INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ingra: Usvojena odluka o produljenju dospijeća obveznica za 5 godina
http://www.poslovni.hr/vijesti/ingra-usvojena-odluka-o-produljenju-dospijeca-obveznica-za-5-godina-152971.aspx

…da i sta sad…posla, posla nam dajte…

Optimist - loše informirani pesimist

http://www.poslovni.hr/vijesti/ingra-usvojena-odluka-o-produljenju-dospijeca-obveznica-za-5-godina-152971.aspx

To samo nas dioničare navlače na burek, banke su odlučile ingru kreditirati narednih 5 godina samo zato jer više nemaju posla niti će ga biti niti ga može biti niti ga ima.

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

hrco01, 16.07.2010. u 15:48
Imate li vi kakav pozitivan napis o nekoj dionici u NAŠOJ ZEMLJI? Koliko vidim uglavnom sve propada-po vama.

Ne sve, al nešto hoće… Ingra je jedan od ozbiljnih kandidata.

Zaigurno neće propasti T-HT, PODR, KOEI, DLKV, ATGR, ADRS, FRNK… zatim više-manje sve banke osim NAVA i sličnih bančica koje su dosta ugrožene, no njih će neko dokapitalzovat ili pripojit, uglavnom ima previše ovih koje neće da propanu za nabrajat.

Propadaju uglavnom građevinari od kojih je INGR najizgledniji kandidat s berze, IGH će se verovatno izvuć, za THNK se ne bojim, Konstruktor nije na berzi, a on je koliko znam takođe pred bankrotom.
[/quote]

Moj fotije, sta sreca da je kod vas preko Dunava sve krasno, ruze vidim "cvetaju"….

Antikristi i masoni, komunisti, ovi-oni, šire sotonske fraze da nas poraze! E moj narode....

Ma Igor je tek tako izašao pred ulagatelje i naredio im da mu produlje rok! Moš mislit! Uplašili se i potpisali!Bit će sve na vrijeme objašnjeno, neka se struktura ulagača još malo "pročisti" i onda možemo nešto i raditi.
[cool]

a sad ozezi po ASKU… [lol]

spekulativno bi je mogli vidjet napucanu pred blokadu….
zbog ponedjeljka….i u inat POBJEDI i INVERTERu [lol]
a mogli su obojca vec zaradit da su me poslusala ujutro po 24..popodne po 25…za bureke dovoljno
[/quote]
ne brini ti za mene kolega…ako nisi primjetio od jučer ujutro govorim da je objava joba u pon…tu sam ali se skrivam…umoran sam postao od foruma i ove bolesne vrućine…more bolesnih 27, nemam gdje ohladiti glavu…

niš ti ne brini radi mene i pon…gledaj na tv jednu objavu..a početak nečega lijepog…(ps.s. o tome pričam već dugo dugo)
[/quote]
dakle naravno.-..opet si unutra?!! [lol]
moram priznat da si nepogresiv
kad raste ti si kupio kad pada ..odavno prodo

Ivo Sanader je otišao jer mu je tako naredio Chuck Norris.

i evo blokade… 🙂

manje je više, a više još više

ja samo znam da ako Igra nekako krene gore, jedini od svih nas ce zaraditi Tigrus jer on je covjek koji uvijek zaradjuje!
Svaka casta majstore!

kolega Hrco,

ne zaradujem ja "uvijek".
ali kad zaradim onda je to cca +10%.
kad gubim – stop loss (zbog pogresne analize) – gubim -0,3%

saldo je naravno jako na strani pozitive…

evo sad ste nedavno imali primjer stop losa na ingri –
kupio 3500komada na 25,07kn, a onda panicno prodavao na 25,00kn nasem dobrotvoru…

i naravno izgubio 7 lipa po dionici

ukupno to je -0,07kn x 3500kom = minus -245kn
[smiley]

ranije ste imali primjer uspjesnog trejda 2500 kom kupljnih na 27,53kn
prodane za 30,07kn
zarada je bila +2,54kn po dionici
+2,54 x 2500 kom = plus +6350 kn
[smiley]
[/quote]

cestitam,ma ti si car afrike i azije.

svaka skola se placa.sto je skola skuplja obrazovanje je kvalitetnije.

ova vijest zaslužuje + blokadu

prva stanica 28 branjena sa 15392kom

Neznam kako ste ovo znali ili pogodili kolega, ali svaka vam čast. Nije bilo lako prognizirati ovo i još k tome i pogoditi. Ne bi li moglo i u PON. još jedna +blokada?

neće uvijek biti ovako.

Melje ovaj "žrvanj brutalnog kapitala". Trejderi, da ste malo sačekali bila bi cijela tepsija bureka, a ovako ……..šta će te sutra jesti?

Čestitam na produljenju roka obveznice, pravi su financijski alkemičari. [thumbsup]

PREOMADJAR

molim TA kometar INGRE, ili onaj Nostardamus od svijeta dionica ga još nije iznio ?

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

PREOMADJAR

molim TA kometar INGRE, ili onaj Nostardamus od svijeta dionica ga još nije iznio ?

Danas je nastupio zamjetan odbijanac koji će svoju snagu pokazat idući tjedan.

Ukoliko se preskoči nivo 26 kuna, moglo bi se lako dogodit da dionica nastavi s daljnjim rastom i zatvori gap na 33 kune.

Ukoliko se 26 pokaže kao snažan otpor, te se cijena ne uspije probit iz padajućeg kanala moguća je daljnja korekcija s targetom ispod 22 kune.

Ukratko, današnji rast je bio zgodan za zaradu i to je činjenica i to su iskusni trejderi morali iskoristit. A kad se pogleda situacija na grafu pitanje je šta dalje.

never surrender

New Report

Close