znači sutra opet + 😉
do prvog jačeg crvenila vani…a onda znamo što sljedi [embarass]
Izgleda da je za neke Stipe ne samo u osnivanju stranke već je i dobio izbore. A onda, iskoristivši činjenicu da je premijer i član N.O. Ingre, daje Ingri poslova do 2025. i diže cijenu dionice na 450 kn.
Jasno, u toj bajci su svi brutalno zaradili osim Lorisa, koji se nije stigao ukrcati jer se sve dogodilo preko noći dok burza ne radi a snivaju se razni snovi…
Ja i dalje tvrdim da ingru nedam ispod 200kn a vi neki se i dalje smijte [proud]
[/quote]
A što bi ti se smijali? Nije sve za smijanje.
[/quote]
slažem se, ne treba se rugati ljudima, neke izjave ovdje su za kliničko liječenje a to nije smiješno nego tužno [bye]
vidim stanje redovno….dugorocni mastaju o + blokadama ,ostali love bureke ,sto je u ovom trenutku najunosnije [wink]
vidim stanje redovno….dugorocni mastaju o + blokadama ,ostali love bureke ,sto je u ovom trenutku najunosnije [wink]
slabo će tu biti bureka sve dok ne dođe jedan jači pad, za sad se sve vrti oko 23 kn, par lipa gore-dolje.
prodaja postaje sve nestrpljivija, narasla je na skoro 100.000 komada [sad]
Drage bivše kolege,
nadam se da razumijete što se dešava na ZSE s Ingrom.
Jedan dobar broker školski vas navlaći cijelo vrijeme, opće mu nije interes portfelj ingre ili korekcija prosijeka ulaza već se isti nalazi kako na bidu tako i na asku, te dok jedni kupuju njegove naloge na asku drugi mu ih prodaju na bidu, a broker zbaraja pluseve u novcu naravno.
Shvatio je jako dobro da je ovdje mišljenje vrlo podijeljeno i vješto to koristi.
Malo prije ste ga nakrcali na bidu pa pretpostavljam da će sutra opet formalno dizati dionicu da vas navuče na ask.
Ponavljam ovo gore napisano, a sada pogledajte promet ingre danas i uvjerite se sami. Potrebna je i analiza malih naloga na bidu visoke vrijednosti koje vas tjeraju na pomisao o dobroj kupnji po asku istog brokera. Kupuje po 22,70 u prosijeku, a prodaje vam po 23,05 u prosijeku. I stalno je vani s dionicama.
Drage bivše kolege,
nadam se da razumijete što se dešava na ZSE s Ingrom.
Jedan dobar broker školski vas navlaći cijelo vrijeme, opće mu nije interes portfelj ingre ili korekcija prosijeka ulaza već se isti nalazi kako na bidu tako i na asku, te dok jedni kupuju njegove naloge na asku drugi mu ih prodaju na bidu, a broker zbaraja pluseve u novcu naravno.
Shvatio je jako dobro da je ovdje mišljenje vrlo podijeljeno i vješto to koristi.
Malo prije ste ga nakrcali na bidu pa pretpostavljam da će sutra opet formalno dizati dionicu da vas navuče na ask.
Ponavljam ovo gore napisano, a sada pogledajte promet ingre danas i uvjerite se sami. Potrebna je i analiza malih naloga na bidu visoke vrijednosti koje vas tjeraju na pomisao o dobroj kupnji po asku istog brokera. Kupuje po 22,70 u prosijeku, a prodaje vam po 23,05 u prosijeku. I stalno je vani s dionicama.
[/quote]
E to ti vjerujem ! 100% od mene imas …
E sada se zapitajte tko voli na Ingri igrati za burek ?
E sada se zapitajte tko voli na Ingri igrati za burek ?
valjda svi forumaši… vjerujem da su i zadnji "dugoročni" promijenili taktiku čekanja koja im je samo stvarala ogromne gubitke
@Loris evo ti idgovora na tvoje pitanje o kreditu!
http://www.seebiz.eu/hr/banke/hnb-banke-u-zacaranom-krugu—prisiljene-i-dalje-kreditirati-gradevinare,87598.html
Strpljen-spašen [wink]
http://www.seebiz.eu/hr/banke/hnb-banke-u-zacaranom-krugu—prisiljene-i-dalje-kreditirati-gradevinare,87598.html
Strpljen-spašen [wink]
Ma Lorisa muči što cijena stoji na mjestu a ne pada kako je on zamislio, pa se ne može ponovo ukrcati, bar ne na osjetno nižoj razini.
[lol] [lol] Pa neka netko kaže samo JEDAN OZBILJAN DOBAR RAZLOG ZA KUPNJU OVE DIONICE?
Strpljen-spašen [wink]
Ma Lorisa muči što cijena stoji na mjestu a ne pada kako je on zamislio, pa se ne može ponovo ukrcati, bar ne na osjetno nižoj razini.
[/quote]
Strpljen-spašen [wink]
Zanimljiva pretpostavka, kao da sam ja protiv Ingre ?
Ponavljam neznam koji put, na 40 i više ulazim unutra, a nadam se i da će INgra biti u tom paketu kredita. Ovo je inače jako dobro jer i banke su većim dijelom dovele građevinare u situaciju u kojoj jesu, a lopta je okrugla.
Ja se ne veselim ničijem gubitku "pozitiva", pa ni mojem .
Budite samo oprezni i ako kupujete ja savijetujem da kupujete isključivo s bida i to da se ispod vas nalazi debela poleđina u količinama naloga na bidu.