INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Zar niste "čitali" da je već imenovan stečajni upravitelj-gos. Mesić glavom i bradom. [rolleyes]

Dokle god se dug prolongira jer se nema za vratitii pitanje je da li ima igdje kapitala.

Pustite ATH, to nista ne znaci, apsolutno nista.
I da je 1% toga.

Firma nemoze vratiti dugove

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

evo mene natrag malo k vama… ne u dionicu, nego na temu… [lol]

danas me zanima kako se osjecaju imaoci INGRE?

isto me tako zanima koje su sanse da ingra ode u stecaj?
[smiley]

Dokle god se dug prolongira jer se nema za vratitii pitanje je da li ima igdje kapitala.

I da je 1% toga.

Nabrojite mi jednog građevinara koji nije zadužen. Drugi samo mudro šute i ne pokušavaju napraviti reprogram, pa kada puknu biti će svega. Na jednoj strani je dug a na drugoj strani je imovina.
Ingri je dužna država i Zagreb, a ingra je dužna bankama.
ingra ima puno velikih ulagača koji će uložiti dodatna sredstva prije nego da im propadne već uloženo.
ingra je vrlo ugledan firma u arapskom svijetu sa bogatim referencama.
ingra ne ovisi samo o poslovima koje joj dijeli država.

ja vjerujem u ingru i zato sam kupio dionice i bez obzira trpim gubitak i čekam bolje dane.

…motrati ću se ja preseliti i pisati(pljuvati) po dionicama koje padaju i koje niti u snu ne želim…vidim da je to postalo moderno-barem ovdje na INGRI…nitko je neće a svi su zabrinuti i prizivaju još veći pad…molim vas poštedite nas tih budalaština…naslađujte se niskim kupovinama bez baljezganja o Ingri-koja vas NE INTERESIRA… ili nemate pametnija posla???…stvarno ste dosadili svima…Hvala…

Ne kolega, vi i još par drukera dojadili ste svima,meni pogotovo što sam na vaše drukanje kupovao ingru po 40 kn i sad sam na -40% !!!!
Kamo sreće da su se fiuman, amilo i ostali korektni forumaši javili ranije a ne da smo slušali vas teške drukerčine i sad smo mi skupa s ingrom pred bankrotom!!! Ne znam kako vas nije sram ovdije uopče više pisat!!! [angry] [angry] [angry]
[/quote]

…kako to da nisi slušao Operena???…ja se ne sramim jer sam je imao i kupovao pomalo od 37 do cca 30…neka se srame oni koji pljuju po njoj a kupuju i oni su je rušili namjerno da bi upropastili marginaše…oni ne samo da se trebaju sramiti već ne pisati više ni riječi na ovom forumu…pa sad vidite zašto je cijena ovakva? zbog mene ili zbog njih???… ja se ne brinem za INGRU, ne samo da nema ni s od stečaja već je najperspektivnija, struktuirana firma…ova cijena odgovara i upravi jer će je dokupljivati iz kredita a kasnije preko 100 će je prodavati za daljnje poslovne podhvate…nije problem u Ingri već u beskrupuloznim kupcima koji do jeftinih dionica idu i preko "leševa"…to mi se jedino gadi…ostalo je o.k. …pozz svima…

pametan čovjek vidi zlo i skloni se...

Želim zahvaliti dobrim ljudima koji sa 20 kupljenih komada podižu cijenu INGRE za 1%
Hvala i hanfi što se to smije raditi mora da i Samodol ima Ingru [lol]

Molim da mi netko objani kaj bu sa mojom penžijom ako Ingra kihne ?

Dionicu ingre ruši Chuck Norris u dogovoru s Don Kaćunkom !

minimi…Nabrojite mi jednog građevinara koji nije zadužen. Drugi samo mudro šute i ne pokušavaju napraviti reprogram, pa kada puknu biti će svega. Na jednoj strani je dug a na drugoj strani je imovina.
Ingri je dužna država i Zagreb, a ingra je dužna bankama.
ingra ima puno velikih ulagača koji će uložiti dodatna sredstva prije nego da im propadne već uloženo.
ingra je vrlo ugledan firma u arapskom svijetu sa bogatim referencama.
ingra ne ovisi samo o poslovima koje joj dijeli država.

ja vjerujem u ingru i zato sam kupio dionice i bez obzira trpim gubitak i čekam bolje dane

….kolega minimi, ma znaju ovi da je Ingra super i da ima više nego što je dužna ali zar ne vidite da vrše psihološki pritisak da se jeftino nakrcaju?…likvidnost je slaba, utjerali su svima strah u kosti i zato je to tako…zar će zbog duga koji stiže na naplatu tek za godinu i nešto Ingra u stečaj??? ma dajte molim vas ne budimo smiješni…tu vijest su samo iskoristili za dodatnu paniku i dobar izgovor da se marginašima otmu dionice bez da je išta sumnjivo…imaju veoma vrijedne građevine i strojeve i ime i reference i imaju puuuno toga, a vlasnik im, na sreću nije država…nema stečaja, samo vas straše…neka, neka zarađuju na sirotinji, pitati će se i oni jednog dana, što su radili i kako i koliko su marginaša upropastili…ne pišem o svima sa foruma koji pišu loše o Ingri…i oni hoće koju kunu više da zarade pa bi jeftinu kupnju ili dokup…ima ovdje sitnih ribica puno, no znam da ih je nekoliko bezočnih manipulatora koji nažalost to rade "sve po zakonu"…

pametan čovjek vidi zlo i skloni se...

I da je 1% toga.

A jel ima trenutno neki građevinar koji to može? Riječ stečaj se jedino ovdje "obilato" rabi!
Zašto npr. ne bi HDEL u stečaj, ili IGH, ili …….?

Kolega,
pitanje je na mjestu.
Samo to neče spasiti INGRU
[bye]
S druge strane, neki bi imali koristi da Ingra ode u stečaj. Od Jure do nekih firmi za koje nikad nismo čuli. Životni ciklus kompanija je takav. Neke firmu umiru, da bi druge živele

LP

Referendum o ZOR-u omogućiti će da ljudi koje rade, rade još više, a ljudi koje ne rade, rade još manje

Hrvatska izvedenica za japansku riječ "hara-kiri" glasi "ingra-kiri"! Nažalost već mnogi koji nisu izdržali pritisak na prodaji su jednostavno ingra-kirisani.
Nakon 16.07. nastupa "nirvana"! [proud]

Kolega,
pitanje je na mjestu.
[bye]
S druge strane, neki bi imali koristi da Ingra ode u stečaj. Od Jure do nekih firmi za koje nikad nismo čuli. Životni ciklus kompanija je takav. Neke firmu umiru, da bi druge živele

LP
[/quote]
A zašto onda ne "spašavate" i one na forumu HDEL i IGH-a, nego ste se samo ovdje "prilijepili"? Kolika
Vam je satnica? [yawn]

Kolega,
pitanje je na mjestu.
[bye]

LP
[/quote]
A zašto onda ne "spašavate" i one na forumu HDEL i IGH-a, nego ste se samo ovdje "prilijepili"? Kolika
Vam je satnica? [yawn]
[/quote]
Cijenjeni kolega,
400 eur/sat za posao koji radim. Na forumu pišem u slobodne vrijeme. Nešto pišem i na Hdelu, a druge kompanije ne poznajem dovoljno.
LP

Referendum o ZOR-u omogućiti će da ljudi koje rade, rade još više, a ljudi koje ne rade, rade još manje

New Report

Close