Joooj kad će ta sjednica pa da prestanu više ove špekulacije koje me ubijaju[pray]
Prodaj pa se nećeš više brinuti.
Joooj kad će ta sjednica pa da prestanu više ove špekulacije koje me ubijaju[pray]
Ugasi monitor i upali ga nakon sjednice. Moguće je da se neće puno toga promijeniti. Ako nije pruzimanje Droge pomaklo Atlantic, nevidim zašto bi sjednica nešto dramatično promijenila s INGROM (osim ako ne objave stečaj 🙂 ).
Oadvde je i svevišnji odavno utekao, pa mi nije jasno odakle uopće interes za ovom bankrotisanom akcijom.
Očito je na delu akcija sijaseta špekulanata. Pitam se što će da se desi kad nahrle insitiucionalci i započnu da uadarju po bid-u. Jer bolje je opanak fasovat, nego bos hodat’ po rđavom drumu.
Na INGR-R-A sve uzbudljivije…pa to nalozi praše sve u 16!
A tek je sreda….a di je još petak?!
Božek pomagaj!
[pray]
jbg,… mene budale ja rekoh pred dva tjedna ingra ce ubrzo na 25 a ona stoji li ga stoji, dapace nekad i raste,… sve se bojim da cu morati pricekati jos par dana na svoj target a meni se cekat neda jer nisam ja ko ingra… [proud]
ovo gore je 23.06.,
a ovi sto su me prozivali drukerom znaju DA SAM I NA 39 I 34 I 32 I 28 I 26 I 25 GOVORIO DA CE ICI DOLJE DOK SU ONI PUCALI NA TARGETE I "DOKUPLJIVALI" A ZAPRAVO SE RJESAVALI SVOJE ROBE ZASLUZILI SU BAN ILI BAREM JAVNO PROZIVANJE ako vec pare izbubili nisu,…..
a kud ce dalje ingra…….. [sealed] [sealed] [sealed] [sealed] [tongue]
lijepo sam vam jučer rekao da ne nasjedate na ona umjetna dizanja cijene jer danas ide novi potop…ali vi ne slušate i gotovo…. sad držte gaće, ovaj puta Ingra ide još niže [cry] [bye]
ma neka samo pada…bit ce i opet jeftine kupnje…a ovo je sada i kao kad pecas ribu…sve je u strpljenju…samo sto i sada velika riba jede malu ribu…jel tko ikad cuo za neki obrnuti slucaj ?!
Oadvde je i svevišnji odavno utekao, pa mi nije jasno odakle uopće interes za ovom bankrotisanom akcijom.
Očito je na delu akcija sijaseta špekulanata. Pitam se što će da se desi kad nahrle insitiucionalci i započnu da uadarju po bid-u. Jer bolje je opanak fasovat, nego bos hodat’ po rđavom drumu.
i to kaj veliš… ili ona "ko se jednom na vrelo mleko opeče, taj i jogurt duva"!
[wink]
Evo vidite kako je to jednostavno,
vi ste se riješili INGRE i problema, a ja sam se dodano uvalio.
Ne kaklulirajte riješite se ove noćne more, čekam i dalje da vas spasim.
Alo,alo ,,,,fondovi , burekđije ….neprijatelji…urotnici .. ….uživaoci u padovima …ak vam nije teško odgovorit :
idemo li mi to na nomiNALU ili nomiNULU ?
Koji je krajnji cilj ?
Na INGR-R-A sve uzbudljivije…pa to nalozi praše sve u 16!
A tek je sreda….a di je još petak?!
Božek pomagaj!
[pray]
Kolega,
nisam razumio ovaj dio sve u 16? Jeste mi mislili da su nalazi na 16kn? To je otprilike cijena 2 bureka u Novskoj.
Kada se samo sjetim da se za ovu dionicu moglo pojesti kila bijele ribe u restoranu. Naravno, poslije stock splita. Prije stock splita si mogao za 3 dionice solidan auto kupiti.
Držite se kolege, biti če tu još dosta stresa
jbg,… mene budale ja rekoh pred dva tjedna ingra ce ubrzo na 25 a ona stoji li ga stoji, dapace nekad i raste,… sve se bojim da cu morati pricekati jos par dana na svoj target a meni se cekat neda jer nisam ja ko ingra… [proud]
ovo gore je 23.06.,
a ovi sto su me prozivali drukerom znaju DA SAM I NA 39 I 34 I 32 I 28 I 26 I 25 GOVORIO DA CE ICI DOLJE DOK SU ONI PUCALI NA TARGETE I "DOKUPLJIVALI" A ZAPRAVO SE RJESAVALI SVOJE ROBE ZASLUZILI SU BAN ILI BAREM JAVNO PROZIVANJE ako vec pare izbubili nisu,…..
a kud ce dalje ingra…….. [sealed] [sealed] [sealed] [sealed] [tongue]
[/quote]
Iskreno, onaj koji uzme zdravo za gotovo naklapanja sa ovog foruma i na osnovu njih kupi ili proda dionice i nezaslužuje ništa drugo nego nego gubitke. Svaka informacija dobivena ovdje mora se sagledati iz više kutova, poglavito onog drukerskog.
lijepo sam vam jučer rekao da ne nasjedate na ona umjetna dizanja cijene jer danas ide novi potop…ali vi ne slušate i gotovo…. sad držte gaće, ovaj puta Ingra ide još niže [cry] [bye]
ma neka samo pada…bit ce i opet jeftine kupnje…a ovo je sada i kao kad pecas ribu…sve je u strpljenju…samo sto i sada velika riba jede malu ribu…jel tko ikad cuo za neki obrnuti slucaj ?!
[/quote]
Da pirane, samo su one puno agresivnije nego "mali" dioničari na INGR-i, a da ne kažem 100 puta složniji…zadnji izlaz mi bio na 25, 50 jučer , i više nema jedino kada se okrene 1x… [sad]
Sretno trebat će Vam….