INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

kolega Matrix kako vam se da ljudima objašnjavat zašto ova dionica vrijedi?!?

pustite nek gledaju i plaču… [smiley11]

A ako želite analizu javite mi se na PM, i recite točno što želite da analiziram( buduće poslove, sadašnje poslove, ljudski kadar).
Hvala

Čestitam svim kolegama i kolegicama koji su stari i novi dioničari Ingre.
Lijepo trgovanje, nadamo se što boljem tjednu ( kao i obično).
Pozdrav

Ja se isto ne slažem sa kolegom matrix90 smatram da ingra neće na 44k nego na 45.
Živio…

Drago mi je kad vidim da ima toliko navijača. To je znak da ću uskoro dokupiti po prihvatljivoj cijeni[smiley1]

SERO VENIENTIBUS OSSA[color=black][/color]

Drago mi je kad vidim da ima toliko navijača. To je znak da ću uskoro dokupiti po prihvatljivoj cijeni[smiley1]

Već bi Ingra bila na 44k da nema toliko skrivene prodaje. Baš kao što si rekao nedavno. Izgleda da ne dijele svi dioničari mišljenje matrixa i ostalih?

Jednog dana sve ce biti dobro, to je nasa nada. Sve je dobro danas, to je iluzija. [b]www.dalekovod.hr[/b]

kolega Matrix kako vam se da ljudima objašnjavat zašto ova dionica vrijedi?!? pustite nek gledaju i plaču… [smiley11]

Pa kolega, mislim da svatko zaslužuje istinu o ovoj dionici, a pogotovo njezini pravi dioničari i investitori.
Da nisam toliko u dionici ne bi diskutirao s kolegama o tome zašto je ova dionica zlatni rudnik.
Dugoročno, ova dionica se isplati, kratkoročno i za daytradere ne.

Nečuveno…..YEAR 4.990,00 44.449,00 +38.000,00 +791,60………..
….i to vam nije dosta……
Nemojte se čuditi da se vrati nazad na 30.000kn……..jer koliko vi spominjali brojke i fundamente…..
na tržištu vrijedi zakon mase………..Živi bili pa vidjeli…..

[color=blue]Paaaa po lojtrici gor, pa po lojtrici dol...pa po lojtrici gooorrr i doooollll...........[/color]

to će se vjerojatno u napadu panike iskrcat fondovi koji su kupovali na 38k+

[smiley2][smiley2][smiley2]

to će se vjerojatno u napadu panike iskrcat fondovi koji su kupovali na 38k+

…točnije na 39 500….haha…..

Burza je kocka, ma koliko mi šutjeli o tome........

Nečuveno…..YEAR 4.990,00 44.449,00 +38.000,00 +791,60……….. ….i to vam nije dosta…… Nemojte se čuditi da se vrati nazad na 30.000kn……..jer koliko vi spominjali brojke i fundamente….. na tržištu vrijedi zakon mase………..Živi bili pa vidjeli…..

[smiley11][smiley2]

Trenutno ispitivanje terena oko granice 43 000, teška artiljerija je prisutna u pozadini, teta Bara kaže, neće ovako još dugo.
Malo treba stati i na loptu, dosta dana kontinuirani porast iako smo praktički tek izašli iz korekcije, nakon svih dobrih vijesti u zadnje vrijeme.

Prostora za napredak ima jako puno.

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

New Report

Close