Apoksić, reci mi kaj misliš o Tempu……to je sigurno bolja firma od Ingre……ak se slažeš onda se nas dva slažemo samo u toj jednoj jedinoj stvari……a ostalo…..bog s tobom…..[smiley1]
apoksiomen:
”
Ovo je presmiješno na Ingri ko fol nema baš puno prodaje, možeš si misliti????????? Neka netko stavi 100 komada na kupnju na 40 tisućica!!!!!!!! Da vidiš kako će brzo proći……………..svjetlosnom brzinom. Nemam dionicu niti je mislim kupovati, pogotovo na 12 bookova. NTNS
”
Kolega Kucilo nije na 12 bookova nego na 3-3,4 booka, za razliku od drugih građevinara koji su na 5, 6 i više booka.
O tome se i radi.
[smiley1]
Uvaženi kolega Sasko NTNKSBBB.
Samo ne znam kako će Vam to pomoći??? BSN
Kolega Kucilo nije na 12 bookova nego na 3-3,4 booka, za razliku od drugih građevinara koji su na 5, 6 i više booka.
O tome se i radi.
…Plavi, pa nezna ti on kaj ti je to book, on ti misli da se po to ide u knjižaru haha……
samo da se zna i da je blokada na
44.779,91
….nije nedostižna ovim tempom…
…Nije ni Tempo tak loša firma…naravno ak` ju kupi INGRA ..i ..smjeni nesposobni menadžment i da joj posla…[smiley2]
Pitam se dokle će Openheim napuhavati ovaj balon. Ima li netko da je razgovarao s njim da nam kaže iz prve ruke?[smiley2]
Pitam se dokle će Openheim napuhavati ovaj balon. Ima li netko da je razgovarao s njim da nam kaže iz prve ruke?[smiley2]
I opet si prodao prerano?
[smiley2]
Nisam još, samo provjeravam dokle ćete napuhavati priču, hahahahahaa
btw jel netko zna koliki je novi book da ga mogu pomnožiti sa 10?
Nije to napuhavanje, to se zove REALNOST
[smiley11]
Meni se čini da nažalost jesi, inaće bi stil pisanja bio drukčiji. Stara priča kod tebe, ništa novo.[smiley1]
nightrider:
”
”
Meni se čini da nažalost jesi, inaće bi stil pisanja bio drukčiji. Stara priča kod tebe, ništa novo.[smiley1]
Kao i obično krivo ti se čini.
Najsmješnjie mi je kad tvrdiš da bih ja pisao na temama poput TNSA, VIS, MNDS i slično.
[color=blue]Ingra na domak novog rekorda[/color]
Nakon šest dana neuspješnih pokušaja probijanja granice od 40.000 kuna, Ingra je na krilima jučerašnjeg rasta od 2 posto i završetka u teritoriju iznad “zacementirane” granice danas ujutro ponovno povukla na više, i to tik do povijesnog rekorda od 42.000 kuna.
Promet veći od 2 milijuna kuna pokazuje kako su previranja i negativni pritisci prilično jeftine dokapitalizacije konačno nadvladani, a Ingri otovren put ka osvajanju nove ATH razine.
Dodatan pozitivan impuls Ingri jamči zbog dokapitalizacije neapsolviran odličan polugodišnji izvještaj, ali optimizam garantiraju i nove poslovne najave koje jamče punu zaposlenost kapaciteta ove u javnosti dobro prezentirane i prihvaćene tvrtke.