INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Filija ja bi tebe postavio za presjednika uprave Ingre umjesto Igora, samo zbog vjernosti Ingri.
Onda bi te poslao skupa s Mesićem i Ludvigreicom da na devama tražite posla po Africi.
Takav entuzijazam sigurno nebi ostao nezamjećen kod afričkih šeika.

… [lol] … hvala ne bi, dosta mi je i moje firme i poslova u njoj…

pametan čovjek vidi zlo i skloni se...

Hm, da sam ja banka.

da li bih daio kredit od 100 mil eur upravi koja rasprodaje dionice?

Ne prodaju ne jer ne zele nego jer nesmiju.

…ni uprava HT i Leda ne prodaju…vjerovatno ni oni nesmiju jer bi pokrenuli loše reakcije…dajte molim vas nađite suptilnije drukove…ovakvima si rušite ugled… [thumbsup]…

Filija ja bi tebe postavio za presjednika uprave Ingre umjesto Igora, samo zbog vjernosti Ingri.
Onda bi te poslao skupa s Mesićem i Ludvigreicom da na devama tražite posla po Africi.

[/quote]

Pretpostavljam da se tu ubijaš od posla kad nemaš vremena ni pogledat forum…

[/quote]

Pretpostavljam da se tu ubijaš od posla kad nemaš vremena ni pogledat forum…
[/quote]

…[cool]…

Inverter..

Evo izašao opet s članarinom…!! Katastrofa..

Jednom je slučajnost, drugi put podudarnost, treći put neprijateljsko djelovanje....

Zašto ovi ne prodaju, vjerovatno su "dezinformirani" za razliku od ostalih? [cool]

Vjerojatno TOP 10 ..čeka da odu u stečaj pa da im sve to propadne , aha !! ….. i fondovi i Opi i Tehnika i Hidra i članovi uprave …. a pozvali su i Mesića da im se pridruži u "kvalitetnijoj propasti " …

[/quote]

A već dugo nisam pročitao ovako dobar post koji je u skladu s mojim nickom evo dupla 100-ka od
mene
lp [thumbsup] [smiley]

Sve što pišem moje je osobno mišljenje i ne predstavlja nagovor na kupnju ili prodaju!!

Mislite li da vrijedi uzimati dionice INGRE na duži rok (5+ godina)?

Zašto ovi ne prodaju, vjerovatno su "dezinformirani" za razliku od ostalih? [cool]

Kad bi jedan od njih krenuo prodavati, cijena bi se dodatno spustila (više nego sad 🙂 ) i vjerojatno bi sve završilo s prekidom trgovanja. Nemaju druge nego ostati i čekati oporavak, koji je vjerovatno godinama daleko.
[/quote]

Uprava da se htjela rješiti dijonica uz inside info koje imaju napravila bi to puno prije nego što bi
malim dioničarima bilo jasno da je firma u gabuli, pa zar je to toliko teško za shvatiti!
Prodala se neznatna količina od strane Jasne i Kostrenčića, zar mislite da nisu mogli sve rasprodati
u ovih 2 godine koliko traje ova umjeto izazvana kriza???

Sve što pišem moje je osobno mišljenje i ne predstavlja nagovor na kupnju ili prodaju!!

…zanimljvo je uočiti kako neki kada kažu da su prodali ustvari su na bidu i čekaju žrtvu a kada kažu da kupuju, onda su na asku i čekaju da prodaju…primijeti se to iz njihovih kasnijih postova jer se zaborave pa pišu suprotno…ehh, svašta…nikoga ne optužujem…

Uprava da se htjela rješiti dijonica uz inside info koje imaju napravila bi to puno prije nego što bi
malim dioničarima bilo jasno da je firma u gabuli, pa zar je to toliko teško za shvatiti!
Prodala se neznatna količina od strane Jasne i Kostrenčića, zar mislite da nisu mogli sve rasprodati

A kako bi to točno napravili da su se htjeli rješiti dionica?
Unutar tri radna dana rasprodati 20%-30% cijele firme na burzi tako da dioničari ne skuže da upravo oni prodaju? Mislim da ipak nije toliko prometa bilo da tu količinu utope.
Ili si mislio da su mogli naći strateškog investitora koji bi im otkupio cijeli paket odjednom? I to sve bez dubinskog snimanja jer bi onda i on vidio da je firma u gabuli?
Kako si to točno zamislio?

Inače, moderator, kako to da si obrisao moje pitanje o njegovom djeljenju duplih ocjena?

A kako bi to točno napravili da su se htjeli rješiti dionica?
Unutar tri radna dana rasprodati 20%-30% cijele firme na burzi tako da dioničari ne skuže da upravo oni prodaju? Mislim da ipak nije toliko prometa bilo da tu količinu utope.
Ili si mislio da su mogli naći strateškog investitora koji bi im otkupio cijeli paket odjednom? I to sve bez dubinskog snimanja jer bi onda i on vidio da je firma u gabuli?
Kako si to točno zamislio?

Inače, moderator, kako to da si obrisao moje pitanje o njegovom djeljenju duplih ocjena?
[/quote]

Stvar je jasna, promjene u top 10 se dešavaju i u najboljim firmama zar ne??? Zašto bi netko prodao samo 20.000 dijonica a ostali 500.0000 ne dira! Isto kao kod malih dijoničara, jedni misle da bi trebalo prodati a drugi pak da bi bilo dobro kupiti, da bi netko izašao iz top 10 drugi mora uči, i onda bi svi rekli Dara je izašla firma je u banani a drugi bi rekli ali Mara je kupila možda je ipak sve u redu!! Dakle moje je stajalište da će se ingra izvući i na njoj će se najbolje dati zaraditi, ali naravno
jedino dugoroćnom investicijom!
[cool]

"frckavi"

Uprava INGRE ima 10,17%, pa ni da je Igor želio prodati nije mogao 20-30%. – činjenica
Igor je od 17.07.10. najavio osobni dokup dionica ili dokapitalizaciju. – iz medija

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

"frckavi"

Uprava INGRE ima 10,17%, pa ni da je Igor želio prodati nije mogao 20-30%. – činjenica
Igor je od 17.07.10. najavio osobni dokup dionica ili dokapitalizaciju. – iz medija

Ček, pa zar Igor već nema 10%, zar nije to nekakav limit?

New Report

Close