INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

znači sutra opet + 😉

do prvog jačeg crvenila vani…a onda znamo što sljedi [embarass]

moji postovi nisu savjet za kupnju ili prodaju dionica nego moje osobno mišljenje

Izgleda da je za neke Stipe ne samo u osnivanju stranke već je i dobio izbore. A onda, iskoristivši činjenicu da je premijer i član N.O. Ingre, daje Ingri poslova do 2025. i diže cijenu dionice na 450 kn.
Jasno, u toj bajci su svi brutalno zaradili osim Lorisa, koji se nije stigao ukrcati jer se sve dogodilo preko noći dok burza ne radi a snivaju se razni snovi…

Ja i dalje tvrdim da ingru nedam ispod 200kn a vi neki se i dalje smijte [proud]
[/quote]

A što bi ti se smijali? Nije sve za smijanje.
[/quote]

slažem se, ne treba se rugati ljudima, neke izjave ovdje su za kliničko liječenje a to nije smiješno nego tužno [bye]

moji postovi nisu savjet za kupnju ili prodaju dionica nego moje osobno mišljenje

vidim stanje redovno….dugorocni mastaju o + blokadama ,ostali love bureke ,sto je u ovom trenutku najunosnije [wink]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

vidim stanje redovno….dugorocni mastaju o + blokadama ,ostali love bureke ,sto je u ovom trenutku najunosnije [wink]

slabo će tu biti bureka sve dok ne dođe jedan jači pad, za sad se sve vrti oko 23 kn, par lipa gore-dolje.
prodaja postaje sve nestrpljivija, narasla je na skoro 100.000 komada [sad]

Drage bivše kolege,
nadam se da razumijete što se dešava na ZSE s Ingrom.
Jedan dobar broker školski vas navlaći cijelo vrijeme, opće mu nije interes portfelj ingre ili korekcija prosijeka ulaza već se isti nalazi kako na bidu tako i na asku, te dok jedni kupuju njegove naloge na asku drugi mu ih prodaju na bidu, a broker zbaraja pluseve u novcu naravno.
Shvatio je jako dobro da je ovdje mišljenje vrlo podijeljeno i vješto to koristi.
Malo prije ste ga nakrcali na bidu pa pretpostavljam da će sutra opet formalno dizati dionicu da vas navuče na ask.

Ponavljam ovo gore napisano, a sada pogledajte promet ingre danas i uvjerite se sami. Potrebna je i analiza malih naloga na bidu visoke vrijednosti koje vas tjeraju na pomisao o dobroj kupnji po asku istog brokera. Kupuje po 22,70 u prosijeku, a prodaje vam po 23,05 u prosijeku. I stalno je vani s dionicama.

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

Drage bivše kolege,
nadam se da razumijete što se dešava na ZSE s Ingrom.
Jedan dobar broker školski vas navlaći cijelo vrijeme, opće mu nije interes portfelj ingre ili korekcija prosijeka ulaza već se isti nalazi kako na bidu tako i na asku, te dok jedni kupuju njegove naloge na asku drugi mu ih prodaju na bidu, a broker zbaraja pluseve u novcu naravno.
Shvatio je jako dobro da je ovdje mišljenje vrlo podijeljeno i vješto to koristi.
Malo prije ste ga nakrcali na bidu pa pretpostavljam da će sutra opet formalno dizati dionicu da vas navuče na ask.

Ponavljam ovo gore napisano, a sada pogledajte promet ingre danas i uvjerite se sami. Potrebna je i analiza malih naloga na bidu visoke vrijednosti koje vas tjeraju na pomisao o dobroj kupnji po asku istog brokera. Kupuje po 22,70 u prosijeku, a prodaje vam po 23,05 u prosijeku. I stalno je vani s dionicama.
[/quote]

E to ti vjerujem ! 100% od mene imas …

E sada se zapitajte tko voli na Ingri igrati za burek ?

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

E sada se zapitajte tko voli na Ingri igrati za burek ?

valjda svi forumaši… vjerujem da su i zadnji "dugoročni" promijenili taktiku čekanja koja im je samo stvarala ogromne gubitke

sve što pišem moje je mišljenje te se ne može se shvatiti kao investicijski savjet ili preporuka za kupnju i prodaju dionica!

@Loris evo ti idgovora na tvoje pitanje o kreditu!

http://www.seebiz.eu/hr/banke/hnb-banke-u-zacaranom-krugu—prisiljene-i-dalje-kreditirati-gradevinare,87598.html
Strpljen-spašen [wink]

Sve što pišem moje je osobno mišljenje i ne predstavlja nagovor na kupnju ili prodaju!!

@Loris
evo ti idgovora na tvoje pitanje o kreditu!

http://www.seebiz.eu/hr/banke/hnb-banke-u-zacaranom-krugu—prisiljene-i-dalje-kreditirati-gradevinare,87598.html
Strpljen-spašen [wink]

Ma Lorisa muči što cijena stoji na mjestu a ne pada kako je on zamislio, pa se ne može ponovo ukrcati, bar ne na osjetno nižoj razini.

[lol] [lol] Pa neka netko kaže samo JEDAN OZBILJAN DOBAR RAZLOG ZA KUPNJU OVE DIONICE?

Jednom je slučajnost, drugi put podudarnost, treći put neprijateljsko djelovanje....

@Loris

Strpljen-spašen [wink]

Ma Lorisa muči što cijena stoji na mjestu a ne pada kako je on zamislio, pa se ne može ponovo ukrcati, bar ne na osjetno nižoj razini.
[/quote]

@Loris

Strpljen-spašen [wink]

Zanimljiva pretpostavka, kao da sam ja protiv Ingre ?
Ponavljam neznam koji put, na 40 i više ulazim unutra, a nadam se i da će INgra biti u tom paketu kredita. Ovo je inače jako dobro jer i banke su većim dijelom dovele građevinare u situaciju u kojoj jesu, a lopta je okrugla.
Ja se ne veselim ničijem gubitku "pozitiva", pa ni mojem .
Budite samo oprezni i ako kupujete ja savijetujem da kupujete isključivo s bida i to da se ispod vas nalazi debela poleđina u količinama naloga na bidu.

New Report

Close