…a ima li ovaj pad sada neakve veze s danasnjim zaronom na euro-burzama…
http://us.rd.yahoo.com/finance/chart/range/5d/*http://finance.yahoo.com/q/bc?s=%5EGDAXI&t=5d&l=on&z=m&q=l&c= …jer ovi vec eto cetvrti dan ostvaruju lower-low…
…a kako euforija i ovdje lagano jenjava, cini se da bi opet uskoro moglo biti testiranja proslog dna na 22,xx…a probojem istog novi target se postavlja na 17,xx…bumo uskoro vidli jel bude tako…a sve ce ovisiti i kako bu ovi vani potegli…nazalost, izostanak nekog veceg ulagaca nam bas ne ide u prilog…stoga je opet sve otvoreno bez obzira na ove zadnje vijesti…jer vec slijedeci tjedan slijedi otreznjenje s podacima od 1.polugodista i 2Q…a 1Q znamo kakav je bio…no ovdje se sada kupuje buducnost, ali ako moze jos i nize zasto ne…(lp)
Ovo je pisalo 06.07.2010
Prošlog tjedna najavljena Skupština vlasnika obveznica koja će se održati 16. srpnja važan je dio ovog restruktrurinja jer će se na njoj predložiti donošenje odluke o produljenju dospijeća obveznica za pet godina čime se vraćanje obveznica prilagođava planiranim prihodima.
Ovo gore je ispunjeno sada ide ovaj dio priče
Vjerujemo da će aktivnosti koje smo poduzeli prošle godine na jačanju naše prisutnosti na inozemnim tržištima dati pozitivne rezultate. U prilog tome govore povratne informacije s naših tradicionalnih tržišta, prvenstveno sjeverne Afrike i Srednjeg Istoka. Očekujemo da će se naše poslovanje stabilizirati već u drugoj polovici 2010. godine.
http://www.poslovni.hr/vijesti/prezivjet-ce-samo-najpripremljeniji-151918.aspx
neće slavenijus!!
ali kako sam pričao o ovom poslu prije 3 mjeseca pričao sam i o drugim…kada se to objavi onda će već biti bolje..a ingra će narasti 20-25% (sudeći po današnjem uzletu)
neće slavenijus!!
ali kako sam pričao o ovom poslu prije 3 mjeseca pričao sam i o drugim…kada se to objavi onda će već biti bolje..a ingra će narasti 20-25% (sudeći po današnjem uzletu)
I na 50 kuna Ingra je povoljna u odnosu na druge građevinare koju drugu kvalitetnu dionicu ulagač može dobiti za samo 50 kuna nijednu osim Ingre. Kolega 100 za optimizam .
Gotovo 44k (u ovom trenutku) protrgovanih dionica po prosjecnoj cijeni od 26,55 kn. Neki su se ocito na burzi pojavili "prekjucer" pa misle da to moze samo padati. A da obratite paznju na kolicinu? Znate, toliki velik broj dionica stvara odredene potpore…ali dobro "bute navcili" na vlastitoj kozi… [lol]
danas sam malo pdebljao ingr.da nema tigrusa koji mi je pomracio um sad bi bio u plusu 15%. [angry]
I na 50 kuna Ingra je povoljna u odnosu na druge građevinare koju drugu kvalitetnu dionicu ulagač može dobiti za samo 50 kuna nijednu osim Ingre. Kolega 100 za optimizam .
Kolega, kao prvo, vidim da ste se jučer registrirali pa bi vam želio čestitati.
Kao drugo, ovaj vaš gore post pokazuje kako ne znate neke osnove pa vam sugeriram da ih naučite. A ako ipak mislite da ih znate, onda vam sugeriram da kupite dionice Pounja. Naime za 50 kn trenutno možete kupiti 2 dionice Ingre (skoro, malo se strpite i čekajte dan sa padom i vjerujem da ćete uspjeti). Za istih tih 50 kn možete kupiti čak 70 dionica Pounja d.d.
Pa ako vam je broj dionica koje se mogu kupiti za određeni iznos jedini kriterij, ipak ćete bolje proči sa PUNT-R-A.
Inače, 100% za entuzijazam.
Po svemu sudeći INGRA ć ebit najpovoljnija na 35!
Nemojte se previše zavaravat, kladionica po kvartovima ima u izobilju
Gotovo 44k (u ovom trenutku) protrgovanih dionica po prosjecnoj cijeni od 26,55 kn. Neki su se ocito na burzi pojavili "prekjucer" pa misle da to moze samo padati. A da obratite paznju na kolicinu? Znate, toliki velik broj dionica stvara odredene potpore…ali dobro "bute navcili" na vlastitoj kozi… [lol]
danas sam malo pdebljao ingr.da nema tigrusa koji mi je pomracio um sad bi bio u plusu 15%. [angry]
[/quote]
Još uvijek vam ti isti "mrače umove". Stvarno mi nije jasno da netko tko se duže vremena bavi ulaganjem u dionice uopće drži toliko do tuđeg drukanja. Jel imate Vi uopće svoju strategiju ulaganja i razmišljate li svojom glavom ili tuđom. Ukoliko netko drugi razmišlja za Vas, to čini samo zato da bi on izvukao neku osobnu korist.
[rolleyes]
Ingra ima veliki potencijal rasta i to prema 40-50 u vrlo kratkom roku. Samo pogledajte DDJH-r-a…naravno za to je potreban kredit i objava drugog posla koji je potpisan ali banke hebu sa bank garancijom…nakon toga možemo svuda…
sada je još dobro ispalo kaj sam prodao na 26.5…
barem imam za dokup od onih koji se boje ili nemaju prave infos…
minimini nisi odgovori, da li dobijem kakvu ispriku ili to tek kada se objavi ostalo?
Još uvijek vam ti isti "mrače umove". Stvarno mi nije jasno da netko tko se duže vremena bavi ulaganjem u dionice uopće drži toliko do tuđeg drukanja. Jel imate Vi uopće svoju strategiju ulaganja i razmišljate li svojom glavom ili tuđom. Ukoliko netko drugi razmišlja za Vas, to čini samo zato da bi on izvukao neku osobnu korist.
[rolleyes]
kolega već dugo pišete samo istinu, ja to vidim, ali ljudima je lakše vjerovati lošim nego dobrim vijestima. Milsim da se uzalud trudite. Treba čekati i da se trejderi umore od trejdanja na 0,5%-1,5%.
Ingra bi mogla uskoro potvrditi velike poslove, a onda će sve doči nasvoje, strpljenje.
P.S. dvije strane unazad niste me ocijenili s 1%, ostavili ste prazno,, pa vas molim kako nebi izgubio motiv da dalje pišem ispravite grešku !