INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Još nešto,
dajte više primjetite tko je tko ovdje ?

Ovaj problem nije samo izražen na Ingri, sada kada sam van Ingre pratim i ostale forume, ali svugdje ista igra, sve što nemogu riješiti na ZSE riješavaju ovdje.

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

@Loris
evo ti idgovora na tvoje pitanje o kreditu!

http://www.seebiz.eu/hr/banke/hnb-banke-u-zacaranom-krugu—prisiljene-i-dalje-kreditirati-gradevinare,87598.html
Strpljen-spašen [wink]

Kad ti banka da malo novca onda ti imaš problem al kad ti banka da puno novca onda banka ima problem.
Upravo zbog ove velike izloženosti banaka i OMF prema Ingri ona teško može u stečaj.
Ostaje nam jedino držati palčeve da se ubode neki dobar posao kako bi se digli iz ovog blata.

Dionicu ingre ruši Chuck Norris u dogovoru s Don Kaćunkom !

Hm, tehnička analiza najavljuje snažniji odbijanac. Ako je moj count dobar, a vjerujem da jest jer mi je potvrdio slično i Metastock i Elwave i još par sitnih pomagala, ovdje je odrađen i završni val i zgotovljen ciklus.
Autor posjeduje malenu količinu INGRE i ovo definitivno nije nagovor na kupnju!

26.11.2010 - Dan D

vidim stanje redovno….dugorocni mastaju o + blokadama ,ostali love bureke ,sto je u ovom trenutku najunosnije [wink]

[lol] [lol] Pa neka netko kaže samo JEDAN OZBILJAN DOBAR RAZLOG ZA KUPNJU OVE DIONICE?
[/quote]
TA kolega Vulkan, TA kaže slijedi jako jako snažana odbijanac.

26.11.2010 - Dan D

Hm, tehnička analiza najavljuje snažniji odbijanac. Ako je moj count dobar, a vjerujem da jest jer mi je potvrdio slično i Metastock i Elwave i još par sitnih pomagala, ovdje je odrađen i završni val i zgotovljen ciklus.
Autor posjeduje malenu količinu INGRE i ovo definitivno nije nagovor na kupnju!

Kolega ja sam malo nadopunio vaš graf. dali sam dobro crtao ???

Jako lijepo ste to nacrtali, al ne vjerujem da će baš tako ići, al princip je skroz ispravan.

26.11.2010 - Dan D

Sad kad Ameri shvate da kvartalni rezultati i nisu tako loši a evo i tržište rada im se oporavlja,
mogao bi i naš Mujo kreniti prema 2500 bodova po principu "kud svi tu i mali Mujo"!

Sve što pišem moje je osobno mišljenje i ne predstavlja nagovor na kupnju ili prodaju!!

@Loris
evo ti idgovora na tvoje pitanje o kreditu!

http://www.seebiz.eu/hr/banke/hnb-banke-u-zacaranom-krugu—prisiljene-i-dalje-kreditirati-gradevinare,87598.html
Strpljen-spašen [wink]

Ma Lorisa muči što cijena stoji na mjestu a ne pada kako je on zamislio, pa se ne može ponovo ukrcati, bar ne na osjetno nižoj razini.
[/quote]
Upravo to kolega,TA je izvrsan idemo gore

U pojašnjenju poslovnih rezultata se navodi kako je unatoč neizmijenjenim uvjetima poslovanja u sektoru i povezanim djelatnostima koje se još uvijek suočavaju s posljedicama gospodarske krize, za Ingru ovo razdoblje obilježio uspješan završetak izgradnje stambeno-poslovnog kompleksa u Dubrovniku. Investicija je vrijedna više od 55 milijuna eura i predstavlja Ingrin trenutno najveći investicijski projekt čiji će efekti biti vidljivi u narednim razdobljima.

26.11.2010 - Dan D

U pojašnjenju poslovnih rezultata se navodi kako je unatoč neizmijenjenim uvjetima poslovanja u sektoru i povezanim djelatnostima koje se još uvijek suočavaju s posljedicama gospodarske krize, za Ingru ovo razdoblje obilježio uspješan završetak izgradnje stambeno-poslovnog kompleksa u Dubrovniku. Investicija je vrijedna više od 55 milijuna eura i predstavlja Ingrin trenutno najveći investicijski projekt čiji će efekti biti vidljivi u narednim razdobljima.

Prvo jako optimisticna TA a sad ovo. Ne kolega vi uopće ne drukate 🙂

Dionicu ingre ruši Chuck Norris u dogovoru s Don Kaćunkom !

Prvo jako optimisticna TA a sad ovo. Ne kolega vi uopće ne drukate 🙂

[/quote]

TA mozda je optimistican ali sam i ja takoder napravio prepravku koja isto to govori.
A za drukanje nemozes kolegu kriviti pogotovo sto sve govori da ce biti snazan rast.

kad vidim koja se ekipa nakrcala ovdje, krajnje je vrijeme za rasprodat ingru i bjež što dalje odavde

Sve što pišem je osobno mišljenje bez sugestija i odgovornosti

New Report

Close