gospodo,
u ponedjeljak ide ugodno iznenadenje, a tecaj ingri jefiniji nece biti, ali i oporavak spor.
iako je niz u prodaji slobodan sve do 30 psiholoska granica je duboko probijena kao sto sam vec pisao.
bit će objavljena odgoda naplate kredita/obveznica jer vjerovnici i ako nemaju izbora nego produžiti rok isplate jer Ingra para nema, a sva imovina Ingre već je pod hipotekom.
ovdje se umjento stvara fama kao da se sutra o nečemu odlučuje i d aće doći neke extra dobre vijesti, a poanta je da je to samo formalnost jer vjerovnici neće poslati Ingru u stečaj jer ne bi dobili ni pola od uloženog, a ovako im neka (minimalna) nada ostaje dok traje Ingrina agonija [bye]
gospodo,
u ponedjeljak ide ugodno iznenadenje, a tecaj ingri jefiniji nece biti, ali i oporavak spor.
iako je niz u prodaji slobodan sve do 30 psiholoska granica je duboko probijena kao sto sam vec pisao.
to je hebena istina, samo bojim se da neznaš kaj će biti u ponedjeljak!
gospodo,
bit će objavljena odgoda naplate kredita/obveznica jer vjerovnici i ako nemaju izbora nego produžiti rok isplate jer Ingra para nema, a sva imovina Ingre već je pod hipotekom.
ovdje se umjento stvara fama kao da se sutra o nečemu odlučuje i d aće doći neke extra dobre vijesti, a poanta je da je to samo formalnost jer vjerovnici neće poslati Ingru u stečaj jer ne bi dobili ni pola od uloženog, a ovako im neka (minimalna) nada ostaje dok traje Ingrina agonija [bye]
[/quote]
vjerovnici i nemogu posalti ingru u stečaj do dospijeća obveza tj. do 2011. godine.
gospodo,
[/quote]
barem smo za srijedu sigurni! [lol]
vjerovnici i nemogu posalti ingru u stečaj do dospijeća obveza tj. do 2011. godine.
Nije točno. Pročitajte prospekt. Točke 1.16 i 1.17
gospodo,
[/quote]
slažem se s fjumanom, sutrašnji sastanak je formalnost i to ne može biti okidač za rast… s druge strane pritisci na pad cijene nastavit će se opet idući tjedan s prvim crvenilom vani.
gospodo,
za razliku od dezinformacija informacija ima jako malo, ali bilo bi pozeljno da jos jednom pokusate kalkulirati zadnji Prvi kvartal 1Q., nerevidirano, nekonsolidiran ingre kao i da si postavite pitanje gdje je jedan novi clan nadzornog odbora danas, odnonso sto radi
gospodo,
kada se netko poziva na cinjenicu kao jedan gospodin iznad, takovu informaciju pozeljno je provijeriti, a ako se istom gospodinu takova informacija pokaze u vise navrata neistinom njegove sugestije je pozeljno potpuno zanemariti
isti se poziva na prospekt cl.1.17 , a koji upravo potvrduje ono sto je gospodin iznad njega napisao, ali ne libi se prozvati ga za neistinu iako je on iznosi. krasan forum
mozda taj gospodin ima prospekt koji ni sama ingra nema, ali prospekt svi jasno i sluzbeno mozete procitati na stranicama zagrebacke burze u sluzbenoj konotaciji bez primjesa dodataka. pozdrav
Nije točno. Pročitajte prospekt. Točke 1.16 i 1.17
[/quote]
Ne razumijem prospekt upravo piše što je napisao minimini, stvrano nemaš granice.
[/quote]
barem smo za srijedu sigurni! [lol]
[/quote]
da eto…mene se opkrivljuje da lažem…e to je napokon u pon…ja ga čekam 3 mjeseca ali eto..mogu samo reći jednu stvar HEBEŠ POVLAŠTENE INFO NA CROBEXU
a pon ćeš vidjeti…lp
[/quote]
slažem se s fjumanom, sutrašnji sastanak je formalnost i to ne može biti okidač za rast… s druge strane pritisci na pad cijene nastavit će se opet idući tjedan s prvim crvenilom vani.
[/quote]
isto kak i CROBEX raste kad se vani raste ili????
Ingra je do sada na vrijeme vraćala sva svoja dugovanja, a tako će biti i u budućnosti. Ingrin glavni "nedostatak" je upravo to što je igrala "pošteno" na "nepoštenom" domaćem građevinskom tržištu, gdje su se jedino cijenili "rodijaci i kumovi". Prednost Ingre je u tome što ima tradiciju i na vanjskim tržištim, i pristupna je već dugi niz godina. Dočim za neke druge domaće građevinare tamo nikada nisu ni čuli. Dovoljno je da pogledate zagrebačku Arenu, i da odmah poželite nešto takvo i u "svome dvorištu".
Mi smo tu da Vam ispunimo sve Vaše želje, naravno uz "simboličnu novčanu naknadu"! [cool]