izgleda da je ingra na izmaku snaga,tj u agoniji,ali nije samo ona u agoniji,bit će toga još kad lavina krene..
horco01
nisam ja kriv, moje margina od 24 je pala, a sada nemam izbor nego novu postaviti na 15
Za nekretninske znalce.
Cijana od 3,600-4,200 eur/m2 u Dubrovniku na Lapadu je ok ili pretjerana.
Nemam pojma, samo pitam.
Za nekretninske znalce.
Nemam pojma, samo pitam.
Pretjerana ako neće niko da kupi a OK ako neko kupuje.
Te cijene će biti bagatela za 10-ak godina.
Ingra
i koliko si istresao ili koliko još misliš
vi stvarno ne kužite po gledajte malo bid razlika između prvog strašila i drugog naloga 3 %
kolege anti drukeri nemojte sada naglo nalaziti pozitivne strane ingre ;
TA ide na 7, nekretnine ništa ne vrijede nema kupaca, nema poslova, dugovi su nekoliko stotina milijardi eura, u Dubrovniku nema kupaca pa ne vrijede ni 250-300 Eura/m2, nema novih poslova niti će ih ikada biti……….., evo uvjerili ste me.
Sada nema nazad, ali možda vam neki fond pomogne [lol]
Za nekretninske znalce.
Nemam pojma, samo pitam.
Ove informacije nitko nije objavio ja ih objavljujem prvi
100% provjerne informacije da su prodani najskuplji stanovi u Lapadu, dakle od 4500 Eura m2, a ostali na prodaju su koji koštaju od 3000-3950 Eura m2……..
A prosjek vrijednosti na Lapadu u slobodnom tržištu je od 3000-4500 Eura m2….. Dakle prodaje se kako i na tržištu prodaju pogledaj malo više koji se bave nekretninama…..
preko 13000 na bidu na all time low, šta se ovdje događa pobogu, cimam već danima za ulaz ali opvo mi ne izgleda dobro
Pa ovaj veliki ne deluje kao strašljivac, oće čoek da izađe. Sad se sakupilo i nešto bida, no s obzirom na današnju sveću i jak volumen, to veoma loše izgleda.
Ko smatra da će na ovome da zaradi pare neka iskešira 300 iljada i to je to.
No, pre mi se vidi da je ovo tek krenulo lošim smerom te da je ovo tek početak dugotrajnijeg ronjanja.
Ak ovih 13.xxx komada na prodaji leži ko janje za klanje, neznam zakaj onda to neko ne pobere.
Z druge strane, ak pak je to "strašljivec", onda smo svi skupa j..bali ježa v leđa!
[undecid]
e je, ja mislim da to Mesić skuplja! Ipak je on sad došel u NO….a nebreš dojti golih ruk’, ne?!
[wink]