pažljivo se gleda,sada kad na bidu svane nalog od x0000 komada pa da vidiš panike
bumo
poletjela raketa?
bumo vidli na 30 ….da ne bi bila opet navlakuša …..gle kak sve sad pumpaju pred kraj
poletjela raketa?
A da joj nebih nestalo goriva [lol]
Ne alaudiram na pad , jer rekao da mi je pu kufer članarina,jedino možda isti dan uči i izači, zato je za mene cijena manje važna..na ovoj dionici..pozdrav
Do 21 ima je na vogone pa isto nitko neće . [cool]
[/quote]
samo da se ameri opet malo zacrvene…pa da vidis…..
[/quote]
bolesno…naslađivanje na tuđoj muci…
virovatno si još nedavno debelo ovdje nastradao
[/quote]
kolegice,
mogli su prodati na 30kn na zadnjem odbijancu.
sve im je bilo korektno napisano.
bahatili su se i inatili i evo rezultata.
ps. neki se jos uvijek bahate i inate – ocito nisu dovoljno dobili po nosu pa izazivaju vraga…
[/quote]
Kolega što ste u prošlosti izgubili na Ingri, izgubili ste nepovratno. Nemojte svaki dan ovdje kukati za tim. Danas i sutra Vam je još prilika da pokušate povratiti barem dio izgubljenoga ili da se jednostavno preselite na drugu dionicu, a ovaj gubitak pokušate zaboraviti, iako je to nešto najbolnije u životu svakog ulagača. Taman kada on izađe, dionica krene gore! Niste jedini, desilo se to mnogima od nas, ako Vam to pruža barem nekakvu utjehu. [cool]
[/quote]
pa ja sam sa ingrom u plusu…
o kojem vi gubitku pricate kolega?
imate neke info?
@lpupua i loris:
Kaj? Nema odgovora?
Tko onda piše "neistine"?
opet izmišljaš, ali već si mi dosdaio s tim cenzurama. Nemam komentara više za tebe.
@Tigrus
drago mi je da si napokon shvatio da jedino osobni TA ima smisla. Najveći prorok TA kojeg često seebiz po nečijoj narudžbi objavi je svijet dionica, a oni se ispod svakog TA ograde više nego proizvođači lijekova. Zašto, zato jer pišu proročanstva.
Kada je tvtka u k. povuci crtu okomito za dole i imaš TA, a kada je tvrtka ugovorila dobar posao povuci je okomito za gore i opet imaš TA. Oba su preciznija nego da ti ga neko nameće.
Ima dosta kvalitenih knjiga o dionicama, a na poslovnom.hr ih možeš nabaviti, ali svi ti autori se slažu u jednom TA ne postoji.
TA po postotku točnog predviđanja kretanja burze nosi 2-4%, a psihologija 96-98%.
Da ne zaboravim , ja sam svoju riječ održao Ingra nije pala ovaj tjedan
Loris citat:Ima dosta kvalitenih knjiga o dionicama, a na poslovnom.hr ih možeš nabaviti, ali svi ti autori se slažu u jednom TA ne postoji.
TA po postotku točnog predviđanja kretanja burze nosi 2-4%, a psihologija 96-98%.
To na je psihologija 98% stoji, samo je i ona ugrađena u TA …pa naravno da TA ima veze.
TA ima veze samo sa super likvidnim dionicama, a ha HR burzi INGR-a je jedna od njih..
Jednom prilikom kada sam ušao na 57, te je pokazala da če biti katastrofalan pad, i nisam se slušao…
Kad Vam skeniram pa stavim graf identični skoro 100%
Cijeli dan i noč mi se motala ta transakcija od 5500 kom po glavi..znao da trebam izači..ali…
Kad postam graf i INGRIN nečete vjerovat koja sličnost,(al pohlepa bila jača)
Jer na burzi su samo dvapokretača cijene POHLEPA I STRAH! [rolleyes]
A da joj nebih nestalo goriva [lol]
Ne alaudiram na pad , jer rekao da mi je pu kufer članarina,jedino možda isti dan uči i izači, zato je za mene cijena manje važna..na ovoj dionici..pozdrav
[/quote]
aha ,,naucio si lekciju….ili puno puta u jednom danu…..ahhh ,ljepa su to vremena bila….bit ce opet….treba vremena
1. nisam kupio ingru jer neznam kaj bu sutra bilo, a znam da kredita još nema
2. drukam na dlkv (oke ti znaš)
3. pišemo si u pon
lp sinko
Vidis kolega pobjeda, vi ste vrlo mudar investitor jer niste danas kupovali.
Dionica se kupuje kad postoje realne i opipljive stvari za rast, kao što je nenadani pozitivan tijek događaja il recimo jasan tehnički ustanovljen trend ( trend rasta il preokreta u rast ).
A ovdje nemamo ni jedno ni drugo. Ajde da je bar siguran taj sindiciran kredit, al još nema ni slova o tome. A kamoli se ne zna hoće li vlasnici obveznica sutra pozitivno odlučit o produljenju dospijeća obveznica na pet godina kako ingra traži. A kamoli da je osiguran nekakav vrijedan posao.
Ne znam kako pojedincima nije neugodno sada spominjat rast na 30 kuna nakon svega.
Ma pitam se šta će pričat ako budu uskoro gledali 20 kuna? Hoće li i onda glavni krivci bit fond menađeri i mali dioničari koji ruše cijenu pa pucaju margini?
btw ja ne mislim da će ingra u stečaj, pa ne isplati se nikome, mislim da će im banke i mirovinci produžit agoniju i za taj postojeći dug natovarit još neboder kamata za vratit, tako da će im ingra plaćat još narednih 50 godina prije nego si bude sama za sebe ( i svoje dioničare ) nešta zaradila.
Zašto ( osim spekulacije o rastu cijene ) ljudi više kupuju ovu dionicu stvarno ne znam, ovo je fundamentalna nula za ulaganje ( a ni tehnički nije daleko ) i svatko ko tvrdi suprotno je il neznalica il okorjeli teški pokvareni druker.
@vulkan11
Već sam rekao ; znaju i oni pogoditi , ali kada si uporan daj skeniraj sada, novi TA, da vidim gdje proroci ga stavljaju na 200 ili više ?
Zanimljiv će biti i naslov sutra na Seebiz, nešto kao ; Ingra se krakotrajno izvukla, a u pozadini gromovi, munje i crni oblaci s alkatrazom u puzadini, ali za HT koji im stalno plaća reklame nema ni riječi ili vrlo neodređeno sa cvijetovima u pozadini.
HT stalno pada, polako, ali sigurno, a da je tako muški ne brani ROMF i 100 kuna bi bilo upitno, ali to neće napisati.
1. nisam kupio ingru jer neznam kaj bu sutra bilo, a znam da kredita još nema
2. drukam na dlkv (oke ti znaš)
3. pišemo si u pon
lp sinko
Vidis kolega pobjeda, vi ste vrlo mudar investitor jer niste danas kupovali.
Dionica se kupuje kad postoje realne i opipljive stvari za rast, kao što je nenadani pozitivan tijek događaja il recimo jasan tehnički ustanovljen trend ( trend rasta il preokreta u rast ).
A ovdje nemamo ni jedno ni drugo. Ajde da je bar siguran taj sindiciran kredit, al još nema ni slova o tome. A kamoli se ne zna hoće li vlasnici obveznica sutra pozitivno odlučit o produljenju dospijeća obveznica na pet godina kako ingra traži. A kamoli da je osiguran nekakav vrijedan posao.
Ne znam kako pojedincima nije neugodno sada spominjat rast na 30 kuna nakon svega.
Ma pitam se šta će pričat ako budu uskoro gledali 20 kuna? Hoće li i onda glavni krivci bit fond menađeri i mali dioničari koji ruše cijenu pa pucaju margini?
btw ja ne mislim da će ingra u stečaj, pa ne isplati se nikome, mislim da će im banke i mirovinci produžit agoniju i za taj postojeći dug natovarit još neboder kamata za vratit, tako da će im ingra plaćat još narednih 50 godina prije nego si bude sama za sebe ( i svoje dioničare ) nešta zaradila.
Zašto ( osim spekulacije o rastu cijene ) ljudi više kupuju ovu dionicu stvarno ne znam, ovo je fundamentalna nula za ulaganje ( a ni tehnički nije daleko ) i svatko ko tvrdi suprotno je il neznalica il okorjeli teški pokvareni druker.
[/quote]
neznam za druge, ali ti si upravo ovo zadnje što si napisao.