INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

@loris

izgleda da samo ti snabdijevaš bid friškim dionicama. Ako ti je baš do izlaska stani koji dan, možda se onda napuni.

Cijeli dan nema niti jednog mog naloga na čekanju ni na bidu ni na asku !!!!!!!!!!
[/quote]

Nisam rekao da su tvoji nalozi izloženi, nego si ti rekao da se bid povukao pa se ne možeš istresti.

Malo su Vam danas popustili, uljevanje novog optimizma… [lol]

da, vani je zeleno pa navlače kupnju da se malo digne, znaš ono kad vukovi zovu janje: ma dođi, nećemo ti mi ništa! [wink]

moje pisanje nije preporuka za kupnju ili prodaju dionica, nego osobni stav i razmišljanje

Kolege pa dajte istresiti sav bijes po asku, oslobodite se pritiska što će biti sutra.

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

Izgleda da je netko shvatio u zadnji čas da se neisplati prodavati pa je počeo tući po bidu! [pray]

Sve što pišem moje je osobno mišljenje i ne predstavlja nagovor na kupnju ili prodaju!!

Vidjeli smo kako se u dva koraka može doći na 7% rasta, još u ovakvo vrijeme pesimizma. Kako li će samo rasti kad dođe optimizam? Ne zaboravljamo one skokove od oko 20% u jednom danu!Prilikom sljedećeg rušenja na 22 dokupljujem, ako ne bude toga nije mi žao.

neće uvijek biti ovako.

hop [huh]

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

i opet sve od početka
[bye]

Dobro jutro rakijo, zbogom moja pameti!

hop [huh]

Fat finger!?

bit će bolje................

da vidimo da li zaista imaju muda dva dana zaredom to napraviti na zatvaranju, sad sam krdo cijelo tisućica stavio na 21,xx

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

Prosječna 22,50,

AJMO TREJDERI OVO JE CARSTVO ZA ZARADU I RIZIK

NOVAC JE SAMO SREDSTVO POMOĆU KOJEG SE ZADOVOLJAVAJU POTREBE

Netko iskrca par tisuća komada po bidu, a onda netko pobere sitno s aska da odglumi kupnju. Smiješne igre

Hrvatska ulazi u EU glasovima 30% biračkog tijela. 70% birača nije dalo svoj glas za ulazak u EU!

Deca, tko nije blizak ovom manipulatoru i nezna kad će gurat prema gore čuvajte se još uvjek stignete polomit i noge i ruke a bome i zube

Pozdrav marljivoj HANFI

[bye]

NOVAC JE SAMO SREDSTVO POMOĆU KOJEG SE ZADOVOLJAVAJU POTREBE

New Report

Close