INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ingra

P.S. molim ocijenu zajednice, hvala !

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

"gismund"
Na kraju svakog svog komentara pišeš pozitivno, a komentari su negativni, nešto kao Jadranka jučer na dnevnik+, jako puno govori da ništa ne kaže, eventualno da će Todorića ovrhama poćetu tjerati na plaćanje.

Ja sam optimist na duže staze (3-5 godina), ali sam i realist pa jako dobro vidim očajnu situaciju u kojoj se sada nalazi HR gospodarstvo. Što se sam Ingre tiče, situacija je jako loša i džaba da se ovdje lažemo. Nekakve pomake na bolje možemo vidjeti tek iduće godine jer prolongiranje dospjeća obvzenice znači samo slamku spasa za utopljenika, ništa više.
Žao mi je što si se nakrcao s 20.000 komada na 40 kn, ali to zahvali samo sebi i onima čije savjete slušaš (npr. filija), a svima koji ukazuju na loše strane ove firme trebao bi biti zahvalan, a ne pljuvati po njima jer ti daju mogućnost vidjeti i drugu stranu medalje koju sam ne želiš (ili ne možeš) vidjeti.

Hrvatska ulazi u EU glasovima 30% biračkog tijela. 70% birača nije dalo svoj glas za ulazak u EU!

Ingra

P.S. molim ocijenu zajednice, hvala !

od mene 100;
jel spadam u ingrinu zajednicu…

http://www.youtube.com/watch?v=0TgrHXa2kE0

Crno se piše za sve građevinare, a kamoli ove zatrpane u dugovima. Opasna je igra INGRA 🙂

http://www.poslovni.hr/vijesti/rezultati-lani-bolji-od-ocekivanih-ali-gradevinare-kriza-tek-ceka-151915.aspx

ZAGREB – Negativna serija traje i dalje i uskoro ćemo je moći nazvati najdužom ove godine.
http://www.seebiz.eu/hr/burze/zagrebacka-burza-globalna-situacija-sugerira-nastavak-rasprodaje,84372.html
"Dvojbe oko likvidnosti i solventnosti Ingre (ZSE:INGR-R-A) i dalje u formi tračeva i poluinformacija kruže gradom i tržištem. SEEbiz je sinoć uspio, čini mi se, relativno precizno dijagnosticirati situaciju. I tržište je dalo jučer malo kredita, pa su dionice zaključile na 25,80 kuna, samo devet lipa ispod najviše dnevne razine. Volatilnost je i dalje poprilična a to treba pripisati niskoj cijeni dionice čime ona postaje meta svakakvog "napucavanja", pa dnevne oscilacije cijene katkad budu i veće od 10 posto. Za nešto stabilniju izvedbu treba ipak pričekati skupštinu koja je na rasporedu 16. srpnja, a naravno da bi poželjan bio i neki novi posao, po mogućnosti na stranim tržištima."

Optimist - loše informirani pesimist

Naime budimo realni kako je lijepo rekao "gismund"

Ovaj forum i naše osvrtanje na svaku sekundu trgovina dionice INGRE je čista psihoterapija u kojoj svatko želi naći dio odgovora na mnoga pitanja.
Treba biti strpljiv, trenutno u svijetu vlada novac, novac kao proizvod jedini ima jasnu cijenu i potražnju, a sve ostalo je vrednovano po kriteriju "ja to ne trebam, ali ako je jako povoljno "…..

Vlasnici novca nemogu dugo izdržati na tom usamljenom otoku, te ili će popustiti ili propasti skupa s nama i svim dionicama na tržištu. Javiti će se novi svijetski poredak i sve ispočetka . Nema tu puno prostora za mudrovanje, sada je vrijeme strpljenja odnosno igre živaca.

"tigrus" je jučer bio jasan, živci su popustili i prodao je INGRU i riješio se te "noćne more", a što savijetujem svakom ovdje tko nemože otpusiti rizik koji život nosi. "tigrus" je sigurno ušao u neku novu noćnu moru od dionice i sada se problem okreče opet oko njega "prodati ili ne", "biti ili ne biti" ?

Ingra se mora uzeti u obzir kao rizik na cca 1-3 godine ili više jer sve drukčije je zbunjivanje samog sebe.
Čak i da NASA odluči graditi hidroelektranu na Mjesecu treba vremena da INGRA dođe do njega, ali i taj posao će biti gotovo pa sve ispočetka.
Ideja je jasna, vjerujete li u dijelatnost koju obavlja Ingra, njenu Upravu i mogućnosti, sve ove druge mikro dezinformacije ili informacije su teret kojeg se traba riješiti.
Jadranka je jučer nekoliko puta istaknula da je ona hrabra i time potiče ljude da je slijede, ali vrijeme u kojem jesmo ne traži junake, već mudrake.

Ponavljam, nemojte se znojiti s Ingrom, ili vjerujet u tu priču ili je prodajte. Mislite da Openhaimm zan što će biti za 2 godine, ili da isto zna Mudrinić, Radić ili Jadranka, neznaju, ali vjeruju.

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

Stipe Luetić: Ingra je prezadužena, ali njezin bankrot ne odgovara investitorima
http://www.seebiz.eu/hr/tvrtke/infrastruktura/stipe-luetic-ingra-je-prezaduzena%2c-ali-njezin-bankrot-ne-odgovara-investitorima,84328.html
"Optimističan je u pogledu ishoda najnovijeg manevra građevinske kompanije u problemima, jer misli da ulagačima nije u interesu dovesti kompaniju u financijsku poziciju iz koje ne može nastaviti poslovanje.

Iako se cijena dionice Ingre spustila na rekordno nisku razinu, dok se dionice tvrtki iz sektora nalaze daleko od najnižih razina iz 2009., drži da bi prilike za zaradu na Ingri (ZSE:INGR-R-A) moglo biti i u budućnosti ako ne zbog fundamenata onda zbog tehničkih aspekata trgovine tom dionicom.

"Ingra će vjerojatno i dalje ostati među najtrgovanijim dionicama na burzi, pogotovo zbog špekulanata koji se igraju bez ikakve analize”, zaključak je Luetića."

Optimist - loše informirani pesimist

Ovo je opet neka priprema za crni petak. Koja je to dionica kojom se trguje prema naputcima iz novina , fuj i kaka !?

Danas se može vidjeti lijepo kako netko školski dokupuju Ingru.
Na Asku je postavio gotovo 6000 dionica od 25 kuna i niže, a s ciljem pritiska prodaje. Da je imalo želio prodati već je nekoliko puta mogao za 0,5 kuna ili i 1 kunu čak niže, ali onda bi bio prodao sam sebi jer je postavio također naloga na 24,18 od 2-3000 komada. Kada je vidio da ne pali povukao je kupnju ili bid i ostavio prazan, a ask podebljao kako bi neke uhvatila panika.

još malo pa će u očekivanju daljnjih padova početi loše informacije i u "Modroj lasti " …….

Joooj kad će ta sjednica pa da prestanu više ove špekulacije koje me ubijaju[pray]

Sve što pišem moje je osobno mišljenje i ne predstavlja nagovor na kupnju ili prodaju!!

lijepo sam vam jučer rekao da ne nasjedate na ona umjetna dizanja cijene jer danas ide novi potop…ali vi ne slušate i gotovo…. sad držte gaće, ovaj puta Ingra ide još niže [cry] [bye]

pametan čovjek vidi filiju i skloni se...

New Report

Close