INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

matrix90: ” Samo će sve blokada zaustaviti…[smiley6] ” Samo ne blokada. To je najgluplja stvar izmišljena kod nas. Jel ima ijedna burza na svijtu blokadu trgovanja?!?

Nema li bosna?

I love the Smell of Profits in the Morning

Asko: ” matrix90: ” Samo će sve blokada zaustaviti…[smiley6] ” Samo ne blokada. To je najgluplja stvar izmišljena kod nas. Jel ima ijedna burza na svijtu blokadu trgovanja?!? ” Nema li bosna?

Ne znam, samo tako uništavaju čar ove burze… i posao navlakača…

Ne znam tko je gori navlakač, matrix koji druka prema gore ili apoksiomen koji druka prema dolje? Od vas dvojice bi se dalo napraviti dvojicu normalnih forumaša, hahahaahaha

Jednog dana sve ce biti dobro, to je nasa nada. Sve je dobro danas, to je iluzija. [b]www.dalekovod.hr[/b]

Ne znam, samo tako uništavaju čar ove burze… i posao navlakača…

Sve je to škola…i burza i navlakači…jednom kad ih skužiš…[smiley2][smiley2][smiley2]

Be vewy vewy quiet. I'm hunting wabbits!

matrix90: ” Ne znam, samo tako uništavaju čar ove burze… i posao navlakača… ” Sve je to škola…i burza i navlakači…jednom kad ih skužiš…[smiley2][smiley2][smiley2]

Da ali definicija navlakača bi bila sposobnost dizanja cijene za 10% recimo, tako bi ja definirao navlakača, a ja niti sam digao cijenu, niti sam danas kupovao.Kupovao sam kada je bila 11 i sitno i to 50 komada… sretni..samo kažem ljudima da mogu zaraditi na ovoj dionici..zato se ostavite babljih priča i uživajte gledajući rast ove dionice…

Po meni je navlakač koji pljuje dionicu a čeka na bidu…i obratno…svi ostali su navlakački neznalice…IMHO [smiley2]

Samo ne blokada. To je najgluplja stvar izmišljena kod nas.
Jel ima ijedna burza na svijetu blokadu trgovanja?!?

OT, ali mislim da to svugdje postoji:
Vaš link

Never pay the slightest attention to what a company president ever says about his stock. Bernard Baruch

Po meni je navlakač koji pljuje dionicu a čeka na bidu…i obratno…svi ostali su navlakački neznalice…IMHO [smiley2]

Neznalica je onaj koji ju nije kupio dok je bila povoljna, i uživao u njezinom vrhunskom rastu..
Ne znam , ali ja baš nisam vidio nekog navlakača na ovom forumu, možda zato što ne obraćam pažnju na te MALE LJUDE

Asko: ” matrix90: ” Ne znam, samo tako uništavaju čar ove burze… i posao navlakača… ” Sve je to škola…i burza i navlakači…jednom kad ih skužiš…[smiley2][smiley2][smiley2] ” Da ali definicija navlakača bi bila sposobnost dizanja cijene za 10% recimo, tako bi ja definirao navlakača, a ja niti sam digao cijenu, niti sam danas kupovao.Kupovao sam kada je bila 11 i sitno i to 50 komada… sretni..samo kažem ljudima da mogu zaraditi na ovoj dionici..zato se ostavite babljih priča i uživajte gledajući rast ove dionice…

hahahahah….e na ovom forumu su svi miljunaši..hahaha..svi pričaju o nekim iznosima od pola miljona na više a novčanicu od 1000 kn nisu vidli.hahaha….

..stoga sam danas ponosan čovjek jer sve što sam izgradio danas sam svojim potpisom predao hrvatskoj državi...

OT, ali mislim da to svugdje postoji:
Vaš link

…ali kaže i ovo…
“Trading limits are much more important for derivatives than for stocks or bonds, for example, because so many investors use massive amounts of leverage to trade commodities, currencies and futures contracts. “[smiley2]

a kaj ovo niko ne čita? [smiley2]

http://www.poslovni.hr/50386.aspx

Čita, Čita samo zar je potrbno šta komentirati…up,up,up…[smiley11]

New Report

Close