INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

@minimini
kolega, a zasto sad cekati petak…zasto vec danas ne objavite to o cemu trubite…ili zasto bas cekati petak i 35 kn…u cemu je stos…i zasto ne 40 kn…kuzite…zasto vec danas ne dostavite sve dokumente koje navodno imate navedenim institucijama kako bi iste sto zurnije zapocele sa svojim poslom…zasto…ima li neko objasnjenje…i zasto vec odavno to nije i dostavljeno…sto se ceka…

Optimist - loše informirani pesimist

TAkoje prokleti konzorciji.
JA cu se isto tako zaliti sto sam zaradio na paketima HT-a jer sam ih prodao na 350 a kupio po 265.
Mamu im, ljudi su izgubili na dionicama a neki su zaradili.

Isto tako se treba zaliti onim prokletim madjarima koji su platili 2800 kn za dionice Ine a sada vrijede 1700.

Svima koji su prodali po 2800 uzeti pare i staviti u lonac da se preraspodijeli onim akoji su izgubili na Ingri i drugim dijonicama.

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

Isto tako se treba zaliti onim prokletim madjarima koji su platili 2800 kn za dionice Ine a sada vrijede 1700.

Mađari nisu kupovali dionice da ih kasnije preprodaju već da dođu do vlasništva, pišeš mnogo a ne znaš što pišeš………

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

treba pratiti tko danas kupuje dionice ingre nakon ucjene i prijetnje forumaša miniminia jer svaki takav kupac nakon ove prijetnje iznudom očekuje ostvariti znatnu imovinsku korist očekivanom prodajom na 35 kn.
takav potencijalni rast dionice bio bi isključivo rezultat prijetnje miniminia "konzorciju" , a to znači da bi onda svi koji kupuju nakon te prijetnje ostvarili protupravnu imovinsku korist tom iznudom, pa bi i sami podlijegali kaznenom gonjenju, zar ne?

moje poruke nisu poziv na kupnju ili prodaju dionica niti savjet za ulaganje

Mađari nisu kupovali dionice da ih kasnije preprodaju već da dođu do vlasništva, pišeš mnogo a ne znaš što pišeš………
[/quote]
A gdje je nestala lova od 350 mil kn dokapitalizacije Ingre od prije 3 godine?
A sada se namoze vratiti obveznica od 200 mil kn?
Tu niti jedan konzorcij brokercica nije kriv.

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

Samo se vi rugajte ali doć će sve na svoje i ako ovo kolega napravi što je rekao skidam mu kapu.

Živjela naša vječna INGRA, Hezbollah i Bashar Al-Assad.

http://seebiz.eu/hr/burze/zagrebacka-burza-mizeran-promet%2c-podravka-nastavila-seriju,86142.html

Postoje dva konzorcija. Jedan se zove uprava INGRE, on je odgovoran za pad dionice INGRE uzrokovan lošim vođenjem. Drugi je ovaj forumski, lakrdijaški, koji sitnim drukovima pokušava povećati cijenu INGRE, sve kako bi zaradili za kruh i mljeko dnevnim trejdanjem.

Eto vidiš da pišeš puno a bezvrijedno jer ne pišeš objektivno i konstruktivno, arena od čega je finacirana i projekt lapad……

Nisi korektan s pisanjem i zato bi volio da poslovni uključi ignore funkciju……..

Tolike gluposti i laži baš grstim na njih, ali sve će se naplatiti, svaka laž ili svaka ukradena kuna, sve dođe na naplatu…..

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

Napokon istina.
minimini upravu si da su tu manipulacije, ali one mogu doći samo iz jednog smjera, same Ingre.
nadam se da ste svi već primjetili kako se ruše sve dionice ( danas se malo šminkaju za sutra ), ali to je i logično, kompanija odgovara da za malo novaca kupe što više svojih dionica prije ulaska u EU i oporavka gospodarstva.
Truman je davno rekao; kada mi je susjed izgubio posao to je recesija, a ako ga i ja izgubim to je depresija.

Ingra definitvno leti dole, svima je interes. Prilagodite se situaciji.

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

jeste vidjeli ovo??? s jednom dionicom poslali ingru u minus skoro 5%?!
rugaju nam se jer znaju da nakon prijave Samodolu neće biti poduzeto baš ništa, mogu nam se samo smijati u lice u HANFI i USKOK-u. sjećate se samo što je Samodol izjavio dok je gostovao u Otvorenom?
nema šanse da nam itko u Hrvatskoj pomogne glede konzorcija, jedino europski regulatori.
poslati ću im sada mail i nadam se da će to ozbiljno razmotriti jer je problem trenutno aktualan u cijeloj EU, glede manipulacija s eurom i klađenja na propast Grčke.

E buraz, daj nam molim te, MOLIM TE, proslijedi odgovor europskih regulatora. Ili barem od potporedsjednice Europske komisije Catherine Ashton.
Ako nam proslijediš taj odgovor, obećavam da ću čak i ja kupiti malo Ingre.

če prebije 26,20 target okoli 30 kun

New Report

Close