kolega Matrix kako vam se da ljudima objašnjavat zašto ova dionica vrijedi?!?
pustite nek gledaju i plaču… [smiley11]
A ako želite analizu javite mi se na PM, i recite točno što želite da analiziram( buduće poslove, sadašnje poslove, ljudski kadar).
Hvala
Čestitam svim kolegama i kolegicama koji su stari i novi dioničari Ingre.
Lijepo trgovanje, nadamo se što boljem tjednu ( kao i obično).
Pozdrav
Drago mi je kad vidim da ima toliko navijača. To je znak da ću uskoro dokupiti po prihvatljivoj cijeni[smiley1]
Drago mi je kad vidim da ima toliko navijača. To je znak da ću uskoro dokupiti po prihvatljivoj cijeni[smiley1]
Već bi Ingra bila na 44k da nema toliko skrivene prodaje. Baš kao što si rekao nedavno. Izgleda da ne dijele svi dioničari mišljenje matrixa i ostalih?
kolega Matrix kako vam se da ljudima objašnjavat zašto ova dionica vrijedi?!? pustite nek gledaju i plaču… [smiley11]
Pa kolega, mislim da svatko zaslužuje istinu o ovoj dionici, a pogotovo njezini pravi dioničari i investitori.
Da nisam toliko u dionici ne bi diskutirao s kolegama o tome zašto je ova dionica zlatni rudnik.
Dugoročno, ova dionica se isplati, kratkoročno i za daytradere ne.
Nečuveno…..YEAR 4.990,00 44.449,00 +38.000,00 +791,60………..
….i to vam nije dosta……
Nemojte se čuditi da se vrati nazad na 30.000kn……..jer koliko vi spominjali brojke i fundamente…..
na tržištu vrijedi zakon mase………..Živi bili pa vidjeli…..
to će se vjerojatno u napadu panike iskrcat fondovi koji su kupovali na 38k+
[smiley2][smiley2][smiley2]
to će se vjerojatno u napadu panike iskrcat fondovi koji su kupovali na 38k+
…točnije na 39 500….haha…..
Nečuveno…..YEAR 4.990,00 44.449,00 +38.000,00 +791,60……….. ….i to vam nije dosta…… Nemojte se čuditi da se vrati nazad na 30.000kn……..jer koliko vi spominjali brojke i fundamente….. na tržištu vrijedi zakon mase………..Živi bili pa vidjeli…..
[smiley11][smiley2]
Trenutno ispitivanje terena oko granice 43 000, teška artiljerija je prisutna u pozadini, teta Bara kaže, neće ovako još dugo.
Malo treba stati i na loptu, dosta dana kontinuirani porast iako smo praktički tek izašli iz korekcije, nakon svih dobrih vijesti u zadnje vrijeme.
Prostora za napredak ima jako puno.