INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ovdje upišite svoj komentar…

Ovdje upišite svoj komentar…

evo ja ću umjesto vas kolega: Ingra je probila 23 kn, zadnja cijena 22,91 kn [bye]
pad se nastavlja i pitanje je dana kad će Ingra udariti o 20 kn.
kad ta zadnja brana pukne, ingra bi mogla kao kamen krenuti prema 15 kn [cry]

pametan čovjek vidi filiju i skloni se...

Zar je neko mislio pored mene rušiti na 22 ?

[lol] [lol]

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

40% ukupnog prometa INgre sam samo ja napravio danas. Od toga samo 60% kupnje na asku, a ostalu kupnju sam morao lupati po bidu, te na kraju se pojavio junak, ali me nije uspio cijelog polopiti na 23,06.

Sutra vas opet čekam, sve izloženo na 23 do 23,10 ću pokupiti, ali nemojte kao danas biti puni priče pa vas nema u prodaji, rješite se Ingre već jednom. Nemojte čekati prodaju na 22, ja vam nudim 23 sutra.

a ja mislio da cekas na 23

Ivo Sanader je otišao jer mu je tako naredio Chuck Norris.

Jutros sam se kasno uključio, a vi odmah 100 po 100 dionica dolje [cool]

I ja znam da je petak blizu, a na vama je da probate probiti, da vidimo tko je bolji [thumbsup]

Imate HT i IGH pa rušite do mile volje

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

[lol] [lol]

Brzo ćeš doći na red !

Dionicu ingre ruši Chuck Norris u dogovoru s Don Kaćunkom !

padom ingre ispod 23 kn otvara se put novom valu margin call-ova…kolege koji ste u marginima, brzo u banku da vam ne počnu oni rasprodavati dionice Ingre [bye]

padom ingre ispod 23 kn otvara se put novom valu margin call-ova…kolege koji ste u marginima, brzo u banku da vam ne počnu oni rasprodavati dionice Ingre [bye]

Kolega, pored mene nema tih priča !
Pa vidiš da nisu u stanju ni ovo na bidu potopiti .

[lol] [lol]

Brzo ćeš doći na red !
[/quote]

[yawn]

E sad malo ozbiljnije !

@trut

nije dobro mahati tuđim k.
upiši boralički sport pa češ znati o ćemu govorim.
Hvala onome koji svoju nemoć liječi na mojim ocijenama.

Ingra nije bila u Afganistanu, čak ni kroz formu i to me ubija u glavi, ali sada se postavlja opravdano pitanje ;
Da li je Openhaimmu isplativiji stečaj ili kosolidacija ?

Sve što kažeš loris stoji, ali me zanima ko onda masovno kupuje dionice, ako će firma u stečaj?

Kolega, pored mene nema tih priča !
Pa vidiš da nisu u stanju ni ovo na bidu potopiti .
[/quote]

kolega loris…
kad se cijena naglo ruši, puno malih stavi se na bid jer se nadaju odbijancu. zato iskusni ulagači to ne rade već svaki dan ruše cijenu po malo npr. za 0,5-1 kn. takav kontinuiran pritisak ima za posljedicu konstantan pad cijene s jedne strane, a s druge strane svako malo pokrene novi val margina koji dodatno stišću dionicu prema dolje
kao što sam već rekao, sama prolongacija roka isplate obveznica ništa krucijalno ne mijenja za ingru, ona će i dalje ostati prezadužena kompanija koja nije u stanju dobiti bilo kakav veći posao, a kamate rastu i rastu [bye]

New Report

Close