INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Kad bi se ingra vratila iznad 50kn mogli bi svi skakati od sreće.
Ovima sto je target 200kn nek si naprave dobru protezu jer dok to dočekaju neće imati nijednog svog zuba.

Dionicu ingre ruši Chuck Norris u dogovoru s Don Kaćunkom !

Samo 8800 dionica do cijene od 37 Kuna.

Ako maknemo nalog od 15.500 kom po 28 samo 8800 dionica do 37, a onda je blizu i 150, pogotovo na 40 kuna po dionici.

Za ponedjeljak sam postavio malu obranu na 24,20 čisto za trejdere, a ako neide idemo tući 15.500 kom na 28.
Dobroj je nedjeljom pogledati stanje aska i bida, tada vidite kupce i prodavatelje, a sutra u 9.30 sati pojaviti će se i razlika ili trejderi.

buš vidio ujutro koliko će biti do 28…barem 3 puta više…čuvajte novčeke…sp500 ide prema 950…crobex prema 1600 a ingra?

Moji postovi ne predstavljaju nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

Slijedeči tjedan mi se čini da ide objava posla!!
Kolega pobjeda nemoj te se ljutiti ali ja več tjedan dana o tome pišem tako da vi niste prvi i jedini s ovako korisnim info!!

Dragi moj kolega TIGRUS mi se čini da ste mi se vi nešto obračali tipa vi ste još zeleni, ovo ono…
ingra + blokada!! i šta mi sad imate za reči??? Izvrtite mojih zadnjih 2-3 posta pa recite dali sam bio u pravu!??????? [lol] [lol] [lol]
Strpljen spašen

nadam se da ste prodali tik prije blokade.

u suprotnom cete se na jos skuplji nacin uvjeriti da moja tvrdnja da ste jos "zeleni" nije uopce benigna…

uzivajte u lijepoj nedjelji… vec u pondedjeljak bi mogle poteci suze…

[/quote]
Ja se isto iskreno nadam da ste V uvaženi kolega u petak prodali jer ce te sutra odmah pri otvaranju
igubiti svoje potencijalne novce, jer teško je trejdanjem i pesimizmom uhvatiti brzzzi vlakić!
Ako vas baš interesira meni je target 200kn i ispod toga nedam ingru… [thumbsup]
Čujemo se sutra!
Strpljen- spašen
[/quote]

Haha ovakvu bedastoću nisam dugo vidio, care…
Ovo je sve dejavu, zadnji put je rasla dionica kad je mesić ušao u nadzorni odbor, 2 dana posle rokala je prema 22, jao naivci jedni, zasto bi sad odjednom ingra rasla, nece rast dok god tržište ne krene prema gore, i ne bacajte te targete šakom i kapom, naprosto su smješni. Ja imam 500 dionica, i cisto sumnjam da ce ista rast, kupio po 30,50. Sutra ako ista potegne fino cu se iskrcat i kupit jeftinije 🙂

Samo 8800 dionica do cijene od 37 Kuna.

Ako maknemo nalog od 15.500 kom po 28 samo 8800 dionica do 37, a onda je blizu i 150, pogotovo na 40 kuna po dionici.

Za ponedjeljak sam postavio malu obranu na 24,20 čisto za trejdere, a ako neide idemo tući 15.500 kom na 28.
Dobroj je nedjeljom pogledati stanje aska i bida, tada vidite kupce i prodavatelje, a sutra u 9.30 sati pojaviti će se i razlika ili trejderi.

buš vidio ujutro koliko će biti do 28…barem 3 puta više…čuvajte novčeke…sp500 ide prema 950…crobex prema 1600 a ingra?
[/quote]
a ingra na 28,60 sutra!!biti ce da je malo frka nikako da uhvatite valove,zalim vas i vas novac,,primjetio sam da kad drukate prema gore sigurno pada tako da sam za sutra siguran u dobar rast!!!ps jos stignete ukrcati po 26 i kusur jer nize nece biti ;)pozdrav

do + blokade manje od 4000 dionica [rolleyes]

da , i?
pa nek ode još par % imati ćeš što brojiti

Parche mihi, Domine, quia Dalmata sum!

Evo to je bilo sve za danas. Zaključna cijena 25.90

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

garantiraš? onda super [thumbsup]

Parche mihi, Domine, quia Dalmata sum!

garantiraš? onda super [thumbsup]
[/quote]

Pogledaj promet na Crobexu, nemam pasa, a ovi sitni trejderi neće se usuditi rušiti, ja sam tu, napuhan i jasan. [lol]
Samo nikako da ih naljutim da istresu te dionice ?

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

Do 1 kn ima 12.265 dionica [wink]

Hrvatska ulazi u EU glasovima 30% biračkog tijela. 70% birača nije dalo svoj glas za ulazak u EU!

Sra… danas nece potegnuti UP a onda gubimo momentum a onda opet stara zabokrecina.

Dionicu ingre ruši Chuck Norris u dogovoru s Don Kaćunkom !

Normalno je da je malo palo na otvaranju ali poslije samo rast Ingre .

New Report

Close