gospodo,
u ponedjeljak ide ugodno iznenadenje, a tecaj ingri jefiniji nece biti, ali i oporavak spor.
iako je niz u prodaji slobodan sve do 30 psiholoska granica je duboko probijena kao sto sam vec pisao.
to je hebena istina, samo bojim se da neznaš kaj će biti u ponedjeljak!
[/quote]
barem smo za srijedu sigurni! [lol]
[/quote]
da eto…mene se opkrivljuje da lažem…e to je napokon u pon…ja ga čekam 3 mjeseca ali eto..mogu samo reći jednu stvar HEBEŠ POVLAŠTENE INFO NA CROBEXU
a pon ćeš vidjeti…lp
[/quote]
ma nije frende, zajebavam se, crni humur…kuiš’ne?
Crni ivo i to, kaj nam drugo preostaje [thumbsup]
vjerujem ja da si ti pošten mladac, znam te, pa nisi samo drukao INGR kad kupiš ili prodaš, već i IGH i DLKV i to [lol]
kako ide ona stvar, davala sam momcima imena, ponedeljak, utorak sreda
[lol]
1. nisam kupio ingru jer neznam kaj bu sutra bilo, a znam da kredita još nema
2. drukam na dlkv (oke ti znaš)
3. pišemo si u pon
lp sinko
Kao sto znas da je posao u ALZIRU potpisan prije 2 mjeseca… [lol]
ili je ovo za kredit iz drugog izvora?!
pozdrav i NHF
za razliku od ingre na dlkv se vodi prava bitka, pobjeda je si to ti skinu 6000 kom dalekovoda, a koji kupuje dionice ingre ?
Kao sto znas da je posao u ALZIRU potpisan prije 2 mjeseca… [lol]
ili je ovo za kredit iz drugog izvora?!
pozdrav i NHF
isti..
a posao je potpisan samo se čeka bank garancija..lp
za razliku od ingre na dlkv se vodi prava bitka, pobjeda je si to ti skinu 6000 kom dalekovoda, a koji kupuje dionice ingre ?
imaš još jednu malu prepreku na 282 i onda se sve otvara
Netko je predložio da se ukinu ove ocjene poruka …..stvarno je PREJADNO da svaku optimističnu informaciju ocjenjujete sa jedinicama …zapravo PREJADNI ste s tom forom …..
istina je da smo "okinuli " da se sve praši i za zapitati je kam ide i gdje bu završilo …od prošlog ljeta i početnog ulaganja ponovno gotovo 70 % mi je u minusu …. ali ..
gledajte danas Tehniku …dobra vijest …zato ne vjerujem da nam uprava spava ….bit je sada pokušavati uloviti poslove vani, a to ne dolazi preko noći , treba vremena …jer u ovoj jadnoj banani koju vode diletanti …Šukeri , Jace, Milinovići , Bandići ….kamenjari s osnovnim nivoom razmišljanja …kolko meni i mom selu , kolko drpiti ….očito je sav optimizam nestao i svi se polako utapaju ko u živom blatu ….
imaš još jednu malu prepreku na 282 i onda se sve otvara
LORIS…imas li ti problema sa kompjuterom?
cemu 3 iste poruke ?
igre je u tome da me natope sa što više jedinica kao pozitivca ingre, te bijes koji je u njima treba istresti do kraja jer ingra može samo rasti.
znate što je najgore definitvno sxam siguran da oni koji me krcaju jdinicama se nalaze na mojo listi “prijatelja”
@lpupua i loris
Točka 1.16 prospekta obveznica Ingre kaže:
Slučajevi povrede obveza
(i) povreda obveze plaćanja: ako INGRA ne izvrši obvezu plaćanja o dospijeću bilo kojeg
iznosa koji proizlazi iz Obveznica (osim u slučaju kad je takvo neispunjenje posljedica
tehničke ili administrativne greške koja ne traje dulje od 15 kalendarskih dana); ili
(ii) insolventnost: kada INGRA započne ili protiv INGRE bude započet postupak koji za
cilj ima nagodbu s vjerovnicima, ili otpis ili reprogram dugova, ili likvidaciju, ili stečaj
ili postupci koji imaju istovjetan ili sličan cilj ili učinak;
…
Malo dalje kaže:
U slučaju povrede obveze od strane INGRE koje traje duže od 60 dana od pisane obavijesti o povredi,
koju Administrativni agent izdanja, na zahtjev vlasnika Obveznice, dostavi INGRI, kvalificirana većina
vlasnika Obveznica koji predstavljaju najmanje 75% od ukupne nominalne vrijednosti Obveznica može
proglasiti prijevremeno dospijeće i poduzeti mjere naplate.
minimi je napisao da Ingra ne može u stečaj jer obveznice dospijevaju tek 2011. U prospektu piše da vlasnici obveznica mogu tražiti prijevremeno dospijeće i poduzeti mjere naplate i prije toga pod gore navedenim uvjetima. Neisplata kamate bi bila jedan od tih uvjeta, reprogram dugova bi također bio jedan od tih uvjeta.
Ja mislim da bi svakakvo prijevremeno dospijeće i mjere naplate obveznica dovele do stečaja Ingre Ali vi ste slobodni taj tekst drugačije interpretirati.