uff, novo iskrcavanje po kupnji Ingre,pa dokle više?? iznad 22 kn još nešto sitno kupnje a onda…
Dobar pokušaj.
[lol]
neznam dali je neko primjetio cijelo vrijeme se neko krca po 22.25 ili 22.30
neznam dali je neko primjetio cijelo vrijeme se neko krca po 22.25 ili 22.30
ne znam jesi li ti primijetio i da se neko cijelo vrijeme "krcao" na 40 kn…pa na 35 kn…pa na 30 kn….pa na 25 kn…a "krcat" će se i na 20 kn…15 kn…
@fiman100%
"ne znam jesi li ti primijetio i da se neko cijelo vrijeme "krcao" na 40 kn…pa na 35 kn…pa na 30 kn….pa na 25 kn…a "krcat" će se i na 20 kn…15 kn… "
Evo mene si uspio ubjediti
[yawn]
Pitam se da li ćete uspijeti probiti moju obranu od 22 na kraju radnog dana, ali i sutra imate priliku ? [rolleyes]
@fiman100%
"ne znam jesi li ti primijetio i da se neko cijelo vrijeme "krcao" na 40 kn…pa na 35 kn…pa na 30 kn….pa na 25 kn…a "krcat" će se i na 20 kn…15 kn… "
Evo mene si uspio ubjediti
[yawn]
A sta,to kao nije istina? Pa pogledajte malo zadnjih dvjestotinjak stranica.Krcaju se svi od 50 kn.
Nije me bilo par tjedana,ali ocito nisam nista ni propustio.
Isti likovi pisu iste gluparije o zlikovcima koji ruse cijenu dionice [rolleyes]
Neznam koliko je bitno za ingru, ali drzava se danas dodatno zaduzila za 2 milijarde eura, sto znaci likvidnost. U petak ce ingra potvrditi sto je vec splitska banka javno objavila da idu u reprogram dugova.
Po ovoj cijeni ili 20 pa cak i 18 kuna se uvijek moze prodati, a nikada nije bio problem prodaje vec kupnje dionica, povoljno. A sto je povoljno vec za 3 cemo znati, pa strpljenje.
Zlato, koje je napuhano na 8 bara ce uskoro u bum kao sto su bile dionice 2008 pa krecu dani dionica.
U ponedjeljak ili bolje receno u petak cemo svi znati sto je s ingrom, cemu zurba?
Ako se malo bolje pogleda crobex danas na svim dionicama su traderi i pokusavaju rusiti cijene do ponedjeljka, zar to ne govori nista ?
Ova ingra je posebno zanimljiva jer igru vode 2-3 ulagatelja s portfeljima u promilima vlasnicke strukture.
Neznam koliko je bitno za ingru, ali drzava se danas dodatno zaduzila za 2 milijarde eura, sto znaci likvidnost. U petak ce ingra potvrditi sto je vec splitska banka javno objavila da idu u reprogram dugova.
Po ovoj cijeni ili 20 pa cak i 18 kuna se uvijek moze prodati, a nikada nije bio problem prodaje vec kupnje dionica, povoljno. A sto je povoljno vec za 3 cemo znati, pa strpljenje.
Zlato, koje je napuhano na 8 bara ce uskoro u bum kao sto su bile dionice 2008 pa krecu dani dionica.
U ponedjeljak ili bolje receno u petak cemo svi znati sto je s ingrom, cemu zurba?
Ako se malo bolje pogleda crobex danas na svim dionicama su traderi i pokusavaju rusiti cijene do ponedjeljka, zar to ne govori nista ?
Ova ingra je posebno zanimljiva jer igru vode 2-3 ulagatelja s portfeljima u promilima vlasnicke strukture.
filija?
Igleda da sam taknuo u osinje gnjezdo. Ovdje se vodi prava bitka da se srusi cijena. Meni odgovora jefitna kupnja, samo ne znam dokle ovo ide, do 15 ili 150 ?
Neznam koliko je bitno za ingru, ali drzava se danas dodatno zaduzila za 2 milijarde eura, sto znaci likvidnost.
ništa od tih 2 milijarde EUR ne ide iNgri, to je za reprogram dugova države i za plaće parazita u državnoj upravi + mirovine penzićima. to su sve skupine koje ne ulažu na TK. oprezno kolega da ne izgubite prvi i zadnje kune na TK [bye]