Vrlo mali gubitak razdoblja. Skoro pa pozitiva uz sva sranja koja se događaju , apsolutno najbolje u građevinskom sektoru , osim DLKV.
"Vrlo mali gubitak razdoblja. Skoro pa pozitiva uz sva sranja koja se događaju , apsolutno najbolje u građevinskom sektoru , osim DLKV."
gubitak im je relativno mali samo zato jer ne rade ništa nego rasprodaju ono što su prije napravili…
koliki im je npr. pad prihoda u odnosu na 2009. i 2008.?
cak i nije katastrofalno lose.
Iako je izgubljeno casha mnogo.
"Vrlo mali gubitak razdoblja. Skoro pa pozitiva uz sva sranja koja se događaju , apsolutno najbolje u građevinskom sektoru , osim DLKV."
gubitak im je relativno mali samo zato jer ne rade ništa nego rasprodaju ono što su prije napravili…
koliki im je npr. pad prihoda u odnosu na 2009. i 2008.?
Pogledaj i pad cijene dionice u odnosu na 2008. i 2009. koji je daleko veći od pada prihoda. Sve je četverostruko uračunato. Nagovarati nekoga sada na prodaju je komedija.
izgleda da kolega loris želi što prije iskrcati preostalih 20.000 komada….
[/quote]
Vi ste isto kolega malo naivni ako mislit da on ima tih 20 000 dionica.
Onda ja mogu rec da ih imam 100 000,i da cu ih pocet iskrcavat, mi vjerujete ?
Napravljeno odlično restrukturiranje obveza iz kratkoročnih u dugoročne, smanjenje broja radnika za 25 post, treba sada unovčiti Lapad, i dobiti par većih poslova i eto jakog uzleta dionice…….
Kako uprava govori u ovome dijelu godine očekuju pozitivni oporavak, a što će se dešavati s dionicom vidjeti ćemo……
Čiji, naš ili uprave?
Naše odgovore valjda znaš (neće), a upravin komentar …
[/quote]
Tko je rekao da se uprava neče oglasiti????????????
izgleda da kolega loris želi što prije iskrcati preostalih 20.000 komada….
[/quote]
Jasno!
Vi ste isto kolega malo naivni ako mislit da on ima tih 20 000 dionica.
Onda ja mogu rec da ih imam 100 000,i da cu ih pocet iskrcavat, mi vjerujete ?
[/quote]
Napravljeno odlično restrukturiranje obveza iz kratkoročnih u dugoročne, smanjenje broja radnika za 25 post, treba sada unovčiti Lapad, i dobiti par većih poslova i eto jakog uzleta dionice…….
Kako uprava govori u ovome dijelu godine očekuju pozitivni oporavak, a što će se dešavati s dionicom vidjeti ćemo……
Lapad, ako mislite na rezidencije, onda će to potrajati, jer moram priznati lokacija je loša ( blizu autobusnog kolodvora),a gradanja za paprenu cijenu koju traže – nekvalitetna.
Govorim to iz perspektive potencijalnog kupca stana -bio na licu mjesta
http://www.ingra-nekretnine.com/index.php?page=project&project_id=1129
Srdačan pozdrav
Kao što sam već pisao više puta pa mi ova rasprodaja ingre u prethodnom razdoblju nikako nije jasna, ingra će u 3 i 4Q iskazati dobiti u poslovanju, potpisati će se još par ugovora a vjerojatno i
jedan žešči ugovor još u ovoj godini! Dali će se to odraziti na cjenu, pa svi se nadamo da hoće…
iako je teško za shvatiti investitore, oprostite burektreidere ingre!!
Neki se diče da imaju pun kufer dionica i ja nemam razloga da im ne vjerujem ali mi isto tako nije jasno da ako netko ima 20,000 dionica koje je vjerojatno platio sto tisuća eura nema informacije da
sada ide oporavak i pozitivno poslovanje i želi sve rasprodati???
Kako god, ja svoje znam ja ingru nedam ispod 200kn a vi se smijte!
Strpljen- spašen
lp
cak i nije katastrofalno lose.
Iako je izgubljeno casha mnogo.
Realna cijena kod ovog izvještaja je cca 30-34 kune, a može biti samo bolje .
Lapad, ako mislite na rezidencije, onda će to potrajati, jer moram priznati lokacija je loša ( blizu autobusnog kolodvora),a gradanja za paprenu cijenu koju traže – nekvalitetna.
Govorim to iz perspektive potencijalnog kupca stana -bio na licu mjesta
http://www.ingra-nekretnine.com/index.php?page=project&project_id=1129
Srdačan pozdrav
[/quote]
kakve veze ima lapad sa autobusnim kolodvorim [undecid]