Sve što kažeš loris stoji, ali me zanima ko onda masovno kupuje dionice, ako će firma u stečaj?
loris kupuje, već je pisao o tome….valjda mu iskustvo s DKVS nije bilo dovoljno [rolleyes]
Nadam se samo da neće imati priliku prodavati INGRU po 7 kn kao što je radio sa DKVS!
Dao Bog da Loris prodaje INGRU vrlo brzo po 77 kn
+ Danas malo više. Još sutra i gotovo. A možda i danas, ovisno o kretanju do kraja trgovinskog dana.
ovaj isforsirani pad neće još dugo potrajati. došli smo do dna i već je trebao krenuti odbijanac, ali brokeri još malo ruše za svaki slučaj da navuku nekoga na prodaju…
već se osjeća u zraku da je ovaj pad na izdahu. mnogi koji su drukali na pad se više ovdje ne javljaju, što znači da su se već ukrcali ili upravo sada kupuju i šute. tipično za lešinare i pokvarenjake [undecid]
+ Danas malo više. Još sutra i gotovo. A možda i danas, ovisno o kretanju do kraja trgovinskog dana.
I to je taktika – zatvori oči, stisni zube i opali po gasu.
Stotka za hrabrost.
ovaj isforsirani pad neće još dugo potrajati. došli smo do dna i već je trebao krenuti odbijanac, ali brokeri još malo ruše za svaki slučaj da navuku nekoga na prodaju…
već se osjeća u zraku da je ovaj pad na izdahu. mnogi koji su drukali na pad se više ovdje ne javljaju, što znači da su se već ukrcali ili upravo sada kupuju i šute. tipično za lešinare i pokvarenjake [undecid]
evo ja sam pisao o padu i dalje kod toga stojim.
samo mi se ne da vise natezati…
sve sam Vam rekao sto trebate raditi i to je to od mene.
radite sada kako vas pamet uci.
Kolega, pored mene nema tih priča !
Pa vidiš da nisu u stanju ni ovo na bidu potopiti .
[/quote]
kolega loris…
kad se cijena naglo ruši, puno malih stavi se na bid jer se nadaju odbijancu. zato iskusni ulagači to ne rade već svaki dan ruše cijenu po malo npr. za 0,5-1 kn. takav kontinuiran pritisak ima za posljedicu konstantan pad cijene s jedne strane, a s druge strane svako malo pokrene novi val margina koji dodatno stišću dionicu prema dolje
kao što sam već rekao, sama prolongacija roka isplate obveznica ništa krucijalno ne mijenja za ingru, ona će i dalje ostati prezadužena kompanija koja nije u stanju dobiti bilo kakav veći posao, a kamate rastu i rastu [bye]
[/quote]
Kolega oprosti što sam ti danas poremetio planove jeftine kupnje INgre, na tvom avataru vidim da to radiš i na IGH, a pitaš se da li mogu braniti i cijenu sutra, pa sve do petka ?
Samo na burzi možeš saznati.
DKVS je bilo jako dobro iskustvo, istina vrlo skupo, priznajem.
o odbijancu si pisao i kad je INGR bila na 30 kn, pa na 25 kn…a pisat ćeš i kad zvekne na 20 kn… što si ti kamikaza koja želi uništiti cijeli portfelj?? ne čini ti se da radiš sve totalno krivo?? [shocked]
I to je taktika – zatvori oči, stisni zube i opali po gasu.
Stotka za hrabrost.
[/quote]
Dno je blizu, možda i ovo danas,tko zna. Teško je pogoditi dno. Kupac ga i ne pogađa već prodavač, a vi ako ste imali sreće da ste bili upravo taj na bidu onda vas je pogodilo dno a ne vi njega. Veća hrabrost treba onima koji nam prodaju po ovoj cijeni. Nema žurbe, pomalo, vrijeme ionako prolazi. Ingra će opstati a to je najvažnije. 10% meni o.k. meni dosta za par mjeseci.
Sve što kažeš loris stoji, ali me zanima ko onda masovno kupuje dionice, ako će firma u stečaj?
loris kupuje, već je pisao o tome….valjda mu iskustvo s DKVS nije bilo dovoljno [rolleyes]
[/quote]
DKVS raste.
Drukaš na dolje ;
1. INGRA x 5
2. IGH x 2
3. Vlds x 2
Vidim naloge na bidu INGRE od 3500 po 21,50, te na asku od 4500 po 25 ? Znaš nešto o tome ?
Mali problem, ja sam između !
fiuman100@ ne cudi se….vecina ovdje prodaje i bjezi van…
fiuman100@ ne cudi se….vecina ovdje prodaje i bjezi van…
Očito je da je dno na 20,00 kuna .