INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

kolege, frka je frckavog, dijeli mi 1% na poziv da rušimo ingru, sada imate formulu pa odlučite, ja sam za .

Ponavljam , jedini put da Ingru stabilno dignemo je da je najprije potpuno srušimo.

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

Postoje dva konzorcija. Jedan se zove uprava INGRE, on je odgovoran za pad dionice INGRE uzrokovan lošim vođenjem. Drugi je ovaj forumski, lakrdijaški, koji sitnim drukovima pokušava povećati cijenu INGRE, sve kako bi zaradili za kruh i mljeko dnevnim trejdanjem.

Ne vidim zašto Vam je bilo potrebno otvarati novi nick da biste ovo gore napisali, da li strah od progona ili nešto slično. U potpunosti se slažem sa kolegom minimini glede manipulacije cijenom. Ima toga dosta i na nekim drugim dionicama, ali ovdje je to najizraženije.
Zanimljivo je da se "ekipa" koja to obavlja toliko opustila i "uštosila" da su se već počeli i hvaliti okolo o tome. Tako to uvijek bude, uvijek netko "propjeva", i taman kada misliš da ti nitko ništa ne može – lupi te grom iz vedra neba. Tako se svojevremeno osjećao i Protega u HPB-u, nedodirljivo, a danas ima blokiranu imovinu i živi u strahu. To je krajnji ishod svih prevara, pa ne vidim zašto ne bi bilo i ovdje. Previše ste se "uživili" u svoju ulogu, miševi kolo vode, ali za par dana kada dođe "mačor" bit će bježanije.
Da se razumijemo u jednome, meni ovaj pad cijene sasvim odgovara, gledam ovo iz malo drugačije perspektive, i čudim se da još nije nikakva informacija procurila u novine. A kada Ante ostavi svoju Simonicu onda se o tome svi na široko raspišu. [rolleyes]

ingra dobro stoji..
ali postoji jedna bomba koja će je uništiti..mislim na cijenu…
nije stečaj i nema veze sa kredom..

ako nekog interesira neka šalje Pm(naravno samo oni s kojima sam do sada komunicirao na Pm, ne odgovoram svima)

Moji postovi ne predstavljaju nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

Postoje dva konzorcija. Jedan se zove uprava INGRE, on je odgovoran za pad dionice INGRE uzrokovan lošim vođenjem. Drugi je ovaj forumski, lakrdijaški, koji sitnim drukovima pokušava povećati cijenu INGRE, sve kako bi zaradili za kruh i mljeko dnevnim trejdanjem.

Ne vidim zašto Vam je bilo potrebno otvarati novi nick da biste ovo gore napisali, da li strah od progona ili nešto slično. U potpunosti se slažem sa kolegom minimini glede manipulacije cijenom. Ima toga dosta i na nekim drugim dionicama, ali ovdje je to najizraženije.
Zanimljivo je da se "ekipa" koja to obavlja toliko opustila i "uštosila" da su se već počeli i hvaliti okolo o tome. Tako to uvijek bude, uvijek netko "propjeva", i taman kada misliš da ti nitko ništa ne može – lupi te grom iz vedra neba. Tako se svojevremeno osjećao i Protega u HPB-u, nedodirljivo, a danas ima blokiranu imovinu i živi u strahu. To je krajnji ishod svih prevara, pa ne vidim zašto ne bi bilo i ovdje. Previše ste se "uživili" u svoju ulogu, miševi kolo vode, ali za par dana kada dođe "mačor" bit će bježanije.
Da se razumijemo u jednome, meni ovaj pad cijene sasvim odgovara, gledam ovo iz malo drugačije perspektive, i čudim se da još nije nikakva informacija procurila u novine. A kada Ante ostavi svoju Simonicu onda se o tome svi na široko raspišu. [rolleyes]
[/quote]

Hehe… Moj nick je star već tri tjedna, i otvorio sam ga da začepim ove ignorante poput tebe. Prestani pričati gluposti. Da nešto smrdi već bi procurilo. Ako nešto znaš kontaktiraj policiju ili novine pa ćeš vidjeti da stvaraš gužvu u praznom autobusu.. Ne nasjedajte na njihove pomno skrivene drukove. Nemoraš kriviti konzorcije za svoje loše ulaganje (koje nemora biti tako loše na duge staze, ali pobogu daj se onda ohladi, nemoraš za svakih +-5% kriviti konzorcije). INGRA je u ovom trenutku loša tvrtka i tako će ostati još neko vrijeme.

Svima vama koji vjerujete ovim šalabajzerima evo jedna za razmišljanje: Ako njih zanima dugoročno ulaganje, zašto se toliko bune oko dnevne oscilacije cijene od kunu ili dvije.

http://www.poslovni.hr/vijesti/vrijednost-ingrinih-ugovora-u-makedoniji-41-milijun-eura-153207.aspx – Mislite da je to dosta za rješavanje dugova.

Toliko od mene na ovoj temi.

evo što su frckavi, amilo3438 i fiuman100 napravili;

sada mi je prosijek ingre ispod 24.

P.S. pobjeda, to nije za javnost, ali ok

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

Mesić je do jučer bio šef obavještajne službe, vojske i na koncu države. Nije mu teško provjeriti burzovne prijevare. A i morao bi; pa od kad je sjeo u nadzorni odbor INGRA pada. Nije mu neka reklama. Mesić je zajebant, ali s njim se ne šali. Sad će ti isti jadnici morati napucavati INGRU ili Goli otok, pardon Remetinac :-).

Pa zar je Mesić uopće ušao u Nadzorni Ingre? Mislim da je samo predložen.
Na sajtu Ingre ga ne spominju.

[/quote]

Hehe… Moj nick je star već tri tjedna, i otvorio sam ga da začepim ove ignorante poput tebe. Prestani pričati gluposti. Da nešto smrdi već bi procurilo. Ako nešto znaš kontaktiraj policiju ili novine pa ćeš vidjeti da stvaraš gužvu u praznom autobusu.. Ne nasjedajte na njihove pomno skrivene drukove. Nemoraš kriviti konzorcije za svoje loše ulaganje (koje nemora biti tako loše na duge staze, ali pobogu daj se onda ohladi, nemoraš za svakih +-5% kriviti konzorcije). INGRA je u ovom trenutku loša tvrtka i tako će ostati još neko vrijeme.

Svima vama koji vjerujete ovim šalabajzerima evo jedna za razmišljanje: Ako njih zanima dugoročno ulaganje, zašto se toliko bune oko dnevne oscilacije cijene od kunu ili dvije.

http://www.poslovni.hr/vijesti/vrijednost-ingrinih-ugovora-u-makedoniji-41-milijun-eura-153207.aspx – Mislite da je to dosta za rješavanje dugova.

[/quote]
Vama je i bolje da ne pišete više na ovoj temi, nego se primirite na duže vrijeme.
Ingra je "izanalizirana" još na cijeni od 40 kuna. Napravljene su sve moguće analize, mogućnost stečaja, znalo se o padu cijena nekretnina, znalo se o Ingrinoj zaduženosti, o općem stanju građevinara takođe se sve znalo. Od tada do dan danas nije izašla niti jedna nova negativna vijest koja otprije nije bila poznata, naprotiv bilo ih je više pozitivnih. I usprkos tome cijena se u jednom momentu skoro prepolovila.
Kako onda objašnjavate svakodnevne promjene na 10-tak računa sa dionicama. Iako ti računi svakodnevno trguju, mijenjaju pozicije,pojedini ne ostvaruju niti dobit, a niti gubitak. Ispadne da netko čisto iz dosade trguje dionicom. To bi trebao biti slučaj za promatranje. Dobro se sjećam slučaja kada sam davno prije dvije godine kupio jednu dionicu zdenke, i odmah sam bio upozoren od strane brokera, kojeg je kontaktirala Hanfa, sa upitom kako to da je izvršena kupnja 1 dionice, a provizija veća od cijene dionice. Ovdje svakodnevno imate takvih slučajeva i ništa se ne čini.
Nisam zabrinut za svoje ulaganje, nego na ovakve slučajeve gledam kao na priliku za pozicioniranje, ali ipak me neke stvari čude i zato i pišem o tome. Pozdrav!
[thumbsup]

Pa zar je Mesić uopće ušao u Nadzorni Ingre? Mislim da je samo predložen.
Na sajtu Ingre ga ne spominju.

bu sutra valjda…tj. sigurno na sjednici

Moji postovi ne predstavljaju nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

evo što su frckavi, amilo3438 i fiuman100 napravili;

sada mi je prosijek ingre ispod 24.

Zanimljivo. Danas ti je prosjek pao ispod 24? A kako si to uspio s obzirom da danas nije bilo trgovine ispod 25,01?
Ili lažeš?

[/quote]

[/quote]

Ne znaš ni koliko je dana 3 tjedna , a ti ćeš nekoga začepljivat , mogao si to i sa jednim od postojećih nickova. Što reći o osobi koja Ingru nema i ne želi imat , a cijeli dan serucka na forumu , jeli to normalno ponašanje ? Ajde se ti pribaci tamo di valja.

frckavi evo 100%

cijeli tjedan prije objave prolongiranja duga Ingri, a kada si bio najaktivniji na drukanju, sam sam branio cijenu na 22,xx.

sada uzmi calac. i zbroji.

New Report

Close