INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Jebote, koji promet tuku naši al,tuku i njihovi.

IMT?

Jos jednom , bolnica u Alziru je potpisana u 9 mjesecu prosle godine.
Ni z o tome.
Jel mogu i ja ovako lagati banci i dobiti kredit za par autica…

Mogu samo sto bih isao u zatvor.

Di si na kupnji,želiš vratit sve šta si izgubio na Ingri.
[/quote]
Ne, moja greska i znam da to nikda necu vratiit kao sto ni moja mirovina nece vidjeti niti 30% onoga sto je ulozenoi u ingru.

Samo zelim novu pravednost sto bi gosn predsjednik rekao.

A ta pravednost se zove odgovornost za postupke.
A odgovornost nije samo moralna vec i kaznena.

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

kolega tigrus,
radi ostalih na forumu, dajte da otvorimo istinu .

1. Kliknuo sam vaš avatar i vidio da za vas postoji samo jedna tema, jedan drek, INGRA ????
2. S druge strane sumnjam da ćete uspijeti probiti moju obranu sutra i kupiti vrlo povoljno, a prije petka ili službene objave .
3. Molim vas da mi nabrojite još samo 2 dionice koje se ponašaju po TA, osim HT u koji možete danas uložiti nvac i napraviti 2 kruga oko svijeta i sve će vas čakati kako ste pustili, nema panike, nula.
4. Zar ovim vašim komentarima želite i nas spasiti od sigurne propasti ili imate nešto drugo na drumu.
5. Zašto vas je moderator ocjenio najgorom ocjenom ?

dobro jutro zelim,

evo da odgovorim na upit.

1. pisem na ingri jer ce se na ovoj dionici najvise mahati gacama na stapu.,
pa mi je zanimljivo iz tog razloga (njusim krv…)

2. ja necu niti probijati obranu , to prepustam trzistu. kolega shvatite, fulali ste trend…

3. sve imalo likvidne dionice se ponasaju po TA (IGh, ATPL, INA, KOEI, ERNT…sve.. )

4. zelim Vas spasiti od sigurne propasti

5. s modertorima sam na "ratnoj nozi" vec mjesecima – i ja bi njih istom ocjenom ocijenio –
moto nasih odnosa – "ne trazim milost, niti bi je dao!"

PS. moja procjena je da to sto je "Tigrus" poceo pisati na ovoj temi najbolje sto se malim dionicarima INGRE dogodilo u zadnje dvije godine.

[smiley]
[/quote]

da ja "ubijam" lovu na burzi kao ti pomocu TA, nebi mi palo na pamet prepucavati se s ljudim po Forumu ma kako oni bili u pravu ili krivu! [bye]

Antikristi i masoni, komunisti, ovi-oni, šire sotonske fraze da nas poraze! E moj narode....

ima ingr na lopate po 23..niko nece [rolleyes]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Do 21 ima je na vogone pa isto nitko neće . [cool]

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

trebaju se svi postaviti na 40 i gurati u plus do 100 i nedati nikome ispod i da vidiš navale, ljudi su ovce kad je nešto jeftino svi bježe kao da ne vrijedi ništa a kad nabiješ cijenu dolaze snobovi kao ludi

kolega trader s zastrašujućim nalogom na 23 i 22,99, trebao bi podebljati s 22,98 ili bolje istresi koju tisuću na 22,50, pa mala ti je razlika, možda nas uhvati panika [pray]

P.S. da inverter razumio sam tvoje pitanje ; da li je vrijeme da kupiš, da vrijeme je !

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

@frckavi

upravo si dotakao srž biti. Ja sam ili mrasic6 ( pretpostavljam ) nema "snage" gurnuti je do 40. Ja je mogu još danas obraniti to sam siguran, ali dalje neznam. Da bi Ingru branio morao sam drugu dionicu dobro srušiti jer sam krenuo izašao iz nje.
Kada bi zajednički gurnuli INgru do 40, a što malim petljarošima ovdje ne odgovora jer su još u kešu, a do 40 mogu istresti i možda 100.000 dionica zajedno samo iz objesti i pohlepe da i drugi ne zarade, iznad 40 Ingra bi lako do 100 i više jer fondovi uzimaju pogon u ruke. Fondovi su sada puni keša upravo jer su sputani ulagati zbog niskih cijena dionica.

kolega tigrus,
radi ostalih na forumu, dajte da otvorimo istinu .

1. Kliknuo sam vaš avatar i vidio da za vas postoji samo jedna tema, jedan drek, INGRA ????
2. S druge strane sumnjam da ćete uspijeti probiti moju obranu sutra i kupiti vrlo povoljno, a prije petka ili službene objave .
3. Molim vas da mi nabrojite još samo 2 dionice koje se ponašaju po TA, osim HT u koji možete danas uložiti nvac i napraviti 2 kruga oko svijeta i sve će vas čakati kako ste pustili, nema panike, nula.
4. Zar ovim vašim komentarima želite i nas spasiti od sigurne propasti ili imate nešto drugo na drumu.
5. Zašto vas je moderator ocjenio najgorom ocjenom ?

dobro jutro zelim,

evo da odgovorim na upit.

1. pisem na ingri jer ce se na ovoj dionici najvise mahati gacama na stapu.,
pa mi je zanimljivo iz tog razloga (njusim krv…)

2. ja necu niti probijati obranu , to prepustam trzistu. kolega shvatite, fulali ste trend…

3. sve imalo likvidne dionice se ponasaju po TA (IGh, ATPL, INA, KOEI, ERNT…sve.. )

4. zelim Vas spasiti od sigurne propasti

5. s modertorima sam na "ratnoj nozi" vec mjesecima – i ja bi njih istom ocjenom ocijenio –
moto nasih odnosa – "ne trazim milost, niti bi je dao!"

PS. moja procjena je da to sto je "Tigrus" poceo pisati na ovoj temi najbolje sto se malim dionicarima INGRE dogodilo u zadnje dvije godine.

[smiley]
[/quote]

da ja "ubijam" lovu na burzi kao ti pomocu TA, nebi mi palo na pamet prepucavati se s ljudim po Forumu ma kako oni bili u pravu ili krivu! [bye]
[/quote]

a kako bi vi kolega napravili ispravnu analizu sentimenta?

uspjesno trejdanje je kompleksan posao i zahtjeva integrirani pristup.

Do 21 ima je na vogone pa isto nitko neće . [cool]
[/quote]
samo da se ameri opet malo zacrvene…pa da vidis…..
[/quote]

bolesno…naslađivanje na tuđoj muci…
virovatno si još nedavno debelo ovdje nastradao
[/quote]

kolegice,

mogli su prodati na 30kn na zadnjem odbijancu.
sve im je bilo korektno napisano.

bahatili su se i inatili i evo rezultata.

ps. neki se jos uvijek bahate i inate – ocito nisu dovoljno dobili po nosu pa izazivaju vraga…
[/quote]
Kolega što ste u prošlosti izgubili na Ingri, izgubili ste nepovratno. Nemojte svaki dan ovdje kukati za tim. Danas i sutra Vam je još prilika da pokušate povratiti barem dio izgubljenoga ili da se jednostavno preselite na drugu dionicu, a ovaj gubitak pokušate zaboraviti, iako je to nešto najbolnije u životu svakog ulagača. Taman kada on izađe, dionica krene gore! Niste jedini, desilo se to mnogima od nas, ako Vam to pruža barem nekakvu utjehu. [cool]

eto ti nesto 5xxx komada sa 23 cim je netko skinuo do njega…
onaj ko oce prodat te iznose prodaje po bidu ….ne stavlja 5xxx komada u ovakvom trzistu da proda

Ivo Sanader je otišao jer mu je tako naredio Chuck Norris.

gospodo,
u ponedjeljak ide ugodno iznenadenje, a tecaj ingri jefiniji nece biti, ali i oporavak spor.
iako je niz u prodaji slobodan sve do 30 psiholoska granica je duboko probijena kao sto sam vec pisao.

New Report

Close