hehehe a gledaj sad bježanije s aska u narednim minutama
ja vidim da se i dalje ogromne količine iskrcavaju po bidu, dobio je i ovaj što je sa 6544 komada na kupnji glumio branu, satrli su ga u sekundi ..sad se taj nada da će cijena na 23 kn pa da vam to uvali nazad [bye]
ajde završite više s tim plakanjem, pa da možemo započeti kakav-takav rast, što ostatak svijeta već debelo čini…
Vidim da me dosta prozivate, ali i sam sam si kriv, mogao bi više šutjeti.
Iz Ingre definitvno izlazim, ali ne samo zbog gomile trejdera koji neumoljivo spuštaju Ingru, već iz zbog činjenice da upravu to uopće ne zanima i ne nalazi za shodno da riješi taj problem, a pitam se onda koju poruku šalju. Jučer su dobili obavijest od ZSE o blokadi, ali ne interesira ih.
Dodatan problem je što se već previše plaćenih analitičara slažu da Ingra ide na 15 ili niže, a prema realnoj cijeni sadašnjih financijskih pokazatelja, a posebno naglašavaju da se očekuje veliki trend pada cijelog Crobexa. Da li se pozivaju na bankrot države ili samo građevine vrijeme će pokazati.
Drugim riječima mi na Crobexu ne kupujemo bolju dionicu već gledamo kupiti dionicu s manje štete.
Da , imaš pravo, mogao biš malo šutjeti, jer si za mnoge ovce riječ autoriteta. Znaš šta se kaže, manje riječi, manje štete 🙂 Cheers
[/quote]
Nadam se da nisi upravu, ni žena me ne sluša kamoli netko na forumu !
Ono što je bitno svi plaćeni analitičari su suglasni da Crobex ide od 1200 do 1000, ali možda Ingra poraste što ne bi bio apsurd kod nas !
Iz Ingre definitvno izlazim, ali ne samo zbog gomile trejdera koji neumoljivo spuštaju Ingru, već iz zbog činjenice da upravu to uopće ne zanima i ne nalazi za shodno da riješi taj problem, a pitam se onda koju poruku šalju. Jučer su dobili obavijest od ZSE o blokadi, ali ne interesira ih.
Dodatan problem je što se već previše plaćenih analitičara slažu da Ingra ide na 15 ili niže, a prema realnoj cijeni sadašnjih financijskih pokazatelja, a posebno naglašavaju da se očekuje veliki trend pada cijelog Crobexa. Da li se pozivaju na bankrot države ili samo građevine vrijeme će pokazati.
Drugim riječima mi na Crobexu ne kupujemo bolju dionicu već gledamo kupiti dionicu s manje štete.
Pa jesi ti prespavao do sad…
1.INGRa se prodaje po neuobičajeno malim cijenama..?’???šta sad kažu kada je 60% niže?
2.Ne objavljivanje neuspijeha na natječajima
3.Prodaja vlastitih dionica
4.Nevjerovatne pogreške kod financiskih izviještaja
5.Dosta su i 2 od ova 4!!!!
netko je kupio 1 dionicu s aska na 22,50 kn, valjda misli da će tako okrenuti padajući trend? [lol]
vidim da se deseci malih ulagača nadaju odbijancu pa da se iskrcaju, a s druge strane drže prst na okidaču ako probije 20 kn da sve stuku po bidu
Ono što je bitno svi plaćeni analitičari su suglasni da Crobex ide od 1200 do 1000, ali možda Ingra poraste što ne bi bio apsurd kod nas !
Ono što je bitno: svi plaćeni analitičari !
javi kad izađeš, to će biti buy signal [lol]
Graf trenda samo za @starmaster
p.s. moj rejting u društvu je znatno, znatno manji ! Moj nick je i moje ime, 100-i put !
Moja preporuka; umijesto da gubite vrijeme na mene INgri napišite par riječi .
javi kad izađeš, to će biti buy signal [lol]
kako da izađem kada po bidu se igrate skrivača ?
INGRA je objavila sve pozitivne vijesti- reprogram duga, nove poslove a dionica i dalje pada……..
evo i Bigboss je prijavio slučaj HANFI, a ja sam isto prijavio ali ne reagiraju.
pokušao sam i u institucijama EU ali mi odgovaraju da je to u nadležnosti nacionalnog regulatora…
danas se ipak vidi da konzorcij nastoji smiriti situaciju i dići cijenu, dakle možda bi bilo dobro sada se ukrcati vama koji ste u cashu. znam da nije lako lako ali morate jednom početi jer nemate kao konzorcij pred sobom popis magina, novac i dionice iz porfelja klijenata i dugoročne planove rušenja i špekulativnog podizanja radi iskrcavanja.
trodnevni ti može biti Taft gel za kosu, al trend ne može.
izgleda da samo ti snabdijevaš bid friškim dionicama. Ako ti je baš do izlaska stani koji dan, možda se onda napuni.
Ucinio si mi se kao covjek koji racionalno donosi odluke, ali….ocito da su bili u pravu oni koji su ti se nasladjivali oko tvojih suludih ulazaka u Đakovštinu…