Obzirom da svi koji će dobiti dionice po 35 000 , već imaju 4 puta više dioinca sada , ne vidim zašto već sada ne bi prodavali te dionice koje će dobiti po 35 000.
Misli da je struktura dioničara takva da većina to čuva na dulji rok, što je i logički , pa znamo konzervativne projekcije prihoda i dobiti, te najave novih poslova u budučnosti.
<" Ne treba Vas brinuti, jer t-ht neće uzdrmati burzu, tj neće biti prodaje od strane postojećih dioničara, a ljudi koji namjeravaju ući u t-ht već su prikupili sredstva,a ono koji 1. puta ulažu nemaju pojma šta je burza, [/quote] Ne govorim o HT-u nego o dokapitalizaciji Ingre
Obzirom da svi koji će dobiti dionice po 35 000 , već imaju 4 puta više dioinca sada , ne vidim zašto već sada ne bi prodavali te dionice koje će dobiti po 35 000.
Dobar dio je prodavao početkom prošlog tjedna kako bi skupili novac za dokapitalizaciju. To se odrazilo i na cijenu, išlo je ako se dobro sjećam i po 39,500
Obzirom da svi koji će dobiti dionice po 35 000 , već imaju 4 puta više dioinca sada , ne vidim zašto već sada ne bi prodavali te dionice koje će dobiti po 35 000. Misli da je struktura dioničara takva da većina to čuva na dulji rok, što je i logički , pa znamo konzervativne projekcije prihoda i dobiti, te najave novih poslova u budučnosti.
Potpuno se slažem! Tko je mislio prodavati, prodao je već do sada, osim u slučaju da želi rasprodati sve i izići iz Ingre, ali tada će ta prodaja kada stignu nove na račun biti 4 puta manja od ove koja sada bila, a uz koju je cijena ipak potegnula gore.
plavi: ” Obzirom da svi koji će dobiti dionice po 35 000 , već imaju 4 puta više dioinca sada , ne vidim zašto već sada ne bi prodavali te dionice koje će dobiti po 35 000. Misli da je struktura dioničara takva da većina to čuva na dulji rok, što je i logički , pa znamo konzervativne projekcije prihoda i dobiti, te najave novih poslova u budučnosti. ” Potpuno se slažem! Tko je mislio prodavati, prodao je već do sada, osim u slučaju da želi rasprodati sve i izići iz Ingre, ali tada će ta prodaja kada stignu nove na račun biti 4 puta manja od ove koja sada bila, a uz koju je cijena ipak potegnula gore.
Kolega sjećam se kada ste mi preporučili da kupim ovu dionicu, i kažem Vam, nisam se prevario…
[smiley11]
” Kolega sjećam se kada ste mi preporučili da kupim ovu dionicu, i kažem Vam, nisam se prevario… [smiley11]
[/quote]
Drago mi je.[smiley2]
Ja sam ulazio i izlazio u par navrata i lijepo zaradio, i sad sam već neko vrijeme unutra i ne planiram skoro van, osim ako potegne “nemoralno” prema gore[smiley1]
@ wunderkind
I meni je draga Ingra al slab je nešto taj cement kad je kupnja na 42,500 [smiley2]
@ wunderkind
I meni je draga Ingra al slab je nešto taj cement kad je kupnja na 42,500 [smiley2]
nek je kupnja 22 što se mene tiče! [smiley11]
@ wunderkind I meni je draga Ingra al slab je nešto taj cement kad je kupnja na 42,500 [smiley2]
Kažem Vam do kraja tjedna na 44k.
Ima tko od forumaša da je kupovao dionicu ovaj tjedan? Neka mi se javi na PM.
Hvala
Kolega Matrix u vašim postovima nisam pročitao ništa konkretno, nikakvu analizu, novu informaciju, razmišljanje… samo lupetate ide to do kraja tjedna do toliko i toliko. Ako vjerujete u dionicu dugoročno šta vas onda briga hoće li na kraju tjedna na 44 ili će ostat 43.
Kolega Matrix u vašim postovima nisam pročitao ništa konkretno, nikakvu analizu, novu informaciju, razmišljanje… samo lupetate ide to do kraja tjedna do toliko i toliko. Ako vjerujete u dionicu dugoročno šta vas onda briga hoće li na kraju tjedna na 44 ili će ostat 43.
Recite mi kakvu analizu oćete …molim konkretno ..možda ugovoreni poslovi ili budući projekti.. prošlog petka sam stavio koji su projekti trenutno u realizaciji, a koji bi mogli biti to još nisam jer ne želim Vama forumašima nametat imaginarne vijesti, da ne bi ispao navlkuša..
A za dionicu bila ona 43-44-45-46-47-48-49k briga me iskreno… kupio sam je dok je bila 11 i zaradio tako da nastojim prognozirati otprilike cijenu, zbog mogućeg izlaska novih vijesti o budućim poslovima.
A ako ćemo tako ja nisam demagog kao neki ovdje, meni je ovaj forum razbibriga, kao i nekim uvaženim kolegama također. Ima tu ljudi koji se razumiju,a i oni koji manje…no tko sam Ja da tu sudim… nastojim pisati u ležernijem stilu kako bi svima bilo zabavno,a oni koji imaju nešto protiv neka mi se jave na PM, pa bismo mogli to rješiti..naravno uz pivicu…Žuju ili Prima svejedno…