INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Dali dionica INGRE vrijedi manje od HGSPOT-a ili OPTIME ?
Onaj tko ima ingru u portfelju neka sam sebi odgovori na gore navedeno pitanje
a tek onda neka odluči dali će je dati za 20kn !

Dionicu ingre ruši Chuck Norris u dogovoru s Don Kaćunkom !

@pozitiva

za začin su mediji dodali i ovo http://www.poslovni.hr/vijesti/svi-gradevinci-nece-prezivjeti-153926.aspx da slučajno ne bi previše uzletjeli

Parche mihi, Domine, quia Dalmata sum!

@pozitiva

za začin su mediji dodali i ovo http://www.poslovni.hr/vijesti/svi-gradevinci-nece-prezivjeti-153926.aspx da slučajno ne bi previše uzletjeli

Pa ja ipak mislim da taj članak ako se čita između redaka koristi ingri, kaže ovako: rast će ostvariti kompanije koje se uspiju probiti na inozemna tržišta!!!

Sve što pišem moje je osobno mišljenje i ne predstavlja nagovor na kupnju ili prodaju!!

Prvo , imam dovoljno dionica, ali ovo je realnost ;

poslovni. hr

"Učinke recesije ponajviše osjećaju građevinske tvrtke što se očituje i u smanjenju njihove tržišne kapitalizacije, a, analitičari nekim tvrtkama ne daju previše šansi. Dionice građevinskog sektora polako dolaze na ulagačku “crnu listu”. Prema svibanjskim podacima Državnog zavoda za statistiku (DZS), u odnosu na lanjski svibanj obujam građevinskih radova pao je za više od 16 posto. U prvih pet mjeseci ove godine navedeni je obujam pao za gotovo 18 posto. Analitičari ovome sektoru ne daju mnogo šansi. “Stvarno ih je teško valuirati.U građevinskom sektoru sve tvrtke neće preživjeti ovu krizu. Svi su u problemima, svi su dosta zaduženi i to je vjerojatni razlog zašto ih ulagači izbjegavaju. U sljedećih šest mjeseci ne očekujem nikakav oporavak tržišta nekretnina, a ne treba očekivati ni nove projekte u niskogradnji.
Osim toga, građevinske tvrtke u prošlom pozitivnom poslovnom ciklusu nisu dovoljno kapitalno ojačale da bi mogle raditi u inozemstvu, a promatrajući njihove cijene i sudeći po operativnim fundamentima u posljednjih godinu dana, nisu podcijenjene u odnosu na druge sektore."
prpromatrajući njihove cijene i sudeći po operativnim fundamentima u posljednjih godinu dana, nisu podcijenjene u odnosu na druge sektore.
Treba se strpiti bez obzira na cijenu dionice jer ovoko se puca u prazno.

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

Otvorite molo forum Tehnike ili drugih vlasnika Ingre oni već spekuliraju koliko će npr. Tehnika izgubiti stečajem Ingre, a koliko je već sada izgubila cijenom dionica Ingre.
Čini mi se da samo mi guramo glavu u pijesak ???????????????

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

@loris

Moram priznati da mi je tvoje pisanje sve manje jasno.
Najprije napišeš da braniš cijenu. Nakon toga rušiš. Negdje u letu se nakrcaš s nekoliko tisuća komada samo zato što je ‘se bum vas tužil’ minimini pisao svoje postove pa to rasprodaješ jeftinije i sad opet spominješ stečaj ingre.
Pa daj se saberi. Ako već želiš prodati drukaj za gore. Ako nisi dovoljno pokupovao drukaj za dole. Ali ulovi kompas a ne krivudaj ovako.

E da, nisam u ove kasne sate baš previše koncentriran na litanije po forumima, ali nisam primjetio da na tehnici spominju stečaj ingre, već samo to koliki je gubitak tehnika imala sa svojih 6% udjela u ingri uslijed pada cijene za 12,x kn/dionici.

Parche mihi, Domine, quia Dalmata sum!

kakav crni stečaj?

Otvorite molo forum Tehnike ili drugih vlasnika Ingre oni već spekuliraju koliko će npr. Tehnika izgubiti stečajem Ingre, a koliko je već sada izgubila cijenom dionica Ingre.
Čini mi se da samo mi guramo glavu u pijesak ???????????????

A zašto se Tehnika oženila dionicom Ingre,treba biti smart seller kao Franjo [lol]

Obavijest mali dioničarima, onome tko je stalo da špekulanti ne prelijevaju iz šupljeg u svoj đep i pri tome stvaraju iskrivljenu sliku na tržištu kapitala odnosno manipulaciju, i tako prijavite svako sumnjivo rušenje cijene ingre ja sam prijavio jučer sumnjivu trgovinu od 26.07. jer jasno se vidjelo iživljavanje prodaje nad cijenom ingre, prijavite i forume gdje se piše i što piše svatko jer sve se može saznati kada se hoće…….
ovo se odnosi na ovaj dio zakona o tržištu kapitala

širenje informacija putem medija, uključujući i internet, ili bilo kojim drugim načinom koji daje ili bi mogao davati lažne ili obmanjujuće signale u pogledu financijskih instrumenata, uključujući širenje glasina i lažnih ili obmanjujućih vijesti, gdje je osoba koja je proširila informaciju znala ili trebala znati da je informacija lažna ili obmanjujuća. U odnosu na novinare, kada obavljaju svoju profesiju, to širenje informacija treba se procijeniti uzimajući u obzir pravila koja uređuju njihovu profesiju, osim ako ti novinari ne stječu, neposredno ili posredno, prednost ili korist od širenja tih informacija.

http://www.hanfa.hr/index.php?ID=0&LANG=HR&AKCIJA=22

ili na mail info@hanfa.hr

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

http://www.seebiz.eu/hr/tvrtke/infrastruktura/ingra-mesic-ce-nas-gurati-na-bliskom-istoku-i-u-sjevernoj-africi,86880.html
– Vjerujem da će Mesićevo iskustvo pomoći poslovanju naše kompanije. Njegova poznanstva s čelnim ljudima zemalja Srednjeg istoka i Sjeverne Afrike mogla bi biti ključna za sklapanje budućih unosnih poslova, pa smo vrlo zadovoljni njegovim angažmanom u Nadzornom odboru našeg poduzeća – rekao nam je glasnogovornik te tvrtke Danko Deban.

kakav drukerski portal….rekao sam vec nebrojeno puta….treba ga bojkotirat
sluzi samo za plasiranje tudjih istina… [lol]

Ivo Sanader je otišao jer mu je tako naredio Chuck Norris.

@ BigBoss

Šta je s onim dioničarima koje je Plavi nagovorio da kupe Ingru na 400 kn? Dali se oni mogu žaliti Hanfi i hoće li im biti vraćena lova?
Kako to da je pala na 23 kn kad je na 400 kn bila best buy??? [lol] [lol]

@Bigboss
jeste vi kolega nekad bili suradnik UDBE? Svaki dan nekoga prijavljujete, pišete nekakve denuncijantske dopise i mailove na sve strane…više ulagača ćete ovakvim pristuom odbiti iz Ingre nego privuću u nju [rolleyes]

Hrvatska ulazi u EU glasovima 30% biračkog tijela. 70% birača nije dalo svoj glas za ulazak u EU!

New Report

Close