Nešto mi govori da INGRA sutra ide na 22 ?
Kako kod pozdrav kolegama s ove teme, nema smisla da samo smetam.
Sretno svima bez zadrške !!!!
[bye]
Onda pradaj meni sada po 23. sutra kupi po 22 i zaradio si 1 kn po komadu.
i ta je meni svašta šaputala, pa šta sad….
[cool]
eto zatvorilo se 5% manje nego sam ja prodao…a vi me iznapadali..
malo su se futursi zacrvenili a ovo je otišlo u pakao..
hebite me, ali ako USA ne misli opasno grabiti prema 1200 ovdje će starno biti pakao..
plus nema još kredita niti ikakve obavjesti…
a kraj mjeseca je tu…
vec sutra ces govorit da si danas kupovao…/ uz uvjet da sutra raste /
i tako u nedogled
ak nije problem aj ti ovdje iznesi na dan kad si sve prodao da si prodao..i naravno tren kad si kupio..
a ovak….smjesan si….gledas puno crtica
🙂
Tigrus je bio napadnut iako je dao svoje naloge da se vide…ti si samo nick na PDu
[/quote]
1. tigrus ili nema posao ili niš ne radi na poslu jer cijeli dan visi na forumu
2. ja na poslu ne mogu raditi kaj vi radite, te stoga tržim preko mobitela (to si mogao već 20 puta pročitati i inverter mi je dokaz)
3. sutra kada dođem doma odmah ću ti poslat kada sam prodao (16.06.2010. i 21.06.2010.) i po kojoj cijeni – jedino ću pocrniti broj naloga radi osobne zaštite
4. mene ste se našli..ja barem ne serem i ne drukam kada prodam za razliku od drugih
5. lp
p.s. neću govoriti da sam kupovao jer nisam niti neću…jer sutra u 14 krećem na Pleso i gotov sam s netom do daljnjeg…lp
[/quote]
Hvala na pažnji.
p.s. kolega loris vaš intenzitet i stil pisanja me malo previše podsjećate na kolegu pobjedu i operenhajma. morati ćete opet promijeniti nick
eto, zadnji put smo ja i baron bili jedno te ista osoba ali s dva nicka.
Sada smo ja i loris ista osoba.
Bože sveti kaj minus čovjeku radi…ufff ubija psihu..
ne kolega minimi nisam loris..imam ovaj nick i niti jedan drugi..nemam ja tih potreba…
ovakve izjave samo pokazuju koliko je ingra spremna roknuti u ponor…jer očito neki gube zdrav razum, a u isto vrijeme novce..
lp
[/quote]
Kolega…
prvo…
komentar na vas post "Sto smo danas trzili"
BURZA RADI DO 16…. Ne 18 kad ste vi kupili a ameri otisli 1,5 % gore
Dovoljno je pogledat gornje razgovore da vidimo patern kako dobro kupujes i prodajes…
drugo…
zar niste vi na nekom odmoru?
kakvi su kokteli- mirogojcek
mora da si nizak rastom…jer u lazi su kratke noge [lol]
[/quote]
pa kolega ste bedasti ili?
sve ste sami napisali…ako sam na odmoru onda vam je jasno da neću trčati na forum napisati da sam nekaj kupio ili prodao…već ću to napisati kada se rvatim..
a nalog mogu staviti preko moba kada hoću…kužiš ne?
teško ti išta kužiš od minusa…
[bye]
kolega, ispravno ste postupili [bye]
Bez rasta BDP-a nema održivog oporavka domaćeg dioničkog tržišta
http://www.poslovni.hr/vijesti/bez-rasta-bdpa-nema-odrzivog-oporavka-domaceg-dionickog-trzista-152179.aspx
"Moguće je da će danas biti prekinuta osmodnevna negativna serija, no pitanje je da li je taj rast održiv i hoće li moći biti temeljen samo na vijestima iz svijeta.
…nakon jučerašnjeg pada Crobexa unatoč rastu inozemnih indeksa, mogli bismo zaključiti da je pesimizam ulagača na domaćem tržištu prvenstveno određen domaćom makroekonomskom situacijom i izgledima za oporavak…
…domaći indeksi će se trajno oteti pesimizmu tek kad se ustanovi da BDP i proizvodnja rastu, kada i ako svjetske ekonomije pruže dokaze da neće biti suočene s recesijom s dvostrukim dnom, te kada svjetski indeksi ostvare uvjerljiv trend rasta cijena i likvidnosti."
ako ima još koji naivac da želi kupiti Ingru samo neka stavi nalog na kupnju na 24 kn, bit će uredno nakrcan jer ovo je još uvijek odlična cijena za prodati. čim se vani burze zacrvene ide Ingra na 20 kn, a potom tko zna dokle će padati, zato ne zalijećite se s kupnjom [bye]
Rohatinski: Bez reformi i branjenje tečaja gubi smisao
http://www.poslovni.hr/vijesti/rohatinski-bez-reformi-i-branjenje-tecaja-gubi-smisao-152135.aspx
"Branjenje kune, upozorio je guverner, postalo bi u dužem roku kontraproduktivno ako Vlada uskoro ne krene s reformama
Što znači "u dužem roku"?
– Mogli bismo braniti tečaj i dalje, ali je pitanje bi li to imalo smisla. A ističem "u dužem roku" jer bi se inače moglo protumačiti da se to može dogoditi i odmah. A to nije opcija."
[bye]
a evo stizu i sve optimisticnije vijesti…
Opasnost od bankrota: Venezuela najugroženija, RH na 16. mjestu
http://www.poslovni.hr/vijesti/opasnost-od-bankrota-venezuela-najugrozenija-rh-na-16-mjestu-152181.aspx
"Hrvatska je na 16. mjestu sa 20,5 posto vjerojatnosti da će doživjeti bankrot. Od nas je ugroženija Španjolska sa 20,7 posto, dok smo izjednačeni s Libanonom."
ATH 62000
SAD 3600!! po starom brojanju B.C.
5,8 % !!!!
ALO FONDOVI , MENAĐERČIČI , NEPRIJATELJI : KOJI JE CILJ ?
1-5 kuna po dionici …..1 % ATH ….. ALO ,ALO ??????
…čim se vani burze zacrvene ide Ingra na 20 kn, a potom tko zna dokle će padati, zato ne zalijećite se s kupnjom [bye]
…sada u situaciji kada se crobex zeleni ovo i palje pada…jucer i danas vani zeleno a ovo i dalje pada…no sto li ce biti kada se opet sve zacrveni…vjerojatno odmah jedan -10% stampedo na samom otvaranju…no mozda jos ima neke nade ako ovo vani malo potraje i za neki mozda odbijanac i ovdje…a onda opet tko zadnji magarac…
ATH 62000
5,8 % !!!!
nema tu nikakvog cilja, pere vas paranoja i teorije urote. poanta je da gotovo nitko ne vjeruje u ingru jer čak i ako se spasi od stečaja ove godine, tko zna što će biti iduće? ali recimo da se i spasi, godinama će raditi samo da isplati ogromne dugove i reprograme kredita, a profitabilno poslovanje može u najboljem slučaju doći oko 2014-2015 [bye]
ATH 62000
5,8 % !!!!
alo kolega zašto se niste bunili kada je bila 62000???
nigdje nisam pronašao da ekipa zaziva Hanfu ili Uskok da se otkrije zašto se trži po 60000!?!?!?
Ali nigdje. Onda vam je bilo odlično.
E pa nemojte se niti sada buniti.
BTW REKAO SAM VAM NEMOJTE KUPOVATI PRIJE SJEDNICE. CIJENA NEĆE GORE MOŽE SAMO DOLE.
A AKO INGRA DOBIJE KREDIT ONDA JE I 30 ODLIČNA CIJENA I VIŠE NEGO ODLIČNA, A U JEDNOM DANU NEĆE UP 30%