INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

da vidimo da li zaista imaju muda dva dana zaredom to napraviti na zatvaranju, sad sam krdo cijelo tisućica stavio na 21,xx

Ameri zatvaraju gap a ekipa odmah po bidu.

bit će bolje................

hm, ja sam dobio ovih zadnjih 484 komada a da mi je baš drago i nije…

tući ćeš ti s njima prvi sutra u 10.00 po bidu, ovdje neke stvari gadno ne štimaju, kao da se cijeli stroj raspada
[/quote]

Samo za vašu informaciju prodao sam sve to od jučer po 23,75 i 23,70.

hm, ja sam dobio ovih zadnjih 484 komada a da mi je baš drago i nije…

tući ćeš ti s njima prvi sutra u 10.00 po bidu, ovdje neke stvari gadno ne štimaju, kao da se cijeli stroj raspada
[/quote]

[/quote]

Pa dobro si i napravio,vidio sam te,guro si se ispred mene, i svaka čast, poklopilo te, uzeo si mi 10 lipa per share 🙂

Svaki iskreni post dobije stotku, a lažljivce i drukere na dole i gore znam popljuvat tu i tamo, nek mi moderatori ne zamjere 🙂

Sada se onaj striček lupa po glavi, što je jučer onako prodavao pred samo zatvaranje burze. Da je znao kako će INGRA danas narasti, malo bi jučer drugačije razmišljao. Prodavao je pa sigurno ispod cijene za koju ju je kupio, jer je jučer cijena INGR-e bila povijesno najniža do sada. Nije mi samo jasno, ako je već do sada čekao da cijena padne na svoj povijesni minimum, zašto ju je išao prodavati baš na povijesnom minimumu, a mogao ju je komotno prije prodati po daleko višoj cijeni ili sačekati samo 24 sata pa isto prodati po većoj cijeni. [lol]

Malo si prerao prodao. No dobro, ako se zadovoljavaš s 5 % dobiti, onda je ok.

a tko to zna

Parche mihi, Domine, quia Dalmata sum!

evo vidite kako je lako slomiti neprijateljsku blokadu kad se mi mali udružimo, najvažnije je da jedan povede pa će ga i ostali slijediti. što je veći plus to ćemo jače ove drukere navući na kupnju…to su kukavice svi od reda kojima treba dobar lider da skupe hrabrosti kupiti, nije problem kupovati ni po 30.
vidi se velika nervoza među konzorcijašima zbog današnjeg protunapada na ingri…
to je zato što ulazimo u tržište bikova [thumbsup]

Sada se onaj striček lupa po glavi, što je jučer onako prodavao pred samo zatvaranje burze. Da je znao kako će INGRA danas narasti, malo bi jučer drugačije razmišljao. Prodavao je pa sigurno ispod cijene za koju ju je kupio, jer je jučer cijena INGR-e bila povijesno najniža do sada. Nije mi samo jasno, ako je već do sada čekao da cijena padne na svoj povijesni minimum, zašto ju je išao prodavati baš na povijesnom minimumu, a mogao ju je komotno prije prodati po daleko višoj cijeni ili sačekati samo 24 sata pa isto prodati po većoj cijeni. [lol]

A da li je netko malo bolje pogledao onaj nalog jučer? Preko 6000 komada, ali prosječna cijena tog naloga je bila preko 22,60. Samo moja zadnja transakcija je bila na 22,08. gluplje su napravili ovi jutros na otvaranju.

[/quote]

7,56% bruto, cca 7% neto u 24 sata.

[/quote]

7,56% bruto, cca 7% neto u 24 sata.
[/quote]
Bravo, majstore! Cestitam ti iskreno, ja sam napravio danas 4% zarade , te sam itekako sretan. Imao sam m…, ipak treba riskirati…. najdraže mi je što sam prodao na 23,5 i uspio opet kupiti po 22,30… E da mi je tako svaki dan….

… za ove što cimaju s TA – ista ima smisla u stabilnim uvjetima kad su oscilacije predvidljive i usporedive. A sada bome nisu! Stoga ne budite smiješni. Na ZSE se sad gledaju neke druge stvari da bi podigle/spustile cijenu dionice, posebno ove … Uz to ne zaboravite da HR ima >pola m dioničara, među kojima hrpa bzvz – i da odatle blue-chip dionice padaju/rastu dnevno u glupavim postocima … Nadalje, zamislite samo da vam je dionica (u ovom slučaju ingra) nelikvidna i da se prometuje s njom 1x tjedno!!? …. Pada cijena, ali netko bome i kupuje i to uz solidan promet (za jednu ZSE) … Stoga, ne henjkajte …
Osobno kupio kad je bila 52k i to za ciglih 560k kn … a sad je upola jeftinija i toliki mi je loss … I šta sad? Štrik oko vrata!? Taman posla … Ko se ne hakuje, taj se niti ne zaljubljuje … vele zagorci – i praf imaju … :-))
Uostalom, jad mi je manji kad se sjetim g Oppenheima i njegovih >700.000 kom …. Bome, njemu samo +/-1kn odnese/donese gotovo 100k eur = solidan stančić …. haha … kaj ti je burza.

pozz zajednici

evo ovaj kolega je mene danas na forumu prozivao da sam prof. plaćeni druker i da vas zavaravam.

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

U izvještaju jednog uglednog londonskog ekonomskog instituta napominje se da će dogovor o prepolovljavanju proračunskih deficita u naredne tri godine dovesti do smanjenja globalne potražnje, što će izazvati novu recesiju i veliki gubitak u državnim blagajnama zbog manjih prihoda od poreza.

Stručnjaci, osim toga, ističu da bi se globalni bankarski sustav, prije svega u Europi, i globalna ekonomija vrlo brzo mogli naći na rubu ponora.

Moramo biti spremni na stvari koje se trenutno čine potpuno nezamislive, stav je nekih uglednih analitičara koji navodi Guardian.

///

gornje je copy&paste s jutrošnje stranice seebiz portala – prijevod članka objavljenog u guardianu povodom sastanka čelnika G-20 …

uporedo, opetovano gledam snimak jedne emisije na rubu znanosti, gdje je Krešo ugostio Davida Ikea … taj "luđak", ma što mislili o njemu iznosi tehnički morbidnu, ali ne nezamislivu (!?) analizu o pozadini sadašnje krize i nagovještaj nove – još jače … s idejom da je sve kreirano od strane nevidljivih financijskih lobija koji u procesu globalizacije žele i hoće preuzeti kontrolu nad globalnim resursima, kontrolom rađanja (depopulacije) i konačno nad svjetskim financijama – nametanjem potrebe za uvođenjem svjetske banke – kao modelom koji jedini može "izvući" svijet iz problema …

kolege, dečki, cure … stvari su moguće … pozivam na kvalitetniju raspravu na ovim stranicama. što misle brokeri-junoše po bankarskim i inim kancelarijama?

pozz ajednici

A kada se zaboravi onda napiše ove povoljnosti za Ingru i/ili Crobex

U izvještaju jednog uglednog londonskog ekonomskog instituta napominje se da će dogovor o prepolovljavanju proračunskih deficita u naredne tri godine dovesti do smanjenja globalne potražnje, što će izazvati novu recesiju i veliki gubitak u državnim blagajnama zbog manjih prihoda od poreza.

Stručnjaci, osim toga, ističu da bi se globalni bankarski sustav, prije svega u Europi, i globalna ekonomija vrlo brzo mogli naći na rubu ponora.

Moramo biti spremni na stvari koje se trenutno čine potpuno nezamislive, stav je nekih uglednih analitičara koji navodi Guardian.

///

gornje je copy&paste s jutrošnje stranice seebiz portala – prijevod članka objavljenog u guardianu povodom sastanka čelnika G-20 …

uporedo, opetovano gledam snimak jedne emisije na rubu znanosti, gdje je Krešo ugostio Davida Ikea … taj "luđak", ma što mislili o njemu iznosi tehnički morbidnu, ali ne nezamislivu (!?) analizu o pozadini sadašnje krize i nagovještaj nove – još jače … s idejom da je sve kreirano od strane nevidljivih financijskih lobija koji u procesu globalizacije žele i hoće preuzeti kontrolu nad globalnim resursima, kontrolom rađanja (depopulacije) i konačno nad svjetskim financijama – nametanjem potrebe za uvođenjem svjetske banke – kao modelom koji jedini može "izvući" svijet iz problema …

kolege, dečki, cure … stvari su moguće … pozivam na kvalitetniju raspravu na ovim stranicama. što misle brokeri-junoše po bankarskim i inim kancelarijama?

pozz ajednici

Na drugoj strani foruma ne misli baš poziotivno o INgri i/ili Crobexu !

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

New Report

Close