@STFACA
Pa zar je toliki problem pogledati revizorsko izvješće?
Baš je lijepo da danas nešto raste, netko je danas od prošlog tjedna zaradio 50 posto, pa može i nešto kapitala uložiti vamo…… [lol] [lol]
Eto netko ruši a ja dokupljujem plus 700 dionica dokupio već do sada
Ne znam gdje nam je kolega Loris. Vjerojatno je zaokupljen obranom cijene.
U svakom slučaju želio sam čestitati na 3 uspješna mjeseca članstva na forumu poslovnog.
Idemo prema kuni ?
obzirom da samo ti pišeš, moguće je da sam sebi i prodaješ
Ne prodajem sam sebi, to će shvatiti ti koji prodaju sami sebi da imaju sve manje i manje dionica u portfelju za rušiti…..
skužiti će da je netko njihovu igru provalio……
Samo ti dokupljuj. Ovo je padajuće sečivo, zato pazi sinko da se potpuno neiskasapiš…
Primećujem vrlo, vrlo tanak bid na Ingri, kao i na IGH. Očito je sad fokus na SNHO-LRH priči i ulagači uopšte ne gledaju što se zbiva s cenom građevinaca…
Mislim da ovo sad prestaje biti raj za špekulante i da će akcija opet počet da kopni i volumenom i cenom. Kako sada stvari stoje, izgleda da će pre dole nego gore s obzirom da će pokušat da dotakne nedavno dno. Samo da ne napravi i poslednji salto-mortale.
Ja izlazim danas , ovo je postalo referentno smeće , ujedno i posljednje javljanje na ovoj temi. Fujjjj Ingra fuujjj , pljuc pljuc , zbogom !!! Možete sada i na 400 kn , ja je brišem i sa gledalice.