INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Trend se okrenuo, navlakuša je na asku, a ne na bidu. Vrijeme je za kupovinu ?

izgleda da kolega loris želi što prije iskrcati preostalih 20.000 komada….
[/quote]

Vi ste isto kolega malo naivni ako mislit da on ima tih 20 000 dionica.

Onda ja mogu rec da ih imam 100 000,i da cu ih pocet iskrcavat, mi vjerujete ?
[/quote]

Stvarno te naivni oboje !
Kada bi ove brojeve matematički obradili imate točan iznos ili SKDD 123,00 kn-e.

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

Napravljeno odlično restrukturiranje obveza iz kratkoročnih u dugoročne, smanjenje broja radnika za 25 post, treba sada unovčiti Lapad, i dobiti par većih poslova i eto jakog uzleta dionice…….

Kako uprava govori u ovome dijelu godine očekuju pozitivni oporavak, a što će se dešavati s dionicom vidjeti ćemo……

Lapad, ako mislite na rezidencije, onda će to potrajati, jer moram priznati lokacija je loša ( blizu autobusnog kolodvora),a gradanja za paprenu cijenu koju traže – nekvalitetna.

Govorim to iz perspektive potencijalnog kupca stana -bio na licu mjesta

http://www.ingra-nekretnine.com/index.php?page=project&project_id=1129

Srdačan pozdrav
[/quote]
kakve veze ima lapad sa autobusnim kolodvorim [undecid]
[/quote]

Lokacija stanova – pogledaj kartu, vidjet ćeš gdje je autobusni kolodvor. Infrastruktura je loša u tom dijelu grada ikao ima svega…općenito je urbnizam nesređen i buka, pa razmislio da li to vrijedi 4000 ojra ?

Osobno da je Ploče ili nešto slično, dobro bi razmislio, ovako rađe kupiš u Mokošici za 2.5 puta manje i voziš se na kupanje, ako ti je do toga ili što već.

Srdačan pozdrav

Prvi red do mora , a pišete o autobusnoj postaji. Bit će sve vidljivo kao dobit već na 3.Q FI.

Napravljeno odlično restrukturiranje obveza iz kratkoročnih u dugoročne, smanjenje broja radnika za 25 post, treba sada unovčiti Lapad, i dobiti par većih poslova i eto jakog uzleta dionice…….

Kako uprava govori u ovome dijelu godine očekuju pozitivni oporavak, a što će se dešavati s dionicom vidjeti ćemo……

Lapad, ako mislite na rezidencije, onda će to potrajati, jer moram priznati lokacija je loša ( blizu autobusnog kolodvora),a gradanja za paprenu cijenu koju traže – nekvalitetna.

Srdačan pozdrav
[/quote]
[/quote]

Lokacija stanova – pogledaj kartu, vidjet ćeš gdje je autobusni kolodvor. Infrastruktura je loša u tom dijelu grada ikao ima svega…općenito je urbnizam nesređen i buka, pa razmislio da li to vrijedi 4000 ojra ?

Osobno da je Ploče ili nešto slično, dobro bi razmislio, ovako rađe kupiš u Mokošici za 2.5 puta manje i voziš se na kupanje, ako ti je do toga ili što već.

Srdačan pozdrav
[/quote]

Ojra,šta je to,jeli se to jede,neka nepoznata namirnica ili…
Ovde će kao i šta sami znate ubrzo biti metla,tj prometalo uskoro odlazi s Vašeg autobusnog kolodvora.

Pozdrav s kolodvora!

bit će bolje................

autobusni kolodvor je u gružu na skroz drugoj strani grada

Prvi red do mora , a pišete o autobusnoj postaji. Bit će sve vidljivo kao dobit već na 3.Q FI.

[thumbsup] [thumbsup] [thumbsup] [cool]

Sve što pišem moje je osobno mišljenje i ne predstavlja nagovor na kupnju ili prodaju!!

Ajmo malo staviti dionicu u zelenilo ima još 20 min, hočemo li uspjeti??

Sve što pišem moje je osobno mišljenje i ne predstavlja nagovor na kupnju ili prodaju!!

autobusni kolodvor je u gružu na skroz drugoj strani grada

Točno tako ako je 1,5 km zračne linije blizu onda je stvarno blizu

ili 2,5 km cestom od ingrinog kompleksa do autobusnog kolodvora…..

Lokacija za kompleks je idealna….

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

Iskreno rečeno, očekivao sam puno veći gubitak. S obzirom na situaciju ovo i nije loše, čak što više-dobro. Ide se na BID pa što bude.

neće uvijek biti ovako.

Srdačan pozdrav
[/quote]
[/quote]

Srdačan pozdrav
[/quote]

Ojra,šta je to,jeli se to jede,neka nepoznata namirnica ili…
Ovde će kao i šta sami znate ubrzo biti metla,tj prometalo uskoro odlazi s Vašeg autobusnog kolodvora.

Pozdrav s kolodvora!
[/quote]

Vidim puno ljudi hoće ući u bus pa dijelatnici kolodvora stavljaju neke rampe,barikade, znakove ali neće im to još dugo paliti.Bus kreće za desetak minuta makar im oni izbušili gume.

P.S. Ja sam ušao i mislim da će biti neugodna vožnja jer me toliko njih nagazilo da ću po.izdit.

bit će bolje................

e da mi je videti pozitivnu blokadu…ooooo kak bi sretan bio!
[pray]

Dobro jutro rakijo, zbogom moja pameti!

Opet ne prihvaćate igru, netko se lagano krca dok se vi raspravljate .

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

New Report

Close