKU.

26.11.2010 - Dan D

Čim objavimo posao vanka idemo preko 40. Kod nas ionako ne računamo na neke poslove do kraja godine.

nebu se ništa brzo objavilo..ide drugi dio makedonije negdje oko 15.09. i to je to..možda i kasnije..
Igor je malo bedast i inertan..heba ga prezime valjda

Moji postovi ne predstavljaju nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

Bumo vidli Pobjeda, bumo vidli!!

Sve što pišem moje je osobno mišljenje i ne predstavlja nagovor na kupnju ili prodaju!!

Dosta pp-a dobivam da Ingra više neće padati i da se samo ja tome nadam itd….
Pa da jednom to na forumu pojednostavimo. Moja očekivanja i nada je da će Ingra na 40 i naravno više jer tada se vračam u Ingru, ali samo iz razloga jer mislim da je bolje u ovom trenutku imati vrabca u ruci nego goluba na grani. Onaj tko sada riskira u ulazi na 23 i sl. cijene može jako lijepo profitirati, ali i obrnuto. Cijenu od 12 kuna koju spominjem je cijena pred očekivanjem stečaja Ingre, ali sada to ne igra u ovom trenutku, te u slućaju da je Ingra 12-15 definitvno ne ulazim jer tada će lako biti i 5 kuna, ali na 40 i više samo raste, možda malo, ali raste.

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

Pa da jednom to na forumu pojednostavimo. Moja očekivanja i nada je da će Ingra na 40 i naravno više jer tada se vračam u Ingru, ali samo iz razloga jer mislim da je bolje u ovom trenutku imati vrabca u ruci nego goluba na grani. Onaj tko sada riskira u ulazi na 23 i sl. cijene može jako lijepo profitirati, ali i obrnuto. Cijenu od 12 kuna koju spominjem je cijena pred očekivanjem stečaja Ingre, ali sada to ne igra u ovom trenutku, te u slućaju da je Ingra 12-15 definitvno ne ulazim jer tada će lako biti i 5 kuna, ali na 40 i više samo raste, možda malo, ali raste.

kako si ti pametan, ti očekuješ i rast i pad, pokrio si sve moguće opcije, svaka čast na predviđanju..
OMG

http://www.medeatravel.net

kako si ti pametan, ti očekuješ i rast i pad, pokrio si sve moguće opcije, svaka čast na predviđanju..
OMG
[/quote]

ima tu mnogo pametnijih od mene koji će ti točno reći kako ide dionica u narednom razdoblju.

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

zašto svi misle da će cijena dionice rasti sa jednim poslom ??? Izašli iz rusije, neće u iran, nema ih u alžiru, a u hrvatskoj ionako nema kvalitetnog posla još narednih godinu dana. Inaće imam dosta dionica tako da nije drukanje nego realno sagledavanje situacije. Jedino tko održava firmu iznad vode su institucionalni investitori i banke što je dokazano refinanciranjem i odgađanjem isplate na nekoliko godina. Smatram da im još nije kasno (čak pravo vrijeme) uključiti se na rusko tržište iz kojeg su izašli prije 7-8 godina, a zašto to vjerovatno nikom nije jasno. Također mi nije jasno zašto se nisu uključili oko izgradnje za olimpijske igre za 2 godine ????

ljepo,ljepo nitko ništa nepiše-nekad se ovdje pisalo i po 15-ak stranica u jednom danu!!! Zatišje pred buru!?

New Report

Close