Uz ovakve projekcije poslova te dokapitalizaciju……..trenutno najjefinija kupnja na zse…….BEST BUY
Skakac: ” Naročito dionice HG spota, za njima vlada ludnica. Nisam siguran ima li jedan ili dva naloga na kupnji. Kako bi bilo da stavite malo pokazatelja pri cijeni 40.000 kunića. Osim P/E svi ostali pokazuju užasnu precijenjenost. ” Ali ne kolega, varate se , po svim pokazateljima ovo je prejeftino , a ne jeftino, uzmite u obzir dokapitalizaciju P/BV pada na nekih 3,2-,3,4 ostali građevinari su na 5 ili 6 i više , a još k tome imaju puno manju profitabilnost od Ingre( ROE je kod Ingre preko 20 %, ostali mogu samo sanjati o tome ). Trenutno je P/S nešto veći od sektora , ali prihodi ionako rastu stopama 40 % godišnje, a i ne radi se o novijoj tvrtci ili možda gubitašu, gdje bi onda taj podatak bio važan. Sve ostalo također govori u prilog tome, da ne govorimo projekcije, i to konzervativne ( samo na temelju ugovorenih poslova ) o budućim prihodima i dobiti, a svaki tjedan čitamo o novim poslovima i mogučnostima novih ogromnih poslova. Kao što rekoh nekoliko puta , za ovu tvrtku i dionicu mogu reči samo dvije reći : Svaka čast! [smiley2]
Danas neka potegne do 42-43k, i sve će biti super.[smiley11]
” Danas neka potegne do 42-43k, i sve će biti super.[smiley11]
Zašto? da prodate i propustite puno veću zaradu do kraja godine? Ne treba ona danas potezat na 43k, Nek se učvrsti na 41k.
Plavi, Luki,.. please…. još sam na kupnji
…..u kojem smjeru da ti drukamo…..gore ( ako si kupio ) , ili dolje ( ak imaš namjeru kupit )……!!??
Plavi, Luki,.. please…. još sam na kupnji [smiley5]
Malo ste prenisko kolega [smiley2]
Kolega vodoinst……bojim se da ovdje više nema drukanja na dolje…..vlak polako kreće……k 41 000, p 41 800…
Ovo je presmiješno na Ingri ko fol nema baš puno prodaje, možeš si misliti?????????
Neka netko stavi 100 komada na kupnju na 40 tisućica!!!!!!!!
Da vidiš kako će brzo proći……………..svjetlosnom brzinom.
Nemam dionicu niti je mislim kupovati, pogotovo na 12 bookova.
NTNS
Šta apoksić radi na ovoj temi, nije to materijal za njega…..[smiley1]
matrix90: ” ” Danas neka potegne do 42-43k, i sve će biti super.[smiley11] ” Zašto? da prodate i propustite puno veću zaradu do kraja godine? Ne treba ona danas potezat na 43k, Nek se učvrsti na 41k.
Kao što sam i rekao 42k.
[smiley11]
Ovo je presmiješno na Ingri ko fol nema baš puno prodaje, možeš si misliti????????? Neka netko stavi 100 komada na kupnju na 40 tisućica!!!!!!!! Da vidiš kako će brzo proći……………..svjetlosnom brzinom. Nemam dionicu niti je mislim kupovati, pogotovo na 12 bookova. NTNS
Kolega Kucilo nije na 12 bookova nego na 3-3,4 booka, za razliku od drugih građevinara koji su na 5, 6 i više booka.
O tome se i radi.
[smiley1]