E sad mi je zao sto nisam uzimao jos po 40000. A sta ces. Ako ode dole tu sam..
Kolega teško, imat ćete prilike na 42-45k
Znam ovog NKV..
E sad mi je zao sto nisam uzimao jos po 40000.
A sta ces.
Ako ode dole tu sam..
Znam i ja jednog, ali nemam pojma tko je.
Stali smo skupa prošli mjesec na Tifonu kod Bosiljeva.
Vozio je srebrnu Octaviu na vratima piše “Ingra”. Tip je oko 55 godina, malo neugledno obučen, hlače i košulja iz osamdesetih, cipele mokasine sa one dvije bobice što vise naprijed. I sav znojan i zgužvan.
blueman: ” Znam ovog NKV.. E sad mi je zao sto nisam uzimao jos po 40000. A sta ces. Ako ode dole tu sam.. ” Znam i ja jednog, ali nemam pojma tko je. Stali smo skupa prošli mjesec na Tifonu kod Bosiljeva. Vozio je srebrnu Octaviu na vratima piše “Ingra”. Tip je oko 55 godina, malo neugledno obučen, hlače i košulja iz osamdesetih, cipele mokasine sa one dvije bobice što vise naprijed. I sav znojan i zgužvan.
[smiley11]
Sto da onda ulazimo ili ne u Ingru?
blueman: ”
Znam ovog NKV..
A sta ces.
Ako ode dole tu sam..
”
Znam i ja jednog, ali nemam pojma tko je. Stali smo skupa prošli mjesec
na Tifonu kod Bosiljeva.
Vozio je srebrnu Octaviu na vratima piše “Ingra”. Tip je oko 55 godina,
malo neugledno obučen, hlače i košulja iz osamdesetih, cipele mokasine
sa one dvije bobice što vise naprijed. I sav znojan i zgužvan.
sell signal
blueman: ” Znam ovog NKV.. E sad mi je zao sto nisam uzimao jos po 40000. A sta ces. Ako ode dole tu sam.. ” Znam i ja jednog, ali nemam pojma tko je. Stali smo skupa prošli mjesec na Tifonu kod Bosiljeva. Vozio je srebrnu Octaviu na vratima piše “Ingra”. Tip je oko 55 godina, malo neugledno obučen, hlače i košulja iz osamdesetih, cipele mokasine sa one dvije bobice što vise naprijed. I sav znojan i zgužvan.
Sad cu se raspitati tko je taj baja..
Ali svidjaju mi se ove cipele koje si naveo.
Ali bijele samo..
A gle, mozda je baja glavni vozac te je dobio prije 2 godine 5 dionica od firme kao stimulans po 1000 kn.
Sada ih je prodao na 40.000.
Znam i ja jednog, ali nemam pojma tko je. Stali smo skupa prošli mjesec na Tifonu kod Bosiljeva. Vozio je srebrnu Octaviu na vratima piše “Ingra”. Tip je oko 55 godina, malo neugledno obučen, hlače i košulja iz osamdesetih, cipele mokasine sa one dvije bobice što vise naprijed. I sav znojan i zgužvan.
ahahahhahaa [smiley2]
Al kao što kolega Blaumann kaže – ima on dionice, 5 komada minimum, sad će malo i dokapitalizirat.. čisto pristojno…
Sad cu se raspitati tko je taj baja..
Ali svidjaju mi se ove cipele koje si naveo.
Ali bijele samo..
A gle, mozda je baja glavni vozac te je dobio prije 2 godine 5 dionica od firme kao stimulans po 1000 kn.
Sada ih je prodao na 40.000.
Pa baja izgleda kao tipični vozač, to je taman njihova uniforma, ali nije imao suputnika.
A cipele su ipak bile crne, onako, sitno pletene naprijed na prstima i hrbtu. Da mogu isparavat.
ahahahhahaa [smiley2]
Al kao što kolega Blaumann kaže – ima on dionice, 5 komada minimum, sad će malo i dokapitalizirat.. čisto pristojno…
Ima sigurno dionica. Ne izgleda on baš tako šljakerski, nego je onaj tip starih poslovnjaka iz one države.
Još ako je ćelav i prebacuje onih par dugih dlaka s jedne na drugu stranu galve da sakrije – onda je pravi prototip
SLK:
”
blueman: ”
Znam ovog NKV..
A sta ces.
Ako ode dole tu sam..
”
Znam i ja jednog, ali nemam pojma tko je. Stali smo skupa prošli mjesec
na Tifonu kod Bosiljeva.
Vozio je srebrnu Octaviu na vratima piše “Ingra”. Tip je oko 55 godina,
malo neugledno obučen, hlače i košulja iz osamdesetih, cipele mokasine
sa one dvije bobice što vise naprijed. I sav znojan i zgužvan.
”
sell signal
…je ponekad čisti buy jer se gornji bollinger može i probit! [smiley11]
Još ako je ćelav i prebacuje onih par dugih dlaka s jedne na drugu stranu galve da sakrije – onda je pravi prototip
Naravno… taj detalj sam zaboravio. Prototip činovnika iz doba inflacije. Iz doba SIZ-ova i parola “Drugovi, situacija u poduzeću je vrlo složena”, i drugarica sa čupavim nogama i kariranim haljinama milimetar iznad koljena.
Anyway, iako je ova retrospektiva za starije od 30 godina zanimljiva, odosmo u total OT. Sorry.
Da da [smiley2]
Ok nazad na temu, lagano ali sigurno se betonira support na 42,000. Malo me brinu jedino dionice iz dokapitalizacije kad se pojave na burzi početkom rujna. Do tada lagano gore.
Od konsolidiranih FI ne očekujem nikakva iznenađenja
Da da [smiley2] Ok nazad na temu, lagano ali sigurno se betonira support na 42,000. Malo me brinu jedino dionice iz dokapitalizacije kad se pojave na burzi početkom rujna. Do tada lagano gore. Od konsolidiranih FI ne očekujem nikakva iznenađenja
Ne treba Vas brinuti, jer t-ht neće uzdrmati burzu, tj neće biti prodaje od strane postojećih dioničara, a ljudi koji namjeravaju ući u t-ht već su prikupili sredstva,a ono koji 1. puta ulažu nemaju pojma šta je burza, te također ne posjeduju dionice.
Trenutna cijena Vam je [color=blue]POVOLJNA[/color] za dokup, ili ako želite možete nadokupiti u [color=blue]9 mjesecu za 44k[/color], pa na više, na Vama je izbor.
P.S. : [color=blue]Ovo nije navlačenje ovo je realnost[/color]