INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Minimini, ipak mislim da će prije ovako ići.

26.11.2010 - Dan D

Po meni ingra best buy na proljeće

Po meni ingra best buy na proljeće

slažem se, ali problem je što će se onda vjerojatno tržiti između 40-60, tako da je bolje skinuti s aska u ponedjeljak po 24-25 i miran si.
pogledaj gore splitovu analizu i pročitaj što je napisao, od njega možeš puno naučiti [smiley]

Ako kolega Splićo vjeruje da če dionica ići UP,onda sa velikom sigurnošću možemo pretpostaviti da će
padati!!!
On je jednostavno "rekorder krivih procjena".
Pozdrav

Ako kolega Splićo vjeruje da če dionica ići UP,onda sa velikom sigurnošću možemo pretpostaviti da će
padati!!!
On je jednostavno "rekorder krivih procjena".
Pozdrav

hmmm, ovaj put bi se mogli mnogi iznenadit….splićo [thumbsup]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Ponovit ću svoj povijesni prvi post na ovom forumu koji se može primjeniti i na ovu dionicu

"Vidim da je ovdje vuk sit a vidim i da su ovce na broju" [thumbsup]

Svaka dionica je precijenjena dok je ja ne kupim

Ponovit ću svoj povijesni prvi post na ovom forumu koji se može primjeniti i na ovu dionicu

Odlična izjava kolega Mrkonja…baš se uklapa u sivilo na burzi.

26.11.2010 - Dan D

-Ali su ovce ošišane,….do kože.

Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont

[/quote]

runo im je opet naraslo…i sad će novi krug šišanja [thumbsup]

[/quote]

runo im je opet naraslo…i sad će novi krug šišanja [thumbsup]
[/quote]

Što više šišaš, to je runa zdravija [thumbsup]

Svaka dionica je precijenjena dok je ja ne kupim

Da li želio objasniti da INgra ide na 15 ili 12, a kako bi dlaka bila dovoljno kratka ?

http://www.seebiz.eu/hr/burze/boskovic-rast-gradevinskih-dionica-nece-potrajati,87853.html

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

Da li želio objasniti da INgra ide na 15 ili 12, a kako bi dlaka bila dovoljno kratka ?

http://www.seebiz.eu/hr/burze/boskovic-rast-gradevinskih-dionica-nece-potrajati,87853.html
[/quote]
A joj građevinari neće više rasti. A ingra rasla svaki dan zadnjih mjesec dana 10x bila u + blokadi.
Iskreno rečeno "mene bole mnogo", u stečaj neće a ako je drhtave ručice žele dati za 15 kn neka izvole.
Na ovom svijetu uvijek je bilo i bit će budala !

Dionicu ingre ruši Chuck Norris u dogovoru s Don Kaćunkom !

New Report

Close