Minimini, ipak mislim da će prije ovako ići.
Po meni ingra best buy na proljeće
slažem se, ali problem je što će se onda vjerojatno tržiti između 40-60, tako da je bolje skinuti s aska u ponedjeljak po 24-25 i miran si.
pogledaj gore splitovu analizu i pročitaj što je napisao, od njega možeš puno naučiti [smiley]
Ako kolega Splićo vjeruje da če dionica ići UP,onda sa velikom sigurnošću možemo pretpostaviti da će
padati!!!
On je jednostavno "rekorder krivih procjena".
Pozdrav
Ako kolega Splićo vjeruje da če dionica ići UP,onda sa velikom sigurnošću možemo pretpostaviti da će
padati!!!
On je jednostavno "rekorder krivih procjena".
Pozdrav
hmmm, ovaj put bi se mogli mnogi iznenadit….splićo [thumbsup]
Ponovit ću svoj povijesni prvi post na ovom forumu koji se može primjeniti i na ovu dionicu
"Vidim da je ovdje vuk sit a vidim i da su ovce na broju" [thumbsup]
Ponovit ću svoj povijesni prvi post na ovom forumu koji se može primjeniti i na ovu dionicu
Odlična izjava kolega Mrkonja…baš se uklapa u sivilo na burzi.
-Ali su ovce ošišane,….do kože.
-Ali su ovce ošišane,….do kože.
[/quote]
runo im je opet naraslo…i sad će novi krug šišanja [thumbsup]
[/quote]
Što više šišaš, to je runa zdravija [thumbsup]
Što više šišaš, to je runa zdravija [thumbsup]
Da li želio objasniti da INgra ide na 15 ili 12, a kako bi dlaka bila dovoljno kratka ?
http://www.seebiz.eu/hr/burze/boskovic-rast-gradevinskih-dionica-nece-potrajati,87853.html
Da li želio objasniti da INgra ide na 15 ili 12, a kako bi dlaka bila dovoljno kratka ?
http://www.seebiz.eu/hr/burze/boskovic-rast-gradevinskih-dionica-nece-potrajati,87853.html
[/quote]
A joj građevinari neće više rasti. A ingra rasla svaki dan zadnjih mjesec dana 10x bila u + blokadi.
Iskreno rečeno "mene bole mnogo", u stečaj neće a ako je drhtave ručice žele dati za 15 kn neka izvole.
Na ovom svijetu uvijek je bilo i bit će budala !