INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ovdje upišite svoj komentar…Vaš link

Za 2 mjeseca u RH idu 2 međunarodna natječaja za izgradnju 1 hidroelektrane i 1 termoelektrane!

http://www.hrt.hr/?id=enz&tx_ttnews%5Bcat%5D=170

Zamislite da za ovaj posao dobije autsajder, pa to bi u ovoj krizi za građevinare bio extra skandal
a sramota za našu vladu!
Pa vas ja pitam, koji bi u Hrvatskoj građevinar bio sposoban to izgraditi i tko ima referens za hidroelektrane, odnosno koji građevinar ima največe šanse???
Strpljen spašen!!

Sve što pišem moje je osobno mišljenje i ne predstavlja nagovor na kupnju ili prodaju!!

http://www.business.hr/hr/Naslovnica/Politika/Mesic-kao-duznosnik-nije-smio-u-NO-Ingre?homesrclink=carousel

ufff, sad će Mesić morati van iz nadzornog odbora, pa sazvati novu skupštinu da ga opet imenuju (ako on to opet prihvati, možda mu je sve dopiz….).
Ima li kraja nesrećama za Ingru, sad će još odgovarati jer "ingra je prekršila Zakon o sprečavanju sukoba interesa u obnašanju javnih dužnosti jer Mesić nije smio preuzeti ni jednu dužnost prije 18. kolovoza" [cry]
Tko zna kkao će javnost shvatiti sve ovo [angry]

Za 2 mjeseca u RH idu 2 međunarodna natječaja za izgradnju 1 hidroelektrane i 1 termoelektrane!

http://www.hrt.hr/?id=enz&tx_ttnews%5Bcat%5D=170

Zamislite da za ovaj posao dobije autsajder, pa to bi u ovoj krizi za građevinare bio extra skandal
a sramota za našu vladu!
Pa vas ja pitam, koji bi u Hrvatskoj građevinar bio sposoban to izgraditi i tko ima referens za hidroelektrane, odnosno koji građevinar ima največe šanse???
Strpljen spašen!!
[/quote]

možda onaj koji nije prezadužen s preko 800 milijuna kuna? ili možda onaj koji ne mora okolo moljakati vjerovnike da mu odgode isplatu obveznica jer nema para? [bye]

moji postovi na forumu su moje mišljenje, nisu financijski savjeti niti poziv na kupnju/prodaju dionica ili ulaganje u iste

FILIJA

Kako stoji INGRA?

Sretan si kada je kupiš…A NAJSRETNIJI KADA PRODAJEŠ [lol] [lol] [lol]

Jednom je slučajnost, drugi put podudarnost, treći put neprijateljsko djelovanje....

Plan koji je poslola Komora inženjera građevinarstva RH u Vladu RH obuhvaća;
17 novih hidroelektrana ( svaka 550milijuna Eura )
energetske kuće, milijarda eura investicija
susatve navodnjavanja poljoprivrede milijarda eura ( građevina 60% )
izgradnja željeznice Rijeha-Vukovar i Rijeka Ploče – 7 milijardi eura
okoliš 1, 5milijadi eura

Problem je što taj novac mora financirati EU, a oni nece prije ulaska RH u EU.
Drugi problem je i ova Vlada koja nije sklona Ingri nego IGH
Treći problem je što Ingra nema mogucnosti bankovnih jamstvenih pokrica za radove
I zadnji problem je što Ingra više ne grize !!!!

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

okoliš 1, 5milijadi eura

Treći problem je što Ingra nema mogucnosti bankovnih jamstvenih pokrica za radove

Kakva top glupost , kakve veze ima posao IGH sa poslom Ingre ????!!! A je se svega nakupilo ovdi , lupupua-loris još nisi posramljen odlepršao sa ove dionice.

Taj ga lupa ne kužim kako ga ljudi uopče shvačaju ozbiljno
napisao je kako VDKT oduzima posao INGRI u Libiji
to je valjda moguće jedino u Lorisovoj glavi
Cestograditelj da uzima poslove Ingri koja provala……

[thumbsup] [thumbsup] [thumbsup]

Prvi ce biti posljednj a posljednji prvi

Zista ovdje se piše svašta. Druk ne poznaje granice-psihijatrijske. [cry]

neće uvijek biti ovako.

okoliš 1, 5milijadi eura

@Loris

prvi tvoj problem: vlada do kraja godine završava sve pregovore s eu, početkom 2011 ulazimo u eu!!

drugi tvoj problem: 2011 završava vladavina HDZ-a a počinje:http://www.seebiz.eu/hr/politika/objektiv-stipe-mesic-sprema-nestranacku-listu-za-izbore-2011.%3f!%3f,87442.html

treći tvoj problem: je već rješen dobivanjem sindiciranog kredita o kojem čemo imati prilike čitati
narednih tjedana!

i zadnji tvoj problem: što si rasprodao dionice u najgori moguči trenutak kada se ingra sprema debelo zagristi! [thumbsup]

Sve što pišem moje je osobno mišljenje i ne predstavlja nagovor na kupnju ili prodaju!!

Zista ovdje se piše svašta. Druk ne poznaje granice-psihijatrijske. [cry]

Kada izgubiš puno love u kratkom vremenu, onda i puno "pukneš"! [rolleyes]

okoliš 1, 5milijadi eura

@Loris

prvi tvoj problem: vlada do kraja godine završava sve pregovore s eu, početkom 2011 ulazimo u eu!!

drugi tvoj problem: 2011 završava vladavina HDZ-a a počinje:http://www.seebiz.eu/hr/politika/objektiv-stipe-mesic-sprema-nestranacku-listu-za-izbore-2011.%3f!%3f,87442.html

treći tvoj problem: je već rješen dobivanjem sindiciranog kredita o kojem čemo imati prilike čitati
narednih tjedana!

i zadnji tvoj problem: što si rasprodao dionice u najgori moguči trenutak kada se ingra sprema debelo zagristi! [thumbsup]
[/quote]

pozitiva,
vidim da se moja poruka krivo shvatila, ona je bila pozitivnih namjera, ali s oprezom.
S druge strane prosjek cijene je još uvijek niži od mog izlaska, ali ne ulazim, a u tvoje informacije malo dvojim.
Vidim na zse da dva znalca se nadmeću što na asku ili bidu, a moj ulazak već sam najavio iznad 40 kuna, a koliko god sada "jeftina" bila . Ako bude i jeftinija ništa od mog ulaska, ulazim na skupih 40 kuna.
Mi ulazimo u EU kada netko drugi odluči i to svi znamo, a ostalo ti mogu samo vjerovati na riječ ?

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

New Report

Close