INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

gospodo,
u ponedjeljak ide ugodno iznenadenje, a tecaj ingri jefiniji nece biti, ali i oporavak spor.
iako je niz u prodaji slobodan sve do 30 psiholoska granica je duboko probijena kao sto sam vec pisao.

to je hebena istina, samo bojim se da neznaš kaj će biti u ponedjeljak!
[/quote]

barem smo za srijedu sigurni! [lol]
[/quote]
da eto…mene se opkrivljuje da lažem…e to je napokon u pon…ja ga čekam 3 mjeseca ali eto..mogu samo reći jednu stvar HEBEŠ POVLAŠTENE INFO NA CROBEXU

a pon ćeš vidjeti…lp
[/quote]
ma nije frende, zajebavam se, crni humur…kuiš’ne?
Crni ivo i to, kaj nam drugo preostaje [thumbsup]
vjerujem ja da si ti pošten mladac, znam te, pa nisi samo drukao INGR kad kupiš ili prodaš, već i IGH i DLKV i to [lol]
kako ide ona stvar, davala sam momcima imena, ponedeljak, utorak sreda

[lol]

KAD NEMA BOOKA, NEMA NI DRUKA!

1. nisam kupio ingru jer neznam kaj bu sutra bilo, a znam da kredita još nema
2. drukam na dlkv (oke ti znaš)
3. pišemo si u pon

lp sinko

Moji postovi ne predstavljaju nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

Kao sto znas da je posao u ALZIRU potpisan prije 2 mjeseca… [lol]

ili je ovo za kredit iz drugog izvora?!
pozdrav i NHF

Ivo Sanader je otišao jer mu je tako naredio Chuck Norris.

za razliku od ingre na dlkv se vodi prava bitka, pobjeda je si to ti skinu 6000 kom dalekovoda, a koji kupuje dionice ingre ?

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

Kao sto znas da je posao u ALZIRU potpisan prije 2 mjeseca… [lol]

ili je ovo za kredit iz drugog izvora?!
pozdrav i NHF

isti..
a posao je potpisan samo se čeka bank garancija..lp

Moji postovi ne predstavljaju nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

za razliku od ingre na dlkv se vodi prava bitka, pobjeda je si to ti skinu 6000 kom dalekovoda, a koji kupuje dionice ingre ?
imaš još jednu malu prepreku na 282 i onda se sve otvara

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

Netko je predložio da se ukinu ove ocjene poruka …..stvarno je PREJADNO da svaku optimističnu informaciju ocjenjujete sa jedinicama …zapravo PREJADNI ste s tom forom …..

istina je da smo "okinuli " da se sve praši i za zapitati je kam ide i gdje bu završilo …od prošlog ljeta i početnog ulaganja ponovno gotovo 70 % mi je u minusu …. ali ..

gledajte danas Tehniku …dobra vijest …zato ne vjerujem da nam uprava spava ….bit je sada pokušavati uloviti poslove vani, a to ne dolazi preko noći , treba vremena …jer u ovoj jadnoj banani koju vode diletanti …Šukeri , Jace, Milinovići , Bandići ….kamenjari s osnovnim nivoom razmišljanja …kolko meni i mom selu , kolko drpiti ….očito je sav optimizam nestao i svi se polako utapaju ko u živom blatu ….

imaš još jednu malu prepreku na 282 i onda se sve otvara

LORIS…imas li ti problema sa kompjuterom?
cemu 3 iste poruke ?

Ivo Sanader je otišao jer mu je tako naredio Chuck Norris.

@caccone

igre je u tome da me natope sa što više jedinica kao pozitivca ingre, te bijes koji je u njima treba istresti do kraja jer ingra može samo rasti.

znate što je najgore definitvno sxam siguran da oni koji me krcaju jdinicama se nalaze na mojo listi “prijatelja”

@lpupua i loris

Točka 1.16 prospekta obveznica Ingre kaže:
Slučajevi povrede obveza
(i) povreda obveze plaćanja: ako INGRA ne izvrši obvezu plaćanja o dospijeću bilo kojeg
iznosa koji proizlazi iz Obveznica (osim u slučaju kad je takvo neispunjenje posljedica
tehničke ili administrativne greške koja ne traje dulje od 15 kalendarskih dana); ili
(ii) insolventnost: kada INGRA započne ili protiv INGRE bude započet postupak koji za
cilj ima nagodbu s vjerovnicima, ili otpis ili reprogram dugova, ili likvidaciju, ili stečaj
ili postupci koji imaju istovjetan ili sličan cilj ili učinak;

Malo dalje kaže:
U slučaju povrede obveze od strane INGRE koje traje duže od 60 dana od pisane obavijesti o povredi,
koju Administrativni agent izdanja, na zahtjev vlasnika Obveznice, dostavi INGRI, kvalificirana većina
vlasnika Obveznica koji predstavljaju najmanje 75% od ukupne nominalne vrijednosti Obveznica može
proglasiti prijevremeno dospijeće i poduzeti mjere naplate.

minimi je napisao da Ingra ne može u stečaj jer obveznice dospijevaju tek 2011. U prospektu piše da vlasnici obveznica mogu tražiti prijevremeno dospijeće i poduzeti mjere naplate i prije toga pod gore navedenim uvjetima. Neisplata kamate bi bila jedan od tih uvjeta, reprogram dugova bi također bio jedan od tih uvjeta.

Ja mislim da bi svakakvo prijevremeno dospijeće i mjere naplate obveznica dovele do stečaja Ingre Ali vi ste slobodni taj tekst drugačije interpretirati.

poletjela raketa?

Kune nisu problem, kuna nema

New Report

Close