Čita, Čita samo zar je potrbno šta komentirati…up,up,up…[smiley11]
neki zeli srusit cijenu s ovim nalozima na prodaji
…ali kaže i ovo…
“Trading limits are much more important for derivatives than for stocks or bonds, for example, because so many investors use massive amounts of leverage to trade commodities, currencies and futures contracts. “[smiley2]
ja, kaže. ali svejedno postoji. dapače, i cijele burze se zatvaraju u slučaju velikih padova. to im dođe kao neka civilizacijska tekovina nakon velikih slomova koje su doživjeli u USA.
dečki, nemam što reći, čestitam vam svima koji imate INGRu, ja je nemam, čekam sa IGH[smiley2]
dečki, nemam što reći, čestitam vam svima koji imate INGRu, ja je nemam, čekam sa IGH[smiley2]
…INGRE imam, a IGH sam se riješio na 6000 i mislio sam kak sam super tržio..hi..hi..hi…Ne možeš uvijek pogoditi, ali to mi je jedan od većih z…….ba na burzi..
Igh je isto super firma s velikim potencijalom…[smiley2]
Alamo:
”
”
…INGRE imam, a IGH sam se riješio na 6000 i mislio sam kak sam super tržio..hi..hi..hi…Ne možeš uvijek pogoditi, ali to mi je jedan od većih z…….ba na burzi..
Igh je isto super firma s velikim potencijalom…[smiley2]
i ja sam dramatično se zaj sa igh, no ako je igh na 13400 dobra kupnja i firma s velikim potencijalom onda je i ingra na 100k u redu! [smiley2]
ingra…..trenutni omjer k/p = 2:1….[smiley2]
Gdje to vidiš, ja vidim omjer 104/89. Ne izgleda mi kao 2:1
Gdje to vidiš, ja vidim omjer 104/89. Ne izgleda mi kao 2:1
…..evo promijenilo se baš 3 sekunde nakon kaj sam poslo poruku…..sorry…..[smiley10]
luki007: ” ingra…..trenutni omjer k/p = 2:1….[smiley2] ” Gdje to vidiš, ja vidim omjer 104/89. Ne izgleda mi kao 2:1
…Je …ovaj put si apsolutno u pravu…[smiley2]