INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

@loris
Kolega, evo i vama 100%

Mora da ste veliku količinu skupili pa vam želim i čestitati. Jedino mi je čudno da se jedna takva moralna vertikala kao vi sada kad imate toliko dionica po jeftinoj prosječnoj cijeni zalaže za rušenje Ingre. Mislim da ste se izrazili da je treba srušiti "do 1,00 kn". Kako bi to objasnili sa svoje trenutne pozicije?

Jedini pametni post na ovom forumu je poslao kolega minimini s namjerom da razbije ovu bandu koja pljačka HR tžište kapitala.Sve ostalo su obični hohštapleri.

Živjela naša vječna INGRA, Hezbollah i Bashar Al-Assad.

ingra dobro stoji..
ali postoji jedna bomba koja će je uništiti..mislim na cijenu…
nije stečaj i nema veze sa kredom..

ako nekog interesira neka šalje Pm(naravno samo oni s kojima sam do sada komunicirao na Pm, ne odgovoram svima)

haha,,opet ste prodali???

@loris

Kolega, evo i vama 100%

Mora da ste veliku količinu skupili pa vam želim i čestitati. Jedino mi je čudno da se jedna takva moralna vertikala kao vi sada kad imate toliko dionica po jeftinoj prosječnoj cijeni zalaže za rušenje Ingre. Mislim da ste se izrazili da je treba srušiti "do 1,00 kn". Kako bi to objasnili sa svoje trenutne pozicije?

još jedan 100% i sve sam iskoristio.

Nisti valjda u problemu što sam ubrao plodove tvog rada ?

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

@minimini, konzultant, bob rock, loris i ostali

vidim da su opet pocele masovne kenjaze na "tigrusov" racun.

zadnji put ste bili ovako glasni kad je Inrga bila 31kn.
tik prije zavrsetka odbijanca i nastavka padajuceg trenda.

u ovom odbijancu nisam sudjelovao jer mi je ovo bilo prebolesno – trebalo se odbiti od 25kn a ne od 22,50kn.

inace kupljeno na 25 sam planirao prodati na 27,20 do 27,30kn – dakle opet na vrhu.
ovaj odbijanac je napravljen na silu i nemate za cime zaliti – tako i tako ne bi prodali na vrijeme i nista opet ne bi zaradili…

aj sretno.
[wink]

Ovdje upišite svoj komentar… [kiss]

svaka skola se placa.sto je skola skuplja obrazovanje je kvalitetnije.

@minimini
, konzultant, bob rock, loris i ostali

u ovom odbijancu nisam sudjelovao jer mi je ovo bilo prebolesno – trebalo se odbiti od 25kn a ne od 22,50kn.

inace kupljeno na 25 sam planirao prodati na 27,20 do 27,30kn – dakle opet na vrhu.
ovaj odbijanac je napravljen na silu i nemate za cime zaliti – tako i tako ne bi prodali na vrijeme i nista opet ne bi zaradili…

aj sretno.
[wink]

gdje pise da se trebalo odbit od 25kn…?????? [undecid]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

@minimini

aj sretno.
[wink]

[/quote]

Tako se valjda brutala dogovorila…

za uci u top10 potrebno 2287500kn po 25kn!!!malo smjesno ha???Cudi me da nema zainteresiranih

@minimini

aj sretno.
[wink]

[/quote]

Tako se valjda brutala dogovorila…
[/quote]
slabo se dogovorila brutala [smiley]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

ingra dobro stoji..
ali postoji jedna bomba koja će je uništiti..mislim na cijenu…
nije stečaj i nema veze sa kredom..

Tko zna šta je sada krivo preveo s stranih portala! [lol]

kako su poćeli slagat naloge na prodaju znaći sutra letimo u pozitivnu blokadu razmišljam da pokupim tih par soma komada

''The type of car you drive doesnt matter. The only thing that matters is the SIZE of the arm hanging out the window''

New Report

Close