Čitajte biser sa dopodnevne špice…
"INGR-a podizanjem sindiciranog kredita podmiruje obveze Đakovštine prema vjerovnicima i time ulazi u vlasničku strukturu a potom gradi nove sofisticirane silose po Slavoniji!?!"
a kome je smrknulo, a kome svanulo?
[/quote]
meni je svanulo onaj dan kad sam likvidirao 2500 komada po 30,0xkn – kupljenih na 27,5x
kome je jos smijesan target Brutalnog Kapitala na 20kn?
A znate da se otvorila mogucnost targeta na 12kn?
[proud]
[/quote]
Mogli ste i vise dobit, slazemo se?
Sto se mene tice neka ode jos dole da uzmem jos 1500
25 je moj target ali i nemora…+\- 1kn
nakon toga ocekujem jaci odbijanac pa i do 10 kn
ciao
…biserima nikad dosta…može i do 10 kn pa ih kupi i raduje se a za par dana ustanov da ima neizlječivi tumor, i eto ti radosti…što je život??? INGRA na 10,5 220??? ljudi skulirajte se malo…sve se to piše na vaš konto a isplata vas sigurno čeka a kakva će biti ovisi o svakome osobno …
što ste se ulovili tih margina. Pa ne pucaju svima na 27-28 kn.
imaš pravo….nekima će margin pucati na 25….24….23…..22….20….
…biserima nikad dosta…može i do 10 kn pa ih kupi i raduje se a za par dana ustanov da ima neizlječivi tumor, i eto ti radosti…što je život??? INGRA na 10,5 220??? ljudi skulirajte se malo…sve se to piše na vaš konto a isplata vas sigurno čeka a kakva će biti ovisi o svakome osobno …
…i za ovo mi je netko dao 1…molim neka mi na privat napiše ZAŠTO? hvala…
…i za ovo mi je netko dao 1…molim neka mi na privat napiše ZAŠTO? hvala…
[/quote]
I ja sam prošao slično…, ovdje neki ocjenjuju iz puke dosade i bez karaktera
…pocetkom veljace 2006. trebalo je samo tjedan dana da naraste sa 20.xx na 28.xx…a da naraste sa 15,xx na 28,xx trebalo joj je nesto manje od mjesec i pol dana…no da li ce tako i sada biti ali samo u drugom smjeru…a kako stvari stoje…NNI… [bye]
Kada će moja margina na 250 ?
[/quote]
Moja margina je na 250 i nesmije više rasti.
…pocetkom veljace 2006. trebalo je samo tjedan dana da naraste sa 20.xx na 28.xx…a da naraste sa 15,xx na 28,xx trebalo joj je nesto manje od mjesec i pol dana…no da li ce tako i sada biti ali samo u drugom smjeru…a kako stvari stoje…NNI… [bye]
a u privitku evo i grafica iz tog perioda (svijeca=tjedan)…a mi smo danas tek dostigli onu plavu liniju…no mozda i ne mora biti tako…ali tko ili sto moze garantirat da i nece…
i jos nesto…na 200 Kn imala je trzisnu kapitalizaciju od 7.500.000 x 200 = 1,5 mild.Kn…a danas na 26 ima samo 195 mil.Kn ili 7,7 puta manje…a dugovi >700 mil.Kn…i sad jel to dobro ili lose…???
[/quote]
Moja margina je na 250 i nesmije više rasti.
[/quote]
Ako stvarno naraste više onda definitivno izlazim iz INGRE i nikad je više ne kupujem…..
Bit će to težak financijski udarac za mene i moju obitelj, takav da će nas odbaciti na put oko svijeta, a vjerojatno i na vikendicu na mjesecu (zemljište sam kupio na prošlogodišnjem skoku sa 39 na 61 )