INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Izgleda da je za neke Stipe ne samo u osnivanju stranke već je i dobio izbore. A onda, iskoristivši činjenicu da je premijer i član N.O. Ingre, daje Ingri poslova do 2025. i diže cijenu dionice na 450 kn.
Jasno, u toj bajci su svi brutalno zaradili osim Lorisa, koji se nije stigao ukrcati jer se sve dogodilo preko noći dok burza ne radi a snivaju se razni snovi…

Ja i dalje tvrdim da ingru nedam ispod 200kn a vi neki se i dalje smijte [proud]
[/quote]

@pozitiva
pa ok kolega ima nas još tu koji ju nedamo, strpljen-spašen al ćemo se još dosta načekati do tih 200 kunića lp STFACA
[/quote]

Prvo da vidimo šta će biti sutra,baš sam radoznao.
[/quote] a ništa može doć do blokade tj 26,70kn

Važno je da je Ingra najlikvidnija svaki dan na burzi i na ovom forumu .

a baš se imamo čime hvaliti: hrpom nekvalitetnih postova na razini kafanskog prepucavanja [bye]

Plan koji je poslola Komora inženjera građevinarstva RH u Vladu RH obuhvaća;
17 novih hidroelektrana ( svaka 550milijuna Eura )
energetske kuće, milijarda eura investicija
susatve navodnjavanja poljoprivrede milijarda eura ( građevina 60% )
izgradnja željeznice Rijeha-Vukovar i Rijeka Ploče – 7 milijardi eura
okoliš 1, 5milijadi eura

Problem je što taj novac mora financirati EU, a oni nece prije ulaska RH u EU.
Drugi problem je i ova Vlada koja nije sklona Ingri nego IGH
Treći problem je što Ingra nema mogucnosti bankovnih jamstvenih pokrica za radove
I zadnji problem je što Ingra više ne grize !!!!

@Loris

prvi tvoj problem: vlada do kraja godine završava sve pregovore s eu, početkom 2011 ulazimo u eu!!

drugi tvoj problem: 2011 završava vladavina HDZ-a a počinje:http://www.seebiz.eu/hr/politika/objektiv-stipe-mesic-sprema-nestranacku-listu-za-izbore-2011.%3f!%3f,87442.html

treći tvoj problem: je već rješen dobivanjem sindiciranog kredita o kojem čemo imati prilike čitati
narednih tjedana!

i zadnji tvoj problem: što si rasprodao dionice u najgori moguči trenutak kada se ingra sprema debelo zagristi! [thumbsup]
[/quote]

Kako ne bi pisao napamet malo sam se informirao kod prijatelja koji ima prijatelja, a on prijatelja.

Sindicirani kredit : Ingra nemože dobiti novi kredit, a još manje sindicirani. PBZ već 6 mjeseci kao najveći vjerovnik pokušava sindicirati postojeće dugove i kredit, te rizik podijeliti s ostalim bankama, ali to mu baš i ne uspijeva. Drugim riječima Ingra se nada sindiciranom kreditu na već postojeće kredite i obveze jer inače puca, a PBZ to ne uspijeva riješiti. PBZ-u ostaje samo izbor da sam prolongira obveze u dolasku, a koje Ingra već sada zna da nemože platiti ili je poslati u stečaj.
Kako ne postoje dvije istine nadam se da se slažeš ?

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

Bože daj da se obistine sve ove cijene! Interesira me samo na osnovu čega ih prognozirate?

Izgleda da je za neke Stipe ne samo u osnivanju stranke već je i dobio izbore. A onda, iskoristivši činjenicu da je premijer i član N.O. Ingre, daje Ingri poslova do 2025. i diže cijenu dionice na 450 kn.
Jasno, u toj bajci su svi brutalno zaradili osim Lorisa, koji se nije stigao ukrcati jer se sve dogodilo preko noći dok burza ne radi a snivaju se razni snovi…

Ja i dalje tvrdim da ingru nedam ispod 200kn a vi neki se i dalje smijte [proud]
[/quote]

@pozitiva
pa ok kolega ima nas još tu koji ju nedamo, strpljen-spašen al ćemo se još dosta načekati do tih 200 kunića lp STFACA
[/quote]

Prvo da vidimo šta će biti sutra,baš sam radoznao.
[/quote] a ništa može doć do blokade tj 26,70kn

[/quote]

Samo jedno pitanje: radi čega očekujete blokadu?

Parche mihi, Domine, quia Dalmata sum!

http://www.seebiz.eu/hr/tvrtke/zagrebacka-burza-iznenadujuce-snazan-uzlet-gradevinskog-sektora!,87497.html

http://www.seebiz.eu/hr/tvrtke/zagrebacka-burza-iznenadujuce-snazan-uzlet-gradevinskog-sektora!,87497.html

Super ! I promet je žestok danas zar ne ?

Dionicu ingre ruši Chuck Norris u dogovoru s Don Kaćunkom !

a di je taj silni rast ? Pretjerivanje di god se okreneš….

[/quote]

A što bi ti se smijali? Nije sve za smijanje.

Drage bivše kolege,
nadam se da razumijete što se dešava na ZSE s Ingrom.
Jedan dobar broker školski vas navlaći cijelo vrijeme, opće mu nije interes portfelj ingre ili korekcija prosijeka ulaza već se isti nalazi kako na bidu tako i na asku, te dok jedni kupuju njegove naloge na asku drugi mu ih prodaju na bidu, a broker zbaraja pluseve u novcu naravno.
Shvatio je jako dobro da je ovdje mišljenje vrlo podijeljeno i vješto to koristi.
Malo prije ste ga nakrcali na bidu pa pretpostavljam da će sutra opet formalno dizati dionicu da vas navuče na ask.

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

znači sutra opet + 😉

@loris : jedan ?

sutra opet plus, sutra opet plus….

New Report

Close