trodnevni ti može biti Taft gel za kosu, al trend ne može.
[/quote]
[thumbsup] [thumbsup] [proud]
evo ako netko pokupi ovo malo naloga do 23, mogao bi ohrabriti i druge da razbiju naloge plašljivce konzorcija i već bi sutra ingra mogla biti već na 24.
treba znati da vas konzorcij želi svojim nalozima obeshrabriti, ali kad počne navala onda se moraju povući, ali da bi to uspjelo mora netko početi.
danas nam pozitivan trend crobexa ide na ruku i čim netko skupi hrabrosti drugi će ga slijediti i zajedno ćemo slomiti blokadu koji je postavio konzorcij [thumbsup]
Evo ovako, pitate se zašto uprava šuti o jučerašnjoj blokadi??
E pa meni zdravi razum nalaže da je to iz razloga što su do sada bili bespomoćni u obrani cijene jer
si to nisu mogli priuštiti, podjelili su jako puno trezorskih dionioca zaposlenicima i naravno da im
ovakva cijena dionice u potpunosti odgovara sad dok čekaju da im novac sjedne na račun pa da ih mogu lagano početi kupovati!
Poslovi su dogovoreni puno prije nego što se potpiše ugovor!!! Svi se pitamo a gdje su ti poslovi???
Sad kad je za građevinarce najgore prošlo i kad se u Hrvatskoj od strane vlade pripremaju poslovi za
građevince u iznosu od 2 milijarde eura i od strane hep-a 3 milijarde eura za gradnju i održavanje HIDROELEKTRANA, alooo za hidro jedina ima ingra referenc, netko ide prodavati ingru na ovim cjenama i izlazi s tolikim gubitkom, pa to je preestrašno!!!
Ja i dalje tvrdim da ću ingru prodavati po 200kn, živi bili pa vidjeli!
STRPLJEN – SPAŠEN
lp
@loris
izgleda da samo ti snabdijevaš bid friškim dionicama. Ako ti je baš do izlaska stani koji dan, možda se onda napuni.
znači, kupili ste od lorisa sad po 22,xx pa biste da on sačeka da to prodate na 23,xx pa da onda nastavi s iskrcajem i opet vam proda po 22? stvarno ima svakakvih likova ovdje [bye]
@loris
Ucinio si mi se kao covjek koji racionalno donosi odluke, ali….ocito da su bili u pravu oni koji su ti se nasladjivali oko tvojih suludih ulazaka u Đakovštinu…
Problem je što upoće ne stignem do bida netko je puno brži .
Wall Street: dosta indikatora kaže da smo na pragu ulaska u tržište bikova!!!
A ja kažem da je Hrvatska na pragu ulaska u europsku uniju, pa neka mi netko kaže da se sada isplati
prodavati nekretnine ili ti ga dionice, samooo dokup raznoraznih kvalitetnih podcjenjenih trejderskih
dionica nikako prodaja!!!
Srpljen- spašen [smiley]
mislim da većina samo želi van iz ingre s nulom ili makar što manjim minusom
ako je je i kod tebe tako, onda si odavno kupovao
ja čekam samo broj tri na mjestu desetica, uz pokoji trade u međuvremenu biti ću zadovoljan
a tih 200 su daleeeeekaa budućnost
A što se tiče šutnje uprave, draže mi je i da šute nego da kažu da im nisu poznati razlozi za pad cijene. Pa poznati su svima, keko ne bi bili i njima.
Mislim da će biti jasnije da se ingra oporavlja na Fi-u!
@minuteman
Mene trejdanje ne interesira dugoročni dokup i samo dokup!
rušiteljima je vrijeme malo pokvarilo zelenilo vani…..
al što će biti kad oni sutra krene u crveno bit ćemo na 20
@loris
izgleda da samo ti snabdijevaš bid friškim dionicama. Ako ti je baš do izlaska stani koji dan, možda se onda napuni.
Cijeli dan nema niti jednog mog naloga na čekanju ni na bidu ni na asku !!!!!!!!!!
A što se tiče šutnje uprave, draže mi je i da šute nego da kažu da im nisu poznati razlozi za pad cijene. Pa poznati su svima, keko ne bi bili i njima.
Tipujem na Mesića.Od kad je išla Obavijest o G.Skupštini i prijedlog da sjedi u NO ponavlja se svakih par dana isti obrazac u količini i br.transakcija.Krenite više up da meni ATPL može up.