Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Pitam se dokle će Openheim napuhavati ovaj balon. Ima li netko da je razgovarao s njim da nam kaže iz prve ruke?[smiley2]
Ako te baš zanima…10000…ali EUR-a[smiley2]
btw jel netko zna koliki je novi book da ga mogu pomnožiti sa 10?
…..oko 3
Burza je kocka, ma koliko mi šutjeli o tome........
Ode Ingra na 44k…di ste sada pesimisti???
…..nije takvih nikad ni bilo na ovoj dionici…..prije bi rekao da su to bili zafrkanti…..
Burza je kocka, ma koliko mi šutjeli o tome........
Vidim dobro su vas upecali, nema što. Trebalo je biti siguran da će dokapitalizacija proći pa je krenuo medijski desant. A novinare barem nije teško kupiti. Ajde sada je dobro, nezgodno bi bilo da fali para za Arenu. Svaka čast gospon Oppenheim, prava škola starog Režeka.
Nemojte se muvati sa nečim oštrim blizu INGRE…..jer će eksplodirati……….[smiley1]
[color=blue]Paaaa po lojtrici gor, pa po lojtrici dol...pa po lojtrici gooorrr i doooollll...........[/color]
Ode Ingra na 44k…di ste sada pesimisti??? …..nije takvih nikad ni bilo na ovoj dionici…..prije bi rekao da su to bili zafrkanti…..
Pa ne znam baš kolega, dal zafrkanti, al očito je da neki ne prepoznaju [color=blue]ZLATNI RUDNIK[/color]
Samo će sve blokada zaustaviti…[smiley6]
Samo ne blokada. To je najgluplja stvar izmišljena kod nas.
Jel ima ijedna burza na svijetu blokadu trgovanja?!?
Be vewy vewy quiet. I'm hunting wabbits!
Ode Ingra na 44k…di ste sada pesimisti???
…nema tu pesimizma nego jala.