INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Plan koji je poslola Komora inženjera građevinarstva RH u Vladu RH obuhvaća;
17 novih hidroelektrana ( svaka 550milijuna Eura )
energetske kuće, milijarda eura investicija
susatve navodnjavanja poljoprivrede milijarda eura ( građevina 60% )
izgradnja željeznice Rijeha-Vukovar i Rijeka Ploče – 7 milijardi eura
okoliš 1, 5milijadi eura

Problem je što taj novac mora financirati EU, a oni nece prije ulaska RH u EU.
Drugi problem je i ova Vlada koja nije sklona Ingri nego IGH
Treći problem je što Ingra nema mogucnosti bankovnih jamstvenih pokrica za radove
I zadnji problem je što Ingra više ne grize !!!!

@Loris

prvi tvoj problem: vlada do kraja godine završava sve pregovore s eu, početkom 2011 ulazimo u eu!!

drugi tvoj problem: 2011 završava vladavina HDZ-a a počinje:http://www.seebiz.eu/hr/politika/objektiv-stipe-mesic-sprema-nestranacku-listu-za-izbore-2011.%3f!%3f,87442.html

treći tvoj problem: je već rješen dobivanjem sindiciranog kredita o kojem čemo imati prilike čitati
narednih tjedana!

i zadnji tvoj problem: što si rasprodao dionice u najgori moguči trenutak kada se ingra sprema debelo zagristi! [thumbsup]
[/quote]

pozitiva,
vidim da se moja poruka krivo shvatila, ona je bila pozitivnih namjera, ali s oprezom.
S druge strane prosjek cijene je još uvijek niži od mog izlaska, ali ne ulazim, a u tvoje informacije malo dvojim.
Vidim na zse da dva znalca se nadmeću što na asku ili bidu, a moj ulazak već sam najavio iznad 40 kuna, a koliko god sada "jeftina" bila . Ako bude i jeftinija ništa od mog ulaska, ulazim na skupih 40 kuna.
Mi ulazimo u EU kada netko drugi odluči i to svi znamo, a ostalo ti mogu samo vjerovati na riječ ?
[/quote]

Dečeci pročitajte si knjigu "tihi ekonomski ubojice" pa ćete shvatiti tko će što graditi kad stranci posuđuju……a ulazak u eu [undecid]..jel to ono Grčka 25 godina u toj istoj eu…..??

Laži izmišljaju ljubomorni i nesposobni šire ih budale a vjeruju idioti!!!

@Loris ti si stari mačak i prepoznati češ ti trenutak i ući u ingru prije od 40kn ipak treba povratiti
gubitak, a najbrže čemo to uspjeti s dionicom s kojom se najviše uspjelo izgubiti!

Sve što pišem moje je osobno mišljenje i ne predstavlja nagovor na kupnju ili prodaju!!

@Loris
ti si stari mačak i prepoznati češ ti trenutak i ući u ingru prije od 40kn ipak treba povratiti
gubitak, a najbrže čemo to uspjeti s dionicom s kojom se najviše uspjelo izgubiti!

upravo tako sam razmišljao pa se nakrcao Ingre ko ……….
Milsim da dva puta istu grešku neću raditi, a kada cijene bude iznad 40 oporavak je siguran iako zarada manja.
Ovo što se već tri radna dana na ingri dešava je tipična DKVS škola, a onda dum samo neznam u kojem smijeru. Evo danas je dkvs i narastao, a firma više ne postoji ? DKVS će rast i dalje dokle se ne popuni bid, a onda pražnjenje uostalom kao već 3 puta.
Problem je što Ingra može ovako dugo vegetirati, dovoljni joj je najam od dvorane i po koja prodana nekretnina da servisira kamate pa i dio glavnice.
Mislim da je sada vrijeme za kupovanje najskupljih dionica uprvao kako se u krizi uvijek i radi, samo najskuplja roba prolazi. Kada vidiš da je zlato palo min. ispod 1000$/unca onda je vrijeme i za ukrcaj u podcijenjene dionice, ali ne i prije ako govorimo dugoročno.

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

@Loris

počinje:http://www.seebiz.eu/hr/politika/objektiv-stipe-mesic-sprema-nestranacku-listu-za-izbore-2011.%3f!%3f,87442.html

Hm, zgodno…datum i vrijeme objave….kaj nisu to mogli objaviti vuru-dve prije?!
Datum objave: 2.8.2010 | 15:59

(a taman sam neki dan napisal da sam stavil nalog iz zafrkancije na 74 kune…. sad već pomalem mi se čini onak – nek stoji tam pa kaj bog dadne i sreća junačka. Živeli!)
[wink]

Dobro jutro rakijo, zbogom moja pameti!

danas je bilo odlično a u sutra će biti veselja, napadamo 25 kn! [thumbsup]
vi ostali koji niste kupili trebate preispitati svoje dosadašnje stavove i dobro razmisliti o kupnji.
sutra će biti još malo vremena da se ukrcaju oni usporeni, a kad krene raketa bit će kasno…dobro iskoristite ove velike naloge na asku da se njima dobro nakrcate jer kad dođemo uskoro na 30 bi na asku mogli biti mali nalozi od 10-100 komada tako da ćete morati dizati dionicu po nekoliko postotaka da skupite 1000 komada [lol] [thumbsup]

@Loris
ti si stari mačak i prepoznati češ ti trenutak i ući u ingru prije od 40kn ipak treba povratiti

upravo tako sam razmišljao pa se nakrcao Ingre ko ……….
Milsim da dva puta istu grešku neću raditi, a kada cijene bude iznad 40 oporavak je siguran iako zarada manja.
Ovo što se već tri radna dana na ingri dešava je tipična DKVS škola, a onda dum samo neznam u kojem smijeru. Evo danas je dkvs i narastao, a firma više ne postoji ? DKVS će rast i dalje dokle se ne popuni bid, a onda pražnjenje uostalom kao već 3 puta.
Problem je što Ingra može ovako dugo vegetirati, dovoljni joj je najam od dvorane i po koja prodana nekretnina da servisira kamate pa i dio glavnice.
Mislim da je sada vrijeme za kupovanje najskupljih dionica uprvao kako se u krizi uvijek i radi, samo najskuplja roba prolazi. Kada vidiš da je zlato palo min. ispod 1000$/unca onda je vrijeme i za ukrcaj u podcijenjene dionice, ali ne i prije ako govorimo dugoročno.
[/quote]
pa čoviče kako mos uopće uspoređivat to sm… DKVS sa ingrom šta briješ ti čoviće na ćemu si??? vrlo bi ti radi htio vidjet ingru u stečaju no kolega taj crtani nečete gledat

Izgleda da je za neke Stipe ne samo u osnivanju stranke već je i dobio izbore. A onda, iskoristivši činjenicu da je premijer i član N.O. Ingre, daje Ingri poslova do 2025. i diže cijenu dionice na 450 kn.
Jasno, u toj bajci su svi brutalno zaradili osim Lorisa, koji se nije stigao ukrcati jer se sve dogodilo preko noći dok burza ne radi a snivaju se razni snovi…

Izgleda da je za neke Stipe ne samo u osnivanju stranke već je i dobio izbore. A onda, iskoristivši činjenicu da je premijer i član N.O. Ingre, daje Ingri poslova do 2025. i diže cijenu dionice na 450 kn.
Jasno, u toj bajci su svi brutalno zaradili osim Lorisa, koji se nije stigao ukrcati jer se sve dogodilo preko noći dok burza ne radi a snivaju se razni snovi…

Ja i dalje tvrdim da ingru nedam ispod 200kn a vi neki se i dalje smijte [proud]

Sve što pišem moje je osobno mišljenje i ne predstavlja nagovor na kupnju ili prodaju!!

Ja i dalje tvrdim da ingru nedam ispod 200kn a vi neki se i dalje smijte [proud]
[/quote]

@pozitiva
pa ok kolega ima nas još tu koji ju nedamo, strpljen-spašen al ćemo se još dosta načekati do tih 200 kunića lp STFACA

Da se razumijemo, i ja imam ingru, na žalost nije kupljena na 22.

[/quote]

[/quote]

@pozitiva
pa ok kolega ima nas još tu koji ju nedamo, strpljen-spašen al ćemo se još dosta načekati do tih 200 kunića lp STFACA
[/quote]

Prvo da vidimo šta će biti sutra,baš sam radoznao.

bit će bolje................

Važno je da je Ingra najlikvidnija svaki dan na burzi i na ovom forumu .

New Report

Close